• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۵۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
سیاسی » دولت

قدردانی رئیسی از مسئولان تامین امنیت کشور

آقای رئیسی با قدردانی از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه و همه نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی گفت: امنیت، مهم‌ترین موضوع هر کشور است.

قدردانی رئیس جمهور از فداکاری های سپاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت با توجه به تلاش‌ دشمنان برای ناامن جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران، از اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه برای ارتقای آرامش و امنیت، قدردانی و با بیان اینکه امنیت، مهم‌ترین موضوع هر کشور است، از همه نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی که مخلصانه، مجاهدانه و بی‌نام و نشان برای تأمین و حفظ امنیت کشور، شبانه‌روز تلاش می‌کنند، تجلیل کرد.

رئیس جمهور در ادامه با توجه به گذشت بیش از ۱۰۰ روز از جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر غزه، تصریح کرد: این رژیم در این مدت با وجود حمایت‌های همه‌جانبه آمریکا و برخی کشور‌های غربی، هیچ دستاوردی جز کشتار ۲۴ هزار زن و کودک بی‌دفاع و بی‌گناه و مجروح کردن بیش از ۶۰ هزار تن نداشته و با وجود ارتکاب جنایات گسترده، در رسیدن به اهداف اعلامی خود، یعنی از بین بردن مقاومت و جدا کردن مردم از مقاومت و مجاهدان فلسطینی، ناکام مانده است.
 
همچنین در نشست امروز هیئت دولت، احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گزارشی از اجرای دستور آقای رئیسی برای رفع ناترازی‌های شبکه بانکی، گفت: برای رفع ناترازی و کفایت سرمایه پایین بانک‌ها که یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف شبکه بانکی کشور بود، به ترتیب در سال‌های ۱۴۰۰ حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ حدود ۹۸ هزار میلیارد تومان و امسال حدود ۱۴۱ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک‌ها اضافه شده است و خواهد شد تا وضع کفایت سرمایه شبکه بانکی، بهبود یابد و مشکلات ناترازی‌ بانک‌ها برطرف شود.
 
خاندوزی اظهار داشت: بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان که از ابتدای دولت مردمی تا پایان امسال برای افزایش سرمایه بانک‌ها اختصاص یافته، معادل همه افزایش سرمایه‌هایی است که در دولت‌های گذشته در بانک‌ها انجام شده است.
 
همچنین جواد اوجی، وزیر نفت، از افتتاح ۵ طرح بزرگ پتروشیمی تا پایان امسال خبر داد و گفت: طرح پتروشیمی ابن‌سینای همدان در سال ۸۳ و در سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به این استان مصوّب شده و نامشخص مانده بود تا اینکه اخیرا با ارزش یک میلیارد دلار، فعال شده است.
 
اوجی تصریح کرد: وزارت نفت، علاوه بر پتروشیمی همدان، اجرای ۵ طرح بزرگ دیگر پتروشیمی را دنبال کرده که ۴ واحد از آن‌ها از سال ۸۳ و ۸۵ معطل بوده‌اند؛ طرح پتروشیمی زنجان نیز با وجود ۹۸ هزار سرمایه‌گذار مردمی در استان از دیگر طرح‌های معطل مانده از سال ۸۵ بود که از ابتدای دولت مردمی، فعال شده و پیشرفت اجرای آن از ۱۸ درصد به ۵۳ درصد رسیده است.
 
وزیر نفت اظهار داشت: طرح‌های پتروشیمی گلستان، تربت حیدریه و بروجن هم از دیگر طرح‌های در دست اقدام بوده‌اند که فعال شده‌اند و افتتاح آن‌ها در ارزآوری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از خام‌فروشی، اهمّیت دارد.
 
گفتنی است در پایان این نشست، سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، از کارهای انجام شده در زمینه تقویت اردو‌های راهیان نور و برنامه جامع افتتاح موزه‌های دفاع مقدس، گزارشی ارائه داد.
 
رئیس جمهور، ضمن قدردانی از این اقدامات، اردو‌های راهیان نور را مدرسه‌ای بزرگ و الهام‌بخش دانست که می‌تواند برای ایجاد امید و آرامش در جامعه و بازخوانی رشادت‌ مجاهدان و افتخارآفرینی فرزندان این ملت، به‌طور مؤثر، نقش‌آفرینی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)