• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۱۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
مازندران » اجتماعی

شتاب بخشی طرح جامع امامزاده عبدالله آمل سال آینده با اختصاص اعتبار

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی اوقاف و امور خیریه کشور گفت: سازمان اوقاف برای شتاب بخشی طرح جامع امامزاده عبدالله آمل سال آینده اعتبار خواهد داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حجت‌الاسلام" محمد نوروزپور " در دوره آموزشی، هیات امنا و خادمین بقاع متبرکه مازندران که درمرکز افق آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) آمل برگزار شد، افزود: هرچند با گذشت بیش از ۱۵ سال از اجرای این طرح، اقدام‌های بسیار خوبی درسال‌های گذشته انجام شروع شده که مربوط به سفت کاری و توسعه حرم بوده انجام شده و اکنون درمرحله نازک کاری قرار دارد.

وی، درخصوص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل توسعه صحن مطهر وطرح جامع پیرامونی این آستان مقدس اشاره‌ای نکرد و ادامه داد: بازدیدی که انجام شده برای بررسی آخرین وضعیت پیشرفت کاری این طرح بوده که به ریاست سازمان اوقاف وامورخیریه کشور گزارش تا حداقل برای سال مالی آینده بخش از اعتبار مالی مورد نیاز از سوی سازمان تامین وپرداخت شود.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور همچنین برای شتاب بخشیدن به روند تکمیل طرح توسعه وجامع آستان مقدس امامزاده عبدالله آمل پیشنهاد داد، اگر بتوان از محل موقوفات بلامانع وموقوفات بلاقیدی که دراختیار سازمان اوقاف وامورخیریه قرار دارد، وریاست سازمان اجازه آن را نیز بدهد، می‌تواند برای شتاب بخشیدن به این طرح مهم که از مکان‌های پرتردد شهروندان وزائران از مناطق مختلف کشور است، قرار بگیرد.

حجت الاسلام نوروزپور، همچنین با اشاره به اینکه درحال حاضر حدود ۶۶۰ طرح عمرانی درقالب طرح‌های توسعه ای، بهسازی ونوسازی بقاع متبرکه واماکن زیارتی ومقدس کشور درحال اجرا است، گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها متفاوت است و برخی از این طرح‌ها حداقل تا دهه فجر امسال بهره برداری خواهند شد. پیشرفت کاری این طرح بوده که به ریاست سازمان اوقاف وامورخیریه کشور گزارش تا حداقل برای سال مالی آینده بخش از اعتبار مالی مورد نیاز از سوی سازمان تامین وپرداخت شود.

وی با بیان اینکه حدود ۹۵ درصد از بودجه‌های مربوط به هزینه طرح‌های عمرانی در سطح بقاع متبرکه از محل کمک‌های مردمی، خیران ونذورات اهدایی تامین می‌شود، تصریح کرد، سازمان اوقاف وامورخیریه کمتر از ۵ درصد درتامین منابع مالی واختصاص اعتبار برای طرح‌های عمرانی کمک خواهدکرد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور همچنین درخصوص دردوره آموزشی، هیات امنا و خادمین بقاع متبرکه مازندران که درمرکز افق آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) آمل اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه کشور هر ساله دوره‌های آموزشی برای هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه در استان‌ها و شهرستان‌ها برگزار می‌کند تا خادمین و هیئت امنا با مأموریت‌های جدید حوزه بقاع متبرکه آشنا شوند..

حجت الاسلام نوروزپور، با بیان اینکه مازندران با دارا بودن هزارو ۳۶۱ بقعه متبرکه وزیارتی یکی از استان‌هایی هاست که دارای بیشتر مقابرامامزادگان درکشور است، ادامه داد: این مهم نشان دهنده، دعوت مردم دیار علویان از فرزندان ونوادگان ائمه اطهار برای ترویج معارف اهل بیت وتعالیم دینی وقرآنی بوده و اینکه این استان به عنوان نخستین پایگاه شیعیان جهان مامن وملجا اهل بیت (ع) بوده است.

مدیرکل اوقاف وامورخیریه مازندران هم دراین مراسم با اشاره به وجود هشت هزار و ۵۵۴ مکان مذهبی شامل بقاع متبرکه، مسجد، حسینیه، زینبیه وسقاتالار‌ها دراستان وجود دارد، گفت، بسیاری از مکان‌های متبرکه درمناطق مختلف مازندران وجود دارد، که درفهرست امکان وقفی ثبت نشده است.

حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، با بیان اینکه فضا‌هایی که دراختیار هیات امنا وخادمان بقاع متبرکه هست یک توفیق وخواست ونظر ائمه به سوی آن‌ها بوده است، افزود: خادمان وهیات امنا باید قدرشناس این موقعیت درخدمتگذاری دربقاع متبرکه ونیز مردم باشند.

وی یادآورشد، در خدمت به اهل بیت (ع) آن چیزی که برای افراد باقی می‌ماند، سربلندی وسعادت است و این نوکری درخدمت اهل بیت (ع) به نوعی پادشاهی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)