• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۳۹۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

جوابیه پارس ایر در خصوص خبر توقیف دفتر این شرکت در مهرآباد

­شرکت هواپیمایی پارس در خصوص خبر پلمب دفتر فروش بلیت خود در فرودگاه مهرآباد اعلام کرد: شرکت‌های هواپیمایی علاوه بر مقابله با تحریم‌های خارجی، با تحریم‌های داخلی و مشکلات ایجاد شده توسط دستگاه‌های اجرایی روبرو هستند.

توضیحات پارس ایر در خصوص توقیف دفتر این شرکت در مهرآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در اطلاعیه روابط عمومی شرکت هواپیمایی پارس آمده: پیرو بازدید مشترک روز جمعه ۲۲ دی ماه سال جاری نمایندگان محترم سازمان تعزیرات حکومتی و وزارت راه و شهرسازی از دفاتر فروش بلیت شرکت‌های هواپیمایی در فرودگاه مهرآباد و پلمپ دفتر فروش بلیت این شرکت، توضیحات ذیل را برای تنویر و آگاهی بخشی افکار عمومی اعلام می‌دارد:
در این اطلاعیه تصریح شده: شرکت هواپیمایی پارس هم راستا با دیگر شرکت‌های هواپیمایی، با توجه به رای هیات محترم عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال مصوبه ستاد تنظیم بازار در خصوص قیمت گذاری دستوری حمل و نقل بار و مسافر هوایی و با هماهنگی کمیته اقتصادی شرکت‌های هواپیمایی اقدام به اصلاح حداقلی نرخ فروش بلیت‌های خود در مسیر‌های داخلی کرد لیکن در بازدید نمایندگان محترم سازمان تعزیرات و وزارت راه و شهرسازی از دفاتر فروش بلیت، بدون هیچگونه توجه به رای دیوان عدالت اداری و بدون اطلاع و تذکر و حکم قضایی قبلی در راستای فروش بلیت با نرخ عمومی ایرلاینها، دفتر فروش این شرکت پلمپ گردید.
در این اطلاعیه آمده است: پارس ایر به عنوان یکی از شرکت‌های هواپیمایی داخلی در طول فعالیت خود با وجود تمامی فشار‌ها و تحریم‌های ناعادلانه، بمنظور حفظ و توسعه صنعت هوانوردی کشور تلاش می‌نماید و علیرغم هزینه‌های بسیار گزاف ارزی شرکت‌های هواپیمایی از جمله تعمیر و نگهداری هواپیما، با رعایت تمامی دستورالعمل‌های ایمنی، علاوه بر انجام پرواز‌های برنامه‌ای با افتخار میزبان هموطنان عزیز در مناطق کم برخوردار کشور از جمله ایرانشهر، آغاجاری، ماکو و.. بوده و پرواز‌های منظمی را جهت اتصال مناطق محروم کشور به مراکز استانی برقرار نموده است؛ لذا با توجه به افزایش نرخ ارز، هزینه‌های جاری ناشی از تورم و نامتناسب بودن نرخ بلیت با هزینه ها، اقدام فوق را غیرکارشناسی و به نوعی خدشه وارد کردن به ایمنی پرواز‌ها می‌داند و بر این اساس، نقش وزارت راه و شهرسازی در گشودن راه‌های لازم جهت تامین ایمنی هواپیما‌ها نقشی کلیدی و اساسی است.
از سوی دیگر برخورد ناعادلانه با صنعتی که چهار دهه تحت تأثیر تحریم‌های ناجوانمردانه می‌باشد و صیانت از آن تنها با عرق ملی و تلاش و کوشش شبانه روزی تمامی کارکنان آن امکان پذیر شده است و ورود به مسائل اقتصادی آن با تعرفه‌های ناصواب، چیزی جز بی مهری، بی اعتنایی و عدم رسیدگی مسئولان به مشکلات و درخواست‌های شرکت‌های هواپیمایی نمی‌باشد.
لازم به ذکر است در حال حاضر شرکت‌های هواپیمایی علاوه بر تحریم‌های بین المللی، گرفتار تحریم‌های داخلی نیز هستند. کما اینکه در یک ماه اخیر، شرکت‌های هوایی و این شرکت در حالی درگیر عدم ترخیص قطعات هواپیمای زمین گیر خود از گمرکات کشور بودند که این مهم یکی از علل زمین گیر ماندن هواپیما‌ها نیز می‌باشد و بلاشک رسیدگی به این امر یکی از وظایف مهم وزارت راه و شهرسازی است. همچنین در همین محدوده زمانی، پارس ایر ۳ فروند هواپیمای مسافری جهت افزایش ناوگان حمل و نقل هوایی وارد کشور کرده است. طبیعتا حفظ و توسعه این صنعت امکان پذیر نمی‌باشد مگر با پیگیری جهت رفع موانع و بروز رسانی قیمت بلیت هوایی؛ لذا انتظار دست اندرکاران شرکت‌های هوایی و این شرکت بعنوان خدمتگزار مردم ایران از مسئولان محترم دستگاه‌های نظارتی و خصوصا وزارت راه و شهرسازی، بررسی علت و علل کوچک شدن شبکه پروازی، کاهش تواتر پروازها، کمبود صندلی، زمین گیر شدن هواپیما‌ها و نارضایتی مردم می‌باشد. مسلما کارشناسی و رسیدگی به موارد فوق، شرکت‌های هواپیمایی را در مسیر تخصصی و اقتصادی یاری خواهد کرد و قطعا موجب توسعه صنعت و رضایتمندی مردم عزیز کشورمان می‌شود.
در پایان به منظور آگاهی و استحضار هموطنان عزیز، بخش کوچکی از هزینه‌های جاری شرکت‌های هواپیمایی را به عنوان اطلاعات مهم و مالی ایرلاین بشرح ذیل منتشر می‌نماییم.
نمونه اول، چنانچه فقط یک مورد از شیشه‌های کابین خلبان دچار شکستگی ناشی از تغییرات دما شود که هزینه آن شامل خسارت بیمه‌ای هم نخواهد بود، هزینه تامین آن به ارزش ۱۱۵ هزار دلار (با نرخ ارز نیمایی ۴۰ هزار تومانی) برابر با رقم هنگفت ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان می‌باشد که شرکت هواپیمایی پارس برای تامین هزینه ارزی فوق نیازمند حداقل فروش ۳ هزار و ۵۰۰ صندلی و به عبارتی انجام ۷۵ سورتی پرواز با نرخ مصوب یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان در مسیر تهران - شیراز با ضریب اشغال ۹۰ درصد می‌باشد که از مبلغ و درآمد مذکور مضافا مالیات و عوارض‌ها نیز کسر خواهد شد.
نمونه دوم، هزینه خرید ۲ موتور در صورتی که با قیمت معقول و رفع معضلات تحریم‌ها وارد کشور شود برابر با ۲/۶ میلیون دلار با امکان ۴ هزار نشست و برخاست پرواز خواهد بود که هزینه هر مورد برخاست از زمین آن برابر با ۶۵۰ دلار برای ۲ موتور و به عبارتی ۲۶ میلیون تومان در یک پرواز و اثر مستقیم آن در هر صندلی ساعت مبلغ ۶۳۵ هزار تومان می‌باشد.
نمونه سوم، هزینه خرید و تعویض لاستیک‌های هواپیما با ارزش ۶۵۰۰ دلار با طول عمر صرفا ۲۰ روز پروازی است که هزینه ریالی آن در ماه معادل ۳۹۰ میلیون تومان بوده و اهمیت بسیاری در حفظ ایمنی پرواز‌ها دارد. 
نمونه چهارم، هزینه خرید و تعویض ترمز هواپیما هر ۶ ماه معادل ۲۰۰ هزار دلار است. این هزینه برای هر هواپیما در هر ماه معادل ۳۳ هزار و ۵۰۰ دلار می‌باشد. هزینه ریالی تعویض ترمز برای هر هواپیما در هر ماه معادل یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان و به ازای هر صندلی ساعت، معادل ۱۳۵ هزار تومان در روز محاسبه می‌شود؛ و آخرین نمونه، هزینه اخذ خدمات هندلینگ زمینی هر پرواز برابر با ۹ میلیون تومان است که اثر آن در هر بلیت حداقل ۲۰۰ هزار تومان است.
به ۵ نمونه مهم فوق هزینه‌های جاری نیروی انسانی، هزینه ارزی آموزش خلبانان در سیمولاتور، سوخت مصرفی موتور، روغن، امنیت پرواز، اجاره اماکن، قطعات مصرفی، هزینه استهلاک، شرکت فرودگاه ها، سوخت خودروها، کترینگ، بیمه هواپیما، البسه کارکنان، حمل و نقل، فن آوری اطلاعات (نرم افزار و سخت افزار)، هزینه گمرک و ترخیص قطعات، تداوم صلاحیت پروازی، تهیه و بروز رسانی سرویس‌های داخل پروازی از جمله نشریات پروازی، بروز رسانی سیستم ناوبری، چک‌های متناوب فنی هواپیما، حقوق و دستمزد، بیمه و مالیات کارکنان، هزینه‌های بالا سری و... نیز اضافه می‌شود. 
در این شرایط، فروش بلیت هر صندلی کمتر از نرخ ۲ میلیون تومان در شرایطی که تمام ارکان مرتبط، هزینه‌های خود را نقدا از ایرلاین‌ها وصول می‌نمایند شرکت‌های هواپیمایی را با شکست کامل مواجه خواهد ساخت و طبیعتا هیچگونه نقدینگی برای تامین قطعات باقی نمانده و در نتیجه، تامین به موقع قطعات با بهای تمام شده فوق مقدور نخواهد بود و این امر ایمنی پرواز‌ها را با مخاطره جدی مواجه می‌سازد. از طرفی فرآیند اجرایی مشارکت هر بخش خصوصی با زیان انباشته برای توسعه ناوگان خود دچار اختلال جدی خواهد شد.
روابط عمومی شرکت هواپیمایی پارس ضمن پوزش از تشویش ایجاد شده در اذهان عمومی، پیگیری و احقاق حقوق شرکت‌های هواپیمایی بعنوان خادم مردم شریف ایران در برابر تحریم‌های داخلی را از مسئولان امر درخواست نموده و انتظار دارد اقدامات لازم در خصوص رفع مشکلات عدیده همه شرکت‌های هواپیمایی با قید فوریت تا حصول نتیجه و اطلاع رسانی عمومی انجام گردد. 
ناگفته‌های بسیار باقی است.
با تجدید احترام
روابط عمومی شرکت هواپیمایی پارس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ادغام ایرلاین ها بهترین راهکار است .

در کجای دنیا با سه هواپیما و بیست کارمند ، ایرلاین جدید ثبت میکنند ؟!!

نتیجه : سوانح + گرانی + نداشتن نیروی متخصص + نارضایتی
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)