• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۵۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
ورزشی » جانبازان و معلولان

مراسم تجلیل از مدال آوران بازی‌های پاراآسیایی هانگژو برگزار شد

مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال آوران بازی‌های پاراآسیایی با حضور ورزشکاران، قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی و برخی مسئولان کشوری در برج میلاد برگزار شد.

برج میلاد قهرمانان و مدال آوران ورزش کشور

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان پاراآسیایی کشورمان در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.
در این مراسم که زاکانی شهردار تهران میزبان آن بود مدال آوران بازی‌های آسیایی و جمعی از پیشکسوتان و روسای فدراسیون‌های ورزشی حضورداشتند.
 در این مراسم از 160 ورزشکار حاضر در بازی های پاراآسیایی و پیشکسوتان ورزش جانبازان و توان یابان و خانواده شهید رضی تجلیل شد.
 
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در مورد این مراسم گفت: خوشحالم که امروز از ورزشکاران پارا تجلیل می‌شود چرا که این ورزشکاران و افتخار آفرینان ایران وقتی همانند ورزشکاران المپیکی و آسیایی دیده می‌شوند انگیزه بالایی می‌گیرند و باعت افتخار است که در این مراسم حضور دارم.

رئیس فدراسیون تکواندو در مورد وضعیت تکواندو در سال المپیک و پارالمپیک گفت: در بخش پارا ما قهرمانان بسیار خوبی داریم و در بخش المپیک هم تاکنون ۲ سهمیه گرفته این امیدوارم در رقابت‌های پاریس ۲۰۲۴ هم بتوانیم برای تکواندو و ورزش کشور افتخار آفرین باشیم.
 
وی ادامه داد: سال المپیک است باید با تدبیر انگیزه ورزشکاران را بالا برد به ویژه در بخش پارا باید حمایت‌های لازم انجام شود دیدید که در بازی‌های پاراآسیایی نتایج خوبی گرفتیم، اما برای المپیک هم برنامه ریزی داریم و کمیته ملی المپیک هم حمایت‌های لازم را انجام داده است امیدواریم در المپیک هم بتوانیم برای کشور افتخار آفرینی کنیم.
 
علی خسروی رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال نیز گفت: شهرداری در سال‌های اخیر جور خیلی‌ها را کشیده است و باور کنید این ورزشکاران پاراآسیایی و پارالمپیکی را باید قربان صدقه شان رفت وقتی اینهمه افتخار برای ایران ثبت می‌کنند و پرچم را بالا می‌برند و اشک در چشمان مردم جمع می‌شود احساس غرور می‌کنند.
خسروی ادامه داد: شهرداری پیش از این از آسیایی‌ها تقدیر و تشکر کرده بود و جا داشت که ورزشکاران پارا هم در مراسمی حضور داشته باشند و از آن‌ها تقدیر و تشکر شود.
 
حمید درخشان پیشکسوت فوتبال در مورد حضورش در این مراسم گفت: من به عنوان عضو کوچکی از خانواده ورزش خیلی خوشحالم که در این مراسم حضور دارم .
 
علی جوادی رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: خوشحالم که بعد از آیین نکوداشت برای قهرمان های آسیایی این حرکت شهرداری در راستای بزرگداشت از مدال آوران بازی های پارا آسیایی ارزشمند است و جای تشکر دارد.

چمران رئیس شورای شهر نیز در مورد این مراسم گفت: کار بزرگی است مردان و زنانی که برای کشورمان افتخار آفریدند و برای ما ارزشمند هستند و این برای ما مهم است.
 
زهرا نعمتی قهرمان تیر اندازی با کمان پاراالمپیک در مورد این مراسم گفت: واقعا خوشحالم که مساوات و عدالت رعایت شد و مثل ورزشکاران آسیایی از پاراالمپیکی ها هم تجلیل شد و این مراسم در  روحیه ورزشکاران تاثیر زیادی دارد و از مسئولان شهر تهران تشکر می کنم.

ساره جوانمردی قهرمان تیر اندازی پاراآسیایی  گفت:از شهردار تشکر می کنم و در مورد خداحافظی ام هم گفته بودم باید از من و فرزندم حمایت شود اما شواهد اینطور نیست و فکر می کنم باید با ورزش قهرمانی خداحافظی کنم.

وی ادامه داد: من از خواسته بودم فرزندم همراهم باشه اما هنوز تایید نشده است و این خواسته زیادی نیست و اگر این اتفاق بیفتد من افتخار می کنم پرچم کشورم را به اهتزاز در بیاورم اما غیر از این باشد احتمالا در پاریس حضو نخواهم داشت. من شرایط ورزش را درک می کنم اما هر چی بکاریم همان را برداشت می کنیم و اگر این شریاط باشد در پاریس مدال می گیرم امیدوارم لطف وزارت و کمیته شامل من شود و دوباره در خدمت تیم ملی کشورم باشم.
 
محمد مومنی پیشکسوت فوتبال نیز در مورد این مراسم گفت: این کار بزرگی بود که شهرداری تهران انجام داد و تجلیل از این عزیزان باعث می شود روحیه آنها بالا برود و در میادین دیگر هم بدرخشند.
 
سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی : توان یابان و معلولان و قهرمانان را در این محل جمع کردند و از ارگان های ذیربط تشکر می کنم و کار بزرگی را انجام داده اند.

وی در مورد آماده سازی قایقرانان گفت: ما در المپیک و پارالمپیک حتما نماینده خواهیم داشت و سعی می کنیم در این رقابت ها در موفقیت ها سهم داشته باشیم اما امیدورام حمایت ها به اندازه ای باشد که بدون مشکل آماده سازی انجام شود .خوشبختانه فعلا آب دریاچه بالا تر آمده است و با درایت آقای هاشمی وزیر ورزش فعلا شرایط دریاچه خوب است.
 
مرادی قهرمان پارادو و میدانی کشورمان نیز در این مراسم یاد آور شد: اینکه ورزشکاران معلول و المپیکی ها یکسان دیده شوند کار بسیار خوب و ارزنده ای است اما توقع داریم برای بازی های المپیک پاریس حمایت بهتری شود تا بتوانیم با دست پر به کشورمان بر گردیم.
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)