• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۶۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

رفع تصرف از ۴۳۵ هکتار از زمین‌های ملی در چهارمحال و بختیاری

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۳۵ هکتار از زمین‌های ملی در این استان خلع ید، قلع و قمع و رفع تصرف شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛سرهنگ صادق محمدی گفت: از این میزان ۳۶۷ هکتار از زمین‌های ملی چهارمحال و بختیاری در این استان در قالب ۱۶۳ فقره خلع ید، قلع و قمع و رفع تصرف شده است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: افزون بر این ۷۱ فقره با مساحت ۶۸ هکتار نیز از عرصه‌های ملی این استان در قالب تبصره یک ماده ۵۵ (جرائم مشهودی که ماموران خیلی سریع و بدون ارجاع به مقام قضایی ارجاع می‌دهند) رفع تصرف شده است.
وی با اشاره به وجود یک میلیون و ۳۱۰ هزار هکتار عرصه ملی در چهارمحال و بختیاری گفت: در زمان حاضر به ازای هر ۳۰ هزار هکتار مرتع یک نیرو و به ازای هر ۶ هزار هکتار جنگل یک نیروی حفاظت و در حوزه ناوگان حمل و نقل نیز به ازای ۴۳۰هزار هکتار از اراضی ملی یک خودرو در استان وجود دارد.
محمدی با اشاره به افزایش تخلفات درعرصه‌های طبیعی گفت: بیشترین تخلفات در عرصه‌های منابع طبیعی از جمله تصرف عدوانی، قطع درختان برای تعلیف دام و تامین سوخت مورد نیاز جنگل نشینان، قاچاق چوب و ساخت کوره زغال سنتی گزارش شده است.
به گفته محمدی، مردمی‌سازی یگان حفاظت با هدف جلب مشارکت جوامع محلی، ساماندهی همیاران طبیعت و هوشمندسازی از جمله راهبرد‌های یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.
وی در خصوص هوشمندسازی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده ارتباط بی‌سیم دیجیتالی در تمام شهرستان‌ها و خودروها، نصب جی. پی. اس (GPS) در خودروها، راه‌اندازی خط مانیتورینگ با هدف بررسی خط سیر و عملکرد واحد‌های گشت برقرار است.
محمدی گفت: همچنین در سطح استان ۱۶ نقطه برای نصب دوربین پایش تصویری در عرصه‌های منابع طبیعی مکان یابی و در حال پیگیری و در دست اقدام است.
وی با تاکید بر توسعه و تقویت یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: تقویت تعاملات یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری با هدف هم افزایی و فرهنگ سازی در خصوص حفاظت از عرصه‌های ملی از جمله دیگر راهبرد‌های این یگان به شمار می‌رود.
محمدی بر ضرورت استفاده از کد امداد جنگل و مرتع ۱۳۹ و تلفن ۱۵۰۴ تاکید کرد و گفت: تاکنون یک هزار و ۳۴۵ خبر و گزارش مربوط به منابع طبیعی از طریق خط تلفن ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ دریافت شده است و از این تعداد یک هزار و ۹۸ فقره از گزارش‌های مردمی منجر به تشکیل پرونده و برای گذراندن مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: از مردم و دوست داران طبیعت تقاضا می‌شود چنانچه تخلفی در عرصه‌های ملی جنگلی و مرتعی اعم از تصرف عدوانی، قاچاق چوب، احداث کوره زغال، قطع درختان جنگلی و سایر موارد در حوزه منابع طبیعی مشاهده کردند مراتب را از طریق کد امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)