• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۸۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

ساخت دستگاه ارسال صدا و تصویر با کیفیت بالا در بستر اینترنت

پژوهشگران یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی، موفق شدند دستگاه ارسال صدا و تصویر با کیفیت بالا در بستر اینترنت ثابت، همراه و بی‌سیم تولید کنند که برای پخش زنده مراسم مختلف از جمله مسابقه‌های ورزشی و فعالیت‌های خبری کاربرد دارد.

ساخت دستگاه ارسال صدا و تصویر با کیفیت بالا در بستر اینترنت ( ویترین / منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی )

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از « صندوق نوآوری و شکوفایی» ، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حدود ۳ دهه است که در حوزه صدا و تصویر خصوصا فشرده‌سازی صدا و تصویر فعالیت می‌کنیم. بیشتر محصولاتی که در این حوزه تولید کرده‌ایم، برای پخش زنده برنامه‌های شبکه‌های تلویزیونی صدا و سیما مورد استفاده قرار می‌گیرند. با ظهور اینترنت، این فرصت ایجاد شد که به جای استفاده از لینک‌های ماهواره‌ای یا مایکروویو که بسیار گران‌قیمت هستند، این کار را از بستر اینترنت انجام دهیم. 
وی تأکید کرد: البته اینترنت هم چالش‌های خاص خود را دارد و گاهی اوقات با قطع و وصلی این شبکه روبرو هستیم. برای اینکه بتوانیم صدا و تصویر خوب، باکیفیت و پیوسته‌ای در بستر اینترنت داشته باشیم، نیازمند انجام پژوهش‌های گسترده‌ای در این حوزه بوده و هستیم تا بتوانیم برخی کمبود‌های موجود از جمله بحث تجمیع چند سیم‌کارت یا تأخیری ارسال صدا و تصویر نسبت به رقبای خارجی را برطرف و صدا و تصویر با کیفیتی را از این طریق منتقل کنیم.
مجتبی نجفی کوپایی افزود: محصول تولیدی، دستگاه ارسال صدا و تصویر با کیفیت بالا در بستر اینترنت ثابت، همراه و بی‌سیم است که نمونه مشابه داخلی ندارد، اما نمونه‌های خارجی مختلفی وجود دارند که توسط کشور‌هایی مثل آمریکا، فرانسه، ژاپن و ترکیه تولید شدند و برای پخش زنده مسابقه‌های ورزشی، مراسم مختلف و فعالیت‌های خبری کاربرد دارند.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نوآوران ارتباطات سیمای امید تأکید کرد: طراحی و تولید این محصول به دانش زیادی در حوزه فشرده‌سازی صدا و تصویر، دانش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مربوط و همچنین، رعایت استاندارد‌های مربوط به این حوزه نیاز دارد. سه دهه تجربه موفق در این حوزه و بهره‌مندی از نیروی متخصص به ما کمک کرد تا در مدت زمان کوتاهی به این محصول دست پیدا کنیم.
وی درخصوص کاربرد‌های این محصول گفت: این محصول برای انتقال صدا و تصویر به صورت زنده از نقطه‌ای به نقطه دیگر قابل استفاده است. به عنوان مثال، از این دستگاه می‌توان برای انتقال صدا و تصویر زنده از یک مرکز همایش، یک هیئت عزاداری، پوشش خبری یک رویداد در یک شبکه تلویزیونی یا پوشش یک رویداد زنده ورزشی استفاده کرد.
نجفی کوپایی با اشاره به مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی افزود : قیمت پایین‌تر این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی، اصلی‌ترین مزیت رقابتی آن محسوب می‌شود؛ در عین حال، بحث پشتیبانی و گارانتی محصول را داریم که شاید در نمونه‌های خارجی وجود نداشته باشد. 
وی تأکید کرد: این ظرفیت را داریم تا نیاز داخل کشور را به طور کامل تأمین کنیم. همچنین برنامه صادرات این محصول را در دستور کار داریم که با توجه به قیمت پایین‌تر در عین حفظ کیفیت خوب صدا و تصویر، می‌توان بازار صادراتی خوبی برای این محصول متصور شد. 
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ضرورت افزایش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت‌‍: وجود برخی موانع، دست ما را برای سرعت دادن به روند تحقیقات و توسعه تولید بسته است. به عنوان مثال، به حمایت و تسهیلات بیشتری در حوزه نمونه‌سازی نیاز داریم یا در بحث حضور در نمایشگاه‌های خارجی و به دلیل افزایش قیمت دلار، نیازمند افزایش رقم حمایتی در این حوزه هستیم. به نظرم صندوق نوآوری و شکوفایی باید در برخی حوزه‌ها بازنگری داشته باشد و تسهیل‌گری بیشتری در این زمینه‌ها انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)