• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۰۹۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
سیاسی » مجلس
قالیباف:

سردار سلیمانی امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زد

رئیس مجلس با بیان اینکه سردار سلیمانی توانست امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم بزند گفت: شهید سلیمانی به معنای واقعی کلمه مرد عمل و کارآمد بود و جوانان انقلابی باید تبیین کارآمدی و روش حل مسئله‌ی او را در دستور کار قرار دهند.

قالیباف :حاج قاسم سلیمانی مردی کارآمد بود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، دکتر محمد باقر قالیباف در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: فرا رسیدن سالروز شهادت سردار رشید اسلام مرد میدان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌دارم. حاج قاسم سلیمانی به معنای واقعی کلمه مرد عمل و کارآمد بود؛ حاج قاسم شجاع بود، مخلص بود، محاسبه‌گر بود، ولی در کنار این ویژگی‌های برجسته آنچه او را به طور ویژه متمایز می‌کرد، آن بود که کارآمد بود و می‌توانست راه باز کند و در میدان عمل مشکلات را پشت سر بگذارد. آنچه در همه‌ی این سال‌ها کمتر به آن پرداخته شده است کارآمدی و توان حل مسئله‌ی آن شهید گرانقدر است.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حاج قاسم در میدان‌های مختلف پیروز بود و توانست امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم بزند؛ این پیروزی‌ها از محاسبه‌ی دقیق شرایط و پرهیز از شتاب‌زدگی و بی‌ملاحظگی، استفاده از توان مردم، واقع‌گرایی و باور عمیق به سنت‌های الهی برآمده بود.
وی افزود: حاج قاسم نه تنها یک الگوی نظامی کم‌نظیر بود که در زیست سیاسی، اجتماعی و‌فرهنگی خود نیز الگوی برجسته‌ای به شمار می‌رفت. به دلیل باور عمیق به توان و اثربخشی مردم و باور به آرمان‌های اسلام و انقلاب، او در همه‌ی ابعاد وجودی، رشد کرد و رفتار او باید در تمام ابعاد به عنوان الگو تبیین شود.
 
قالیباف بیان کرد: حاج قاسم امروز در عین شهرت، گمنام است و در عین شناخته بودن، همچنان ناشناس است چرا که بسیاری از ابعاد وجودی او از جمله ابعاد سیاسی و اجتماعی رفتارش و کارآمدی او در حل مسائل مغفول مانده است. مردم‌باوری غیرشعاری و خداباوری خالصانه‌ی او پشت انبوهی از تصاویر و پوستر‌ها پنهان مانده است. جوانان و اندیشمندان انقلابی باید تبیین کارآمدی حاج قاسم و روش حل مسئله‌ی او را به صورت جهادی در دستور کار قرار دهند و حاج قاسم را آنگونه که واقعا زندگی میکرد به مردم نشان دهند. رحمت خداوند بر سید شهدای مقاومت و یاران او.
وی اظهار داشت: همچنین پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه‌ی زهرا سلام الله علیها، روز زن و روز ولادت حضرت امام خمینی را به عموم مردم ایران تبریک می‌گویم. مجلس یازدهم با تصویب قانون "خانواده و جمعیت" و اولویت دادن به خانواده و مادران در بهره‌مندی از امکانات کشور و همچنین تصویب کلیات قانونی برای حمایت از زنان و مادران ایرانی، پس از سه دوره معطلی در مجالس گذشته، تلاش کرد تا به وظیفه‌ی خود در قبال مادران و زنان و دختران ارجمند و سربلند ایرانی عمل کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کشور ما زمانی قوی است که مادران ایرانی قوی باشند؛ ایران آنگاه سربلند است که زنان ایرانی در خانه، در محیط کار و در جامعه سربلند و مورد احترام و دارای فرصت رشد باشند و قانون نیز پشتیبان آن‌ها باشد. ان شاء الله با تصویب نهایی قانونی برای ارتقای امنیت زنان، شاهد تحولی جدی در میزان مشارکت فعال مادران و زنان ایرانی در پیشرفت و توسعه‌ی کشور و قدرتمند شدن خانواده ایرانی باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران دانش‌آموزان هنرستان شهید رجایی زارچ در کویر چرخاب
رژیم‌صهیونی شدیداً خسارات دفاع‌مقدس ۱۲روزه را سانسور می‌کند
وداع باشکوه مردم ملکشاهی با دو شهید گمنام
شمیم عطر یاس‌های فاطمی در صفی آباد
حمایت قاطع دولت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا
شیوه نامه اجرایی سند تسهیم درآمد محتوا
شناسایی دو هزار و ۴۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در لرستان
واحدهای تولیدی متخلف در چنگال قانون
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
دریای کاسپین منبع ارزشمند ایران
تعیین مهلت ۲ ماهه برای رفع آلودگی‌های صنایع در میبد
پذیرش بیش از ۱۵۰ ایده و طرح در رویداد تخصصی توانمند سازی صنایع خلاق
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل
خانه المپیاد دانش آموزی در شهرستان‌های فارس راه اندازی می‌شود
«سپیدتر از یاس» افتتاح شد
مروری بر برنامه های سیما در خبرهای رسانه
تشدید نظارت بر رفع نقاط حادثه‌خیز در شادگان
توسعه صنعت سبز در آبادان
خاتون بم در نخستین گام 1-3 مغلوب بنگال شرقی شد
لذت مدرسه‌سازی در هیچ کار دیگری یافت نمی‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)