• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۵۸۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸
بین الملل » روابط خارجی

امیرعبداللهیان: ایران به مسیر مذاکره پایبند است

وزیر امور خارجه درباره روند مذاکرات، گفت: ابتکار سلطان عمان همچنان روی میز است و جمهوری اسلامی ایران به مسیر مذاکره پایبند است.

امیرعبداللهیان: ایران به مسیر مذاکره پایبند است
به گزارش خبرگزاری صداوسیما  ، حسین امیرعبداللهیان در اولین ملاقات دوجانبه از دومین روز حضور خود در داووس سوئیس، با ایگناز یو کاسیس وزیر خارجه سوئیس دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان با تشکر از اقدام سوئیس در محکوم کردن اقدام تروریستی کرمان گفت: ما برای توسعه روابط با سوئیس مصمم هستیم.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به گفتگو‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف حقوقی و قضائی و نیز گفتگو‌های جامع سیاسی میان وزارت خارجه‌های دو کشور، به همکاری‌های سازنده فیمابین در چارچوب نقشه راه دو کشور اشاره کرد و افزود: ما بر تداوم گفتگو‌ها و همکاری‌های دو کشور در این راستا تاکید داریم.

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت تداوم گفتگو‌های دوره‌ای میان دو وزیر خارجه، از انجام و تقویت گفتگو‌های تخصصی میان کارشناسان دو کشور در زمینه‌های مختلف استقبال نمود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان به فعالیت کمیسیون مشترک دو کشور و برنامه برگزاری اجلاس آتی آن در تهران اشاره کرد و بر لزوم هماهنگی و همکاری برای برگزاری موفقیت آمیز آن تاکید نمود.

وی آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت همکاری شرکت‌های بخش خصوصی دو کشور را مورد تاکید قرار داد و همچنین از همکاری در سایر زمینه‌های مورد علاقه دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و گردشگری استقبال کرد.

امیرعبداللهیان در خصوص برجام نیز گفت: ابتکار سلطان عمان همچنان روی میز است. وی بر پایبندی ایران به مسیر مذاکره تاکید نمود و حمایت سیاسی سوئیس از روند مذاکرات را با اهمیت دانست.

امیرعبداللهیان بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در خصوص فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای تاکید و همچنین تداوم همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را سیاست روشن و قطعی ایران توصیف کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات غزه و گسترش ابعاد آن در منطقه گفت: بحران غزه راه حل نظامی ندارد و ریشه بحران نیز در ۷ اکتبر نیست بلکه در ۷۵ سال اشغالگری است و جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر راه حل سیاسی و دموکراتیک خود برای حل ریشه‌ای بحران فلسطین، بر ضرورت توقف فوری حملات رژیم اسراییل علیه غزه و باز شدن کریدور‌های ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه تاکید کرد و نقش سوئیس را در این زمینه و نیز کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه حائز اهمیت دانست.

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر اهمیت حفظ امنیت کشتیرانی در آب‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در دریای سرخ، وضع موجود در دریای سرخ را نتیجه تحولات در غزه دانست و گفت: علت و ریشه بی‌ثباتی در دریای سرخ و منطقه، استمرار حملات نظامی رژیم اسراییل علیه غزه است.

ایگناز یو کاسیس وزیر خارجه سوئیس با تشکر از حضور امیرعبداللهیان در اجلاس داووس، به گفتگو‌های تلفنی دو طرف در نوامبر گذشته و دیدار دوجانبه در نیویورک اشاره کرد و مجدداً با دولت و ملت ایران در خصوص اقدام تروریستی کرمان همدردی کرد.

وزیر خارجه سوئیس عضویت ایران در بریکس را تبریک گفت، همچنین ضمن اظهار خرسندی از این دیدار، تداوم گفتگو‌های دوجانبه با ایران در زمینه‌های مختلف دوجانبه و منطقه‌ای را حائز اهمیت دانست و بر تمایل و آمادگی خود برای تداوم گفتگو‌ها و مشورت‌های دوجانبه با همتای ایرانی و نیز برگزاری جلسات دیپلمات‌ها و کارشناسان دو کشور در زمینه‌های تخصصی مورد اهتمام تهران و برن تاکید کرد.

وزیر خارجه سوئیس خواستار حمایت بیشتر از فعالیت شرکت‌های سوئیسی در ایران شد. وی ایران را کشور بزرگی دانست و با اشاره ۱۰۰ سال رابطه سیاسی دو کشور و دهه‌ها سابقه همکاری برن و تهران در زمینه‌های مختلف، بر اهمیت تداوم و تقویت گفتگو‌ها و همکاری‌ها میان دو کشور تاکید نمود.

وزیر خارجه سوئیس با اشاره به تحولات فلسطین، مخالفت کشورش را با کشتار غیرنظامیان اظهار داشت.

در این دیدار برخی دیگر از مسائل مورد اهتمام مشترک از جمله بحران اوکراین نیز مورد تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است که سوئیس حافظ منافع آمریکا نزد جمهوری اسلامی ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
نباید جلوی پیشرفت و توسعه صنعت اتمی کشور با اعمال محدودیت های داوطلبانه گرفته شود. از انرژی اتمی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور باید استفاده کنیم و امتیاز ندیم
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)