• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۷۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۷
زنجان » اجتماعی
استاندار زنجان خبر داد:

تحقق ۹۰ درصد تعهدات دولت در دور اول سفر رییس جمهور به زنجان

استاندار زنجان گفت:در دور اول سفر رئیس جمهور چهار هزار میلیارد تومان برای استان مصوب شد که تعهدات دولت ۹۰ درصد و با در نظر گرفتن تعهدات وزارتخانه ها ۶۰ درصد آن محقق شده است.

به گزارش  گروه اجتماعی خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛افشارچی  در تبیین دستاوردهای دولت در استان با بیان اینکه تا کنون میزان اعتبارات برای دور دوم سفر ۹ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، افزود: تلاش می شود در جلسه ای در روزهای آینده با معاون اول رییس جمهوری این مبالغ به مراتب افزایش یابد.

وی با بیان اینکه دور اول سفرهای استانی بر مبنای پروژه محوری بود، اضافه کرد: دور دوم سفر رییس جمهور به استان ها برنامه محور بوده و در این خصوص برنامه های مختلفی برای افتتاح پروژه ها در نظر گرفته شده ست.

استاندار  با تاکید بر اینکه این استان کنترل آب های سطحی اهمیت دارد، ادامه داد این استان به استفاده از آب های سطحی متکی است و با توجه به اینکه برداشت سالانه از آورد آن بیشتر است سطح آن رو به کاهش است.

افشارچی با اشاره به  اینکه با سازو کارهای انجام گرفته احداث ۲ سد مراش و بلوبین در استان مورد توجه قرار گرفته است، افزود: سد بلوبین که دارای حجم مخزن ۲۹ میلیون متر مکعب و ۱۷.۵ میلیون متر معکب حجم آب تنظیمی است، جریان‌های سطحی آب در محدوده این سد کنترل، جمع آوری و ذخیره خواهد شد.


وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی آبگیری سد مراش استان نیز سال آینده انجام خواهدشد، اضافه کرد: سد مشمپا نیز از جمله سدهای مهم این استان است که با رفع اشکالات و تغییرات ایجاد شده که این پروژه مهم نیز در دور دوم سفر رییس جمهور لحاظ خواهد شد.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه ۲۵ درصد بودجه دور دوم سفر استانی به مسئله آب اختصاص یافته است، ادامه داد: در حوزه راه نیز کریدور جنوب به شمال شیرین سو تا سه راهی طارم، ماده ۵۶ اقدامات لازم در حال انجام و پرداخت است.

وی با بیان اینکه مدل کنونی ساخت مسکن در کشور را نمی پسندم اظهار داشت: هم اکنون ۱۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن استان در حال ساخت است و زنجان در ارتباط با رفع موانع لازم گام های بر داشته است.

این مسئول ادامه داد: در سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان ۷۰۰ قطعه زمین طبق قانون جوانی جمعیت به متقاضیان واجد شرایط داده می شود که استان تلاش دارد مسکن را بخش مهم را با وجود موانع به سرانجام برساند.

وی با بیان اینکه یکی از گره گشایی چندین ساله اخیر در این استان با همکاری های انجام گرفته مسئله پتروشیمی زنجان است، گفت تا سال آینده بخشی از پتروشیمی این استان راه اندازی و این مهم نیر در سفر رییس جمهور به استان مطرح خواهد شد.


وی اتمام فرآیند واگذاری مدیریت برداشت و فروش پسماند ۱۰ میلیون تنی شهرک روی زنجان و ردیف در آمد و هزینه ۲۰۰ میلیاردی در بودجه سال ۱۴۰۲ را از اقدامات انجام گرفته استان ذکر کرد.
.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)