• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
خوزستان » اقتصادی

احداث حدود ۷ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان: حدود ۷ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان در دست احداث است.

احداث حدود ۷ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه اکنون در خوزستان حدود ۷ هزار واحد در دست احداث است که ۱۳۰۰ واحد متعلق به شهر‌های زیر ۱۰۰هزار نفر است، گفت: تا پایان سال ساخت ۲۲۰ واحد در اندیمشک و ۲۴واحد در شوش تمام و به مالکان واگذار خواهد شد.

روح الله عمادی افزود: درخصوص ساخت مسکن به ویژه در روستا‌ها حواشی و مشکلاتی وجود دارد، اما طرح‌ها و سند‌های بالادستی بنیاد مسکن برای ارتقای کیفی سطح عمومی روستا‌ها به منظور کاهش مهاجرت از روستا‌ها به شهر و پس از آن مهاجرت معکوس به روستا‌ها در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با اشاره به تهیه طرح هادی در روستا‌ها به عنوان یک سند بالادستی، یادآور شد: بر اساس این طرح، چارچوبی برای توسعه روستا گذاشته می‌شود و همه موارد مورد نیاز یک روستا و اهالی‌اش در آن دیده شده است.

عمادی با بیان اینک طبق برنامه‌ها و مصوبات سال‌های گذشته، قرار شده که همه روستا‌های بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی شوند، گفت: براساس آخرین سرشماری‌ها قریب به ۴ هزار و ۱۰۰ روستا در خوزستان وجود دارد که دارای سکنه هستند و حدود نیمی از آن‌ها یعنی ۲۲۰۰ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت داشته و همه آن‌ها طرح هادی دارند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان تصریح کرد: تعداد زیادی از روستا‌های زیر ۲۰ خانوار نیز توسط بنیاد مسکن تعیین محدوده شده‌اند که می‌تواند در اختیار سایر دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طرح هادی لازم‌الاجراست و قطعا فقط با ساخت مسکن مهاجرت به روستا شکل نمی‌گیرد، گفت: بهسازی معابر و ارائه خدمات زیربنایی مانند آب و برق و گاز در بیشتر این ۲۲۰۰ روستا انجام شده است.

عمادی افزود: با نگاه ویژه دولت سیزدهم به خوزستان، امسال بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در روستا‌ها هزینه و در ۸۶۰ روستا بهسازی و آسفالت انجام شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با بیان اینکه با اقدامات صورت گرفته در برخی روستا‌ها کیفیت زندگی در آنجا از زندگی در اهواز نیز بالاتر است، بیان داشت: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان قیر رایگان به استان اختصاص داده شد و ۵ میلیون مترمربع آسفالت رایگان انجام دادیم و امیدواریم با ادامه این روند سطح رفاه در روستا‌ها بیش از پیش افزایش یابد.

تامین زمین و بروکراسی دو مشکل نهضت ملی مسکن در خوزستان

عمادی به نهضت ملی مسکن نیز به عنوان یک راهکار مثبت برای رفع مشکل مسکن هموطنان اشاره کرد و گفت: تأمین زمین و بروکراسی اداری دو مشکل اساسی نهضت ملی مسکن در خوزستان است؛ گرچه ۲۲۰۰ هکتار زمین در حال حاضر در این استان تأمین شده و در حال انجام کار‌های آن برای اجرای طرح ملی مسکن هستیم.

وی با بیان اینکه شهر‌های زیر ۵۰ هزار نفر را به بنیاد مسکن سپرده‌اند و در شهر‌های بالای ۵۰ هزار نفر کارگزار هستیم، افزود: اکنون در خوزستان ۷ هزار واحد در دست احداث داریم و در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر ۱۳۰۰ واحد داریم. همچنین تا پایان امسال در اندیمشک ۲۲۰ واحد، در شوش ۲۴ واحد به بهره‌برداری خواهد رسید و در تلاش هستیم در بهار ۱۴۰۳ حداقل ۶۰۰ واحد در اهواز و دزفول به مردم تحویل دهیم.

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان در خصوص مسکن روستایی هم گفت: در سال ۱۴۰۱ سهمیه احداث مسکن روستایی خوزستان ۳۳۰۰ واحد بود، در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۵۰۰ واحد و سهمیه‌ای که اکنون برای ۱۴۰۳ گرفتیم ۱۷ هزار واحد است. این رشدی که در مسکن روستایی رخ می‌دهد کاملا مشهود است.

وی با بیان اینکه مبلغ تسهیلات مسکن روستایی هم به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که با شرایط اقتصادی امروز متناسب با هزینه‌هاست، افزود: اکنون پست‌بانک نخستین بانکی است که درحال پرداخت تسهیلات است.

بزرگترین پروژه احیای بافت ناکارآمدِ ایران در بندر امام خمینی

عمادی در ادامه با اشاره به ساخت مسکن در بندر امام خمینی گفت: بندر امام خمینی با ۵۰۰۰ سهمیه اولیه که ۳ هزار واحد آن شروع شده و ۱۲۰۰ واحد آن در حال اتمام است، به عنوان بزرگترین پروژه احیای بافت ناکارآمد در ایران به شمار می‌رود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: در آبگرفتگی اخیر نیز ۲۲۰ خانه به احداث مجدد نیاز پیدا کرده و بخشی هم نیازمند تعمیر شدند که همه آن‌ها برای دریافت تسهیلات به تهران معرفی شدند.

وی یادآور شد که در زلزله اندیکا ۹۸۰ واحد ارزیابی و نیازمند تعمیر اعلام شد که با پیگری بنیاد مسکن کار ۹۵۰ واحد به اتمام رسید، ۳۰ واحد دیگر در روستای سرشط باقی مانده که به دلیل معارض محلی کار آن‌ها صورت نگرفته و متوقف شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان به ساخت واحد مسکونی مخصوص محرومان هم اشاره کرد و گفت: دراین خصوص با همکاری سایر نهاد‌های انقلابی مانند بنیاد مسکن، بنیاد علوی و کمیته امداد، طرحی را در شادگان اجرا کردیم مبنی بر ساخت ۷۰۰ واحد مسکونی برای محرومان که ۴۰۰ واحد آن از تیرماه امسال آغاز شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)