• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۲۷۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال
جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا؛

ایران - هنگ‌کنگ؛ یوز‌ها آماده هشتمین برد برابر حریف شرقی

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی از ساعت ۲۱:۰۰ امشب به مصاف هنگ کنگ می‌رود که با پیروزی در این دیدار صعودش به مرحله بعدی را قطعی خواهد کرد.

ایران - هنگ‌کنگ؛ یوز‌ها آماده هشتمین برد برابر حریف شرقی
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما ، تیم ملی فوتبال ایران در دوم رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳  از ساعت ۲۱:۰۰ امشب (جمعه ۲۹ دی) در ورزشگاه بین‌المللی خلیفه با قضاوت حنا حطاب از سوریه در حالی رو در روی تیم ملی هنگ کنگ قرار خواهد گرفت که با پیروزی در این بازی می‌تواند صعود خود به مرحله یک هشتم نهایی این مسابقات را قطعی کند.
ایران در بازی اول خود موفق شد با نتیجه ۴ به یک فلسطین  را شکست دهد و هنگ کنگ هم در اولین بازی خود با نتیجه ۳ به یک نتیجه را به امارات واگذار کرد.
تیم‌های ملی ایران و هنگ کنگ تاکنون ۷ بار به مصاف هم رفته‌اند که در هر ۷ دیدار ایران پیروز از زمین خارج شده است و هنگ کنگ تاکنون حتی یک نتیجه تساوی هم برابر تیم ملی فوتبال کشورمان نداشته است.
اولین بازی این دو تیم به جام ملت‌های آسیا در سال ۱۹۶۸ بر می‌گردد که ایران موفق شد با نتیجه دو به صفر با گل های بهزادی و جباری این تیم را شکست دهد.دومین مسابقه ایران برابر این تیم در تاریخ  ۱۳۵۶/۰۳/۲۹  مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۸ بود در ورزشگاه هنگ کنگ برگزار شد و تیم ملی کشورمان موفق شد با حساب ۲ به صفر و با گل های کازرانی و جهانی  این تیم را مغلوب کند.در سومین دیدار بازی برگشت مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین بود که در ورزشگاه آزادی ۲۷ آبان۱۳۵۶ و با نتیجه۳ به صفر با گل های کازرانی و  جهانی(دو گل)پیروز شدیم. ششم خرداد ۱۳۶۷ چهارمین مسابقه دو تیم بود که در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۱۹۸۸ برگزار شد و تیم ملی کشورمان موفق شد ۲ به صفر با گل های سیروس قایقران و عبدالصمد مرفاوی به نفع خود به پایان برساند. اما در پنجمین رویارویی با هنگ کنگ  ۱۳۹۸/۰۶/۱۹ بازی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ و همین جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ بود باز هم با نتیجه ۲ به صفر و با گل های سردار آزمون و کریم انصاریفرد در کشور هنک کنگ این تیم را شکست دادیم .ششمین مسابقه دو تیم بر می گردد به مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ و جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ که سیزدهم خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد و ملی پوشان ایران ۳–۱ پیروز شدند .گل های ایران را قلی زاده ، امیری و انصاریفرد زدند و تک گل تاریخ بازی های دو تیم را سیو کوان برای هنگ گنگ به ثمر رساند و آخرین دیدار این دو تیم هم به مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ بر می‌گردد که حدود دو ماه قبل ( ۲۵ آبان ۱۴۰۲) و در ورزشگاه آزادی برگزار شد که شاگردان امیر قلعه نویی موفق شدند آن بازی را با نتیجه ۴ به صفر با گل های آزمون (۲ گل) طارمی و رامین رضائیان به سود خود به پایان برسانند.
تیم ایران در مجموع رویارویی‌های خود برابر هنگ کنگ تاکنون ۱۸ بار موفق به گلزنی شده است و در مقابل هنگ‌کنگی‌ها تنها یک بار توانسته‌اند دروازه ایران را باز کنند.
غفور جهانی و سردار آزمون هر کدام با ۳ گل زده بهترین آمار را در برابر هنگ کنگ دارند و آزمون این فرصت را خواهد داشت تا آمار خود را برابر این تیم بهبود ببخشد و به تنهایی بهترین گلزن ایران برابر هنگ کنگ شناخته شود.
در ترکیب فعلی تیم ملی ایران علاوه بر آزمون، کریم انصاری فرد، مهدی طارمی و رامین رضائیان هم سابقه گلزنی برابر هنگ کنگ را دارند. بهترین پیروزی ایران برابر این تیم هم به آخرین مصاف دو تیم بر می‌گردد که در ورزشگاه آزادی با نتیجه ۴ به صفر ملی‌پوشان کشورمان بازیکنان هنگ کنگ را بدرقه کردند.
تیم ملی ایران با پیروزی در این بازی ۶ امتیازی خواهد شد و در صدر جدول گروه C قرار خواهد گرفت.
همچنین مهدی ترابی و شجاع خلیل زاده به دلیل مصدومیت غایبان تیم ایران در این بازی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)