• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۹۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۲
سمنان » علمی فرهنگی
دانستنی های سلامت؛

جوان سازی پوست با ماسک میوه‌های زمستانی

تهیه ماسک برای جوان سازی پوست با میوه‌های همچون کیوی ، خرمالو و پرتقال دارای فواید زیادی برای پوست صورت است .

جوانسازی پوست با استفاده از ماسک میوه‌های زمستانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ ️برای زیبایی و جوان سازی پوست همیشه نیاز نیست که از کرم‌های گران قیمت و یا مواد شیمیایی استفاده کرد ، میوه‌ها خواص بسیاری دارند که می‌توانند مواد مغذی و ویتامین‌های بسیاری برای لطافت و زیبایی پوست داشته باشند. این میوه‌ها را می‌توان به صورت ماسک استفاده کرد . ماسک میوه‌هایی همچون کیوی، پرتقال و خرمالو بسیار ساده و راحت تهیه و استفاده می‌شوند.
در این بخش از سری ماسک‌های خانگی ، چند نوع ماسک با استفاده از این میوه‌ها را به شما آموزش می‌دهیم که علاوه بر زیبایی و جوان سازی پوست، یکی از بهترین منابع برای حفظ رطوبت و درخشندگی صورت نیز می‌باشند.

ماسک کیوی برای پوست‌های چرب
برای تهیه این ماسک ابتدا یک کیوی را پوست گرفته و سپس با یک قاشق غذاخوری ماست، یک قاشق غذاخوری روغن بادام، کمی پرتقال و مقداری عسل ترکیب کنید. در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری پودر بادام زمینی و چند قطره روغن زیتون نیز به این مخلوط اضافه نمایید. همه مواد را در هم زن بریزید تا پس از مخلوط شدن، مانند حالت کرمی شوند. روی تمام پوست مخصوصا قسمت‌های چرب را با این کرم ماساژ دهید و پس از چند دقیقه صورت خود را شستشو دهید.
کیوی غنی از ویتامین C است و با همین خاصیت می‌توانید با ترکیبی ساده صورت خود را تغذیه کنید. برای تهیه این ماسک یک کیوی را پوست گرفته و با نصف یک موز مخلوط کنید، سپس دو قاشق غذاخوری ماست روی مواد بریزید. این ماسک را روی صورت خود گذاشته و ۲۰ دقیقه صبر کنید. سپس صورت خود را به آرامی با آب گرم شست وشو دهید.
علاوه بر این می‌توانید یک عدد کیوی پوست گرفته را با ۲ قاشق غذاخوری ماست ساده، یک قاشق غذاخوری روغن بادام، یک قاشق غذاخوری آب پرتقال و یک فنجان هویج له شده را با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیری بدست آید. این ماسک را روی صورت قرار دهید تا خشک شود. سپس صورت خود را با آب سرد شستشو دهید.

ماسک کیوی، لکه بر و لایه بردار طبیعی
برای تهیه این ماسک ابتدا یک کیوی رسیده را پوست گرفته و له کنید، سپس چند ورق برش خورده از لیمو و یا چند قاشق آب لیموی طبیعی به آن اضافه نمائید. این مخلوط را روی صور قرار داده و پس از ۱۰ دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشوئید. بهتر است بعد از شستشو، پوست خود را با یک کرم مرطوب کننده، ماساژ دهیدد. این ماسک باعث شفافیت و از بین رفتن لکه‌های قدیمی پوست شما می‌شود.
بیشتر مردم در هوای سرد دچار خشکی پوست می‌شوند. اگر شما نیز در شهری با آب و هوای خشک زندگی می‌کنید، با این ماسک می‌توانید خشکی صورت خو را تا حدود زیادی برطرف نمائید. برای تهیه این ماسک، ابتدا یک کیوی را پوست گرفته و با یک خیار رنده شده مخلوط کنید. اگر توت فرنگی فریز شده از تابستان نیز دارید به این ترکیب اضافه نمائید. اگر غلظت مخلوط شما کم است، کمی آرد جو اضافه کنید. سپس این ماسک را به مدت ۱۰ دقیقه روی صورت خود قرار دهید و بعد از آن صورت خود را بشوئید. این ماسک صورت شما را آب رسانی می‌کند.

ماسک کیوی برای پوست‌های خشک
برای پوست‌های خشک پیشنهاد‌های دیگری هم داریم، ترکیبی از یک قاشق غذاخوری آب کیوی، یک عدد زرده تخم مرغ، و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی صورت خود قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه با یک اسفنج مناسب، ماسک را از روی صورت پاک کنید.

ماسک خرمالو برای پوست‌های خشک
برای تهیه این ماسک نصف یک خرمالوی رسیده، یک خیار کوچک، ۱ قاشق غذاخوری کته بدون نمک و روغن را با ۱ قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین با یکدیگر خوب مخلوط کرده و یا توسط میکسر به حالت کرم در آورید. سپس این کرم را به مدت ۱۰ دقیقه روی صورت خود قرار دهید.

ماسک پرتقال برای پوست‌های خشک
همانطور که می‌دانید یکی از عوامل بروز چین و چروک صورت، خشکی پوست است. با در اختیار داشتن این میوه‌های پر خاصیت نباید نگران خشکی و یا پیری زودرس پوست باشید. برای تهیه ماسک فوق العاده باید، پوست پرتقال را خشک کرده و سپس آسیاب کنید تا پودر شود. روغن تخم کتان، ۲ قاشق چایخوری پنیر دلمه شده پرچرب، یک قاشق غذاخوری چای پررنگ گرم و ۱ قاشق چای خوری روغن کبد ماهی را با هم مخلوط کرده و سپس آرد چوست پرتقال را به آن‌ها اضافه کنید تا خمیری سفت تهیه شود. این خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه روی صورت قرار دهید و بعد از آن با آب گرم، پوست خود را شستشو دهید.

ماسک کیوی برای پوست‌های تیره
برای تهیه این ماسک، یک کیوی را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید، سپس یک قاشق غذاخوری ماست به آن اضافه نمائید. این ماسک را روی صورت قرار داده و ماساژ دهید. بعد از ۲۰ دقیقه صورت خود را بشوئید.

ماسک خرمالو روشن کننده پوست
برای روشن‌تر شدن پوست صورت خود، ۲ عدد خرمالو و یک هویج رنده شده را با یکدیگر خوب مخلوط کنید. این ماسک را به مدت ۱۵ دقیقه روی صورت قرار دهید تا اثر کافی روی پوست داشته باشد. سپس صورت خود را با آب سرد به آرامی شستشو دهید.

ماسک خرمالو نرم کننده و براق کننده پوست
برای نرمی پوست یک پیشنهاد عالی وجود دارد. کافی است یک ماسک از ترکیب پوره یک عدد خرمالو با کمی آرد جو و یا غلات دیگر را به صورت خمیری روی صورت خود قرار دهید. البته می‌توان با یک قلم مو این ماسک را پخش کنید. سپس با گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صورت خود را با آب گرم بشوئید و با یک حوله تمیز خشک کنید. با این ماسک پوست صورت شما بسیار نرم می‌شود.

ماسک پرتقال برای پاکیزگی پوست
برای تهیه این ماسک ۲ قاشق غذا خوری را با یک عدد سفیده تخم مرغ ترکیب کنید. سپس جوی له شده را به آن اضافه کنید. این ماسک را به مدت ۱۰ دقیقه روی صورت قرار دهید و سپس مواد را توسط پارچه پشمی مرطوب شده با آب سرد پاک کنید.

ماسک پرتقال برای پوست‌های چرب
برای تهیه این ماسک، آب یک عدد پرتقال را گرفته و نصف آن را کنار بگذارید. سپس یک عد سفیده تخم مرغ را خوب به هم بزنید و با یک قاشق غذا خوری آرد ذرت به نصف آب پرتقال اضافه نمائید. این ماسک را به مدت ۱۵ دقیقه روی صورت قرار دهید. بعد از گذشت این زمان صورت خود را با آب سرد شستشو دهید.
همچنین می‌توان گوشت یک پرتقال و یک عدد سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی صورت قرار دهید. سپس بعد از ۲۰ دقیقه صورت خود را با آب سرد شستشو دهید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)