• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۴۷۴۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸
قزوین » سیاسی

مجلس ریل گذار آینده کشور

دبیرائتلاف بزرگ پیروان ولایت استان قزوین وعضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی گفت : حل مشکلات کشور به قانون گذاری مناسب و حضور مدیرانه مجلس نیاز دارد.

مجلس ریل گذار آینده کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ محمد حسین شفیعی ها درنشست ائتلاف پیروان ولایت شهرستان آبیک افزود : حل مشکلات کشور به قانون گذاری مناسب و حضور مدیرانه مجلس نیاز دارد.

وی گفت : یعنی هم به انتخابات مجلس اهمیت بدهیم، با شور و گستردگی و با مشارکت بالا شرکت کنیم، هم درانتخاب دقت کنیم ، داوطلبی که اگر مجلس بنشیند قدرت فکرش بالاست, قدرت تحول خواهیش بالاست، می تواند منشأ اثر باشد، می تواند ریل گذاری درستی برای مسایل جامعه در سطح کلان داشته باشد.

شفیعی ها گفت : این مسئله یکی از تعابیر مقام معظم رهبری است. در دیدار مردم کرمان فرمودند؛ هم جمهوریت و هم اسلامیت نظام به انتخابات وابسته است.‌ برخلاف افرادی که می خواهد به مقاصد و اغراض خودشان برسند، شیطنت می کنند، می گویند آنهایی که به اسلام معتقدند به انتخابات اعتقاد ندارند. آن کسی که به احکام الهی معتقد باشد، نمی تواند به رای مردم بی اعتقاد باشد.‌

وی افزود : این حرف یک فقیه سیاستمدار است؛ سیاستمدار معتبری که دنیا به مدیر بودن و مدبر بودن اعتماد دارد، احترام می گذارد. اگر بخواهیم اسلام در کشور باقی بماند باز هم باید در انتخابات شرکت کند. حضرت امام تعبیری داشتند که حفظ نظام از اوجب واجبات است؛ اگر اسلام را در ایران نتوانیم حفظ بکنیم, اسلام سیلی بخورد، دیگر حالا حالاها اسلام نمی تواند سر بلند کند. جریان کفر و جریان مادیت آنقدر قدرتمند است که با توجه به تجربه انقلاب اسلامی، دیگر اجازه نمی دهد دوباره رشد و نمو کند.

دبیرائتلاف بزرگ پیروان ولایت استان قزوین گفت :اسلام امروز وابسته وفاداری به مردم است، اسلام خودش نمی تواند ظهور و بروز داشته باشد، ظهور و بروز دین در سایه پذیرش مردم است.

وی افزود : رهبری معظم انقلاب در سال جاری یک عنایت ویژه ای به این انتخابات داشتند که کاملا متفاوت از انتخابات های گذشته چه در مجلس چه در ریاست جمهوری ‌ و سایر انتخابات ها بود.

شفیعی ها گفت : شیوه حضرت آقا این بود در سال هایی که انتخابات بود برای اینکه جو کشور بیش از حد سیاسی نشود، از یکی دو ماه مانده به انتخابات صحبت های انتخاباتی می کرد؛ اما امسال از ابتدای سال ۱۴۰۲ در دیدار مردم در جوار امام رضا به امر انتخابات ورود کردند و به مردم توصیه های لازم را شروع کردند و همین طور این موضوع را تاکید داشتند؛ به ویژه در آذرماه هم ملاقات هایشان را افزایش دادند و به طور جدی و ویژه توصیه های نابی را در حوزه انتخابات به مردم بیان کردند.

وی گفت : اگرمی خواهیم آینده برای جوانان روشن و شفاف باشد ، راهش توجه به انتخابات است ، اگر می خواهیم تغییری در جامعه ایجاد کنیم، مسیرش از انتخابات می گذرد.

شفیعی ها گفت : بحث تحریم انتخابات، اینکه ما خسته شدیم، حوصله نداریم، همه ترجمه شده اغراض و اهداف دشمنان است. چه دانسته و چه نادانسته اهداف دشمن را پیاده می کنیم. خیلی از افراد نادانسته با دشمن همراهی می کنند، باید بگوییم و روشنگری کنیم، راهش شرکت در انتخابات است و در کنار شرکت در انتخابات و پیدا کردن گزینه های برتر و صالح تر تا وقتی در کرسی ها مجلس نشستند بتوانند درست برای کشور برنامه ریزی بکنند.

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی گفت : در سال های پیش رو، ما از سال ۱۴۰۰ از دولت جدیدی برخوردار شدیم که نگاهش کاملا متفاوت با دولت گذشته بود، دولت گذشته که همه آمال و آرزوهایش گره خورده بود به لبخند غربی ها و آمریکایی ها، آنها بپسندند اینها عمل کنند.

وی گفت : تعبیر رییس جمهور قبلی این بود که دم کدخدا را ببینیم تا مشکلات را حل کنیم، نمی توانست خارج از این چارچوب فکر بکند، لذا ۸ سال کشور و مردم را در هوا بین زمین و آسمان نگه داشت تا غربی ها قبول کنند.

شفیعی ها گفت : آقای کری تصمیم داده، یک چیزی به اسم برجام درست کردند، را به ما خوراندند؛ آخرش هم تمام شد، نه تنها یک قدم جلو نرفتیم بلکه به مراتب از روز اول تحریم ها اضافه شد، تورم اضافه شد.

وی افزود : اما دولت جدیدی که سر کار آمده اشکال هایی دارد اما تفکر کاملا متفاوت است. این دولت تفکر بومی دارد معتقد به مردمش هست، می گوید مشکلات را ما می توانیم و باید در درون کشور حل کنیم، با دینا هم ارتباط داریم.

شفیعی ها افزود : انتخابات جلوی دیکتاتوری و هرج و مرج را می گیرد، اگر ما معتقدیم که شرایط مفید‌ و بهتری برای جامعه پیش بیاید، خدای نکرده دچار دیکتاتوری نشویم، دوباره یک جریان ستمشاهی کشور را فرانگیرد موظف هستیم پاسدار دستاوردهای عظیم انقلاب باشیم.‌ انتخابات یکی از آن است .

وی گفت : ما در زمان شاه چیزی به اسم انتخابات نداشتیم، انتخاب به معنای واقعی و آن چیزی ما برویم رای بدهیم و آن چیزی که رای اکثریت ماست وجود نداشت. اگر هم چیزی درست می کردند، شبهی از انتخابات بود، صندوقی درست می کردند، افرادی که مدنظر خودشان بود، انتخاب می کردند.

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی افزود : ما حقیقتا انتخاب واقعی مردم را از دوران بعد از پیروزی انقلاب داریم. از همان یکی دو ماه بعد از پیروزی انقلاب، همه پرسی جمهوری اسلامی شکل گرفت ، همه پرسی قانون اساسی، مجلس و ریاست جمهوری؛ بعد هم ادامه پیدا کرد. واقعا مردم حس کردند، خودشان هستند که پای صندوق رای انتخاب می کنند، ممکن است آن انتخاب مطابق ذائقه من نباشد، اکثریت به کس دیگری رای داده باشد؛ ممکن است به نفع من باشد به نفع دیگری نباشد، ولی اما اینکه رأی، رأی ماست تردیدی وجود ندارد.

وی گفت : مقام معظم رهبری می فرمایند اگر می خواهید دیکتاتوری شکل نگیرد مشارکت در انتخابات باید حداکثری باشد. دیکتاتورها و مستبدین در سایه رخوت مردم، ظلم بکنند. اشتباه نکنید، فکر نکنید وقتی حرف از دیکتاتوری می زنیم، نکند شاه می آید، شاه مفنور و محکوم شد و دروه اش تمام شد رفت. امروز اگر صحبت از دیکتاتوری می کنیم، با دیکتاتورهای جدید و موجه مواجه ایم؛ بعضی از نمونه هایش را هم مشاهده کردیم، ظاهرشان انسان های ظاهر الصلاح هسنتد؛ دنبال فرصت هستند که اعمال دیکتاتوری بکنند.

وی عنوان کرد :امام خمینی(ره) در مورد ولایت فقیه می فرمودند؛ ولایت فقیه یعنی ضددیکتاتوری، اگر پناه آوردیم به ولایت فقیه، از بند دیکتاتوری آزاد شدیم، ولایت فقیه را کنار بگذارید، به دیکتاتوری سیاه و تباه کننده ای دچار می شوید که ظاهرش قشنگ است اما باطنش نابودکننده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین تمرین تیم فوتبال امید ایران در دبی
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر ورود گردوخاک عراقی به استان
­حضور کادر فنی تیم ملی فوتسال بانوان در دیدار‌های لیگ برتر
وضعیت استان کهگیلویه و بویراحمد به دنبال بارش‌های سیل‌آسا
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
امدادرسانی هلال احمر در مناطق سیلزده در خوزستان
۴۴۰۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی تحت مطالعات خاک‌شناسی
تمرکز مدیران بر افتتاح پروژه‌های دهه فجر و تحویل واحد‌های مسکونی
انتخاب اعضای هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در قم
رویداد علمی پرواز تا ثریا در لرستان
خبر‌هایی از بررسی مشکلات مرکز انتقال خون گرمسار
پایان مسابقات مچ‌اندازی بانوان قهرمانی باشگاه‌های استان در فلاورجان
درمان زوج‌های نابارور بهترین مسیر برای افزایش فرزندآوری
تا پایان امسال؛ بهره برداری از جاده چیت پلنت حدفاصل آغاجاری به میانکوه
چهارسوی فرهنگ و هنر هفتم دی قم
تقویت سامانه بارشی از فردا در لرستان
مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیر حضوری شد
پایان تلاش نمایندگان ایران در شطرنج سریع قهرمانی جهان
برگزاری نشست «علوم اجتماعی اسلامی با رویکرد کاربردی» در دانشگاه تهران
انجام ۶۴ عملیات توسط آتش نشانان مسجدسلیمان در پی وقوع سیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
اوج فعالیت سامانه بارشی فردا در استان
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
سرنوشت مبهم وام ازدواج در بودجه ۱۴۰۵
مدارس ابتدایی تهران فردا مجازی است
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
صدور قبض ۵۰۰ میلیون تومانی گاز برای مشترک بدمصرف تهرانی
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۳ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
مذاکره با روسیه برای ساخت فاز‌های بعدی نیروگاه بوشهر  (۱ نظر)