• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۴۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
سیاسی » دولت

تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی ارزشمندی برای عرضه دارد

رئیس جمهور اظهار داشت: تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی، هنری و ادبی ارزشمندی دارد که یکی از موثرترین روش‌های ارائه آن به دنیا به تصویر کشیده شدن این داشته‌ها در قالب سینما است.

تمدن ایرانی اسلامی داشته‌های فرهنگی ارزشمندی برای عرضه دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز سه‌شنبه در نظارت ستادی بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن بازدید از معاونت امور سینمایی این وزارتخانه، دیداری با دبیر، هیئت انتخاب و هنرمندان دست‌اندرکار «چهل و دومین جشنواره فیلم فجر» داشت و پس از شنیدن توضیح و نظر آنان، اظهار داشت: تمدن ایرانی ـ اسلامی، داشته‌های فرهنگی، هنری و ادبی ارزشمندی دارد که یکی از مؤثرترین روش‌های ارائه آن به دنیا به تصویر کشیدن این داشته‌ها در قالب سینما است و دولت مردمی آمادگی دارد که در این عرصه با همکاری اهالی فرهنگ و هنر و به همت خود هنرمندان، قدم بردارد.

رئیس جمهور، ضمن قدردانی از برگزار کنندگان چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، بر تلاش برای تقویت نقاط قوت و رفع کاستی‌ و ضعف‌های این رویداد مهم، تأکید و تصریح کرد: استفاده از نگاه و تجارب پیشکسوتان در این زمینه، بسیار اهمیت دارد و به هیچ وجه نباید اجازه داد که این تجارب ارزنده در حاشیه قرار گیرد.
 
آقای رئیسی با بیان اینکه ایران، پیشینه و تمدن بزرگ و درخشانی دارد که قابل ارائه به همه جهان است، گفت: سینما موضوعی مهم است که هرگونه هزینه در آن، نوعی سرمایه‌گذاری برای کشور است.
 
رئیس جمهور، همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده درباره افزایش قابل توجه آثار ارائه شده در این دوره جشنواره از فیلم‌سازان فیلم اولی و شهرستانی، اظهار داشت: یکی از وظایف مهم دولت‌ها این است که زمینه شکوفایی همه استعداد‌ها در هر نقطه از کشور، حتی نقاط دورافتاده و محروم را فراهم کنند.
 
آقای رئیسی، گزارش ارائه شده از ارتقای کمی و کیفی جشنواره امسال را موجب خرسندی دانست و تصریح کرد: در کشور‌های مختلف برای رویداد‌های بسیار کم اهمیت‌تر از دفاع مقدس، آثار هنری و ادبی متعددی تولید می‌شود؛ رشادت‌ها، ایستادگی و از خودگذشتگی‌های دوران دفاع مقدس، ظرفیت‌ بسیاری برای تولید آثار هنری، فرهنگی و ادبی دارد که باید به‌ خوبی به آن توجه شود.
 
رئیس جمهور، تلاش‌ جوانان کشور را که با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌ها، توانسته‌اند با نوآوری و خلاقیت به دستاورد‌های ارزنده‌ای دست یابند، بسیار ارزشمند، توصیف کرد و گفت: این تلاش‌ها نیز مانند جلوه‌های زیبای دفاع مقدس، ظرفیت‌های بسیاری برای ساخت آثار هنری و ادبی دارد که باید به‌طور شایسته، مورد توجه قرار گیرند.
 
آقای رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، نگاه حاکم بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی و توجه به همه فعالان عرصه فرهنگ و هنر و خواسته‌ها و دغدغه‌های آنان را ارزنده دانست و اظهار داشت: بنده به اعتبار نشست‌ها و دیدار‌هایی که با فعالان فرهنگی و هنری داشته‌ام، اطلاع دارم که آنان، خواسته‌های بسیار پیچیده و غیر قابل دسترسی ندارند، بنابر این باید به نظرات، تجربیات و ظرفیت‌ آنان توجه شود.
 
رئیس جمهور در پایان، به اهمیت عرضه آثار هنری، سینمایی و ادبی در کشور‌های اسلامی، همسایه و همسو، اشاره و تصریح کرد: آثار فرهنگی، هنری و ادبی کشور که به این کشور‌ها ارائه شده، با استقبال خوبی روبرو شده و توانسته است که ارزش‌های جمهوری اسلامی ایران را ترویج کند؛ بنابر این، باید از تولید و عرضه این‌گونه آثار فاخر فرهنگی، حمایت شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)