• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۰۳۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

اجرای ۲۰ نمایش در دومین روز جشنواره تئاتر فجر

در دومین روز از برگزاری چهل و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر ۱۲ اثر در بخش صحنه‌ای و ۷ مایش در بخش خیابانی میزبان علاقه‌مندان به هنر‌های نمایشی هستند.

اجرای ۲۰ نمایش در دومین روز جشنواره تئاتر فجر *
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه دوم بهمن در دومین روز از برگزار این رویداد مهم تئاتری سالن‌های نمایشی میزبان ۱۲ اثر صحنه‌ای هستند. در بخش خیابانی جشنواره چهل و دوم نیز که اولین روز خود را تجربه می‌کند در محوطه پهنه رودکی، سکوی تئاتر خیابانی تئاترشهر، موزه عبرت، متروی تئاتر شهر، متروی ایوان انتظار میدان ولیعصر (عج)، فرهنگسرای رازی، محوطه فضای باز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برج آزادی شاهد اجرای ۷ نمایش خیابانی هستیم.

آغاز اجرا‌های خارجی با یک نمایش از ارمنستان

در دومین روز از برگزاری بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر فجر در بخش مسابقه ملل شاهد اجرای یک اثر نمایشی خواهیم بود که در واقع آغاز کننده اجرا‌های بخش بین الملل جشنواره نیز است. نمایش «هملت» به کارگردانی هایک اسرافیلیان از کشور ارمنستان با مدت زمان ۵۵ دقیقه در تالار چهارسوی مجموعه تئاترشهر میزبان علاقه‌مندان به تئاتر خواهد بود. این اثر نمایشی در ۲ نوبت ۱۸ و ۲۰:۳۰ روی صحنه می‌رود.

کشور ارمنستان حضور پررنگی در جشنواره تئاتر فجر دارد و امسال هم در این رویداد حضور دارد. اصولا در چند سال اخیر کشور‌های همسایه ایران، چون ارمنستان، آذربایجان، عراق، تاجیکستان، ترکیه و ... به پای ثابت بخش بین‌الملل جشنواره تبدیل شده‌اند و بخش اعظم آثار بخش ملل را به خود اختصاص می‌دهند.

میزبانی روز دوم از ۱۲ نمایش صحنه ای

نمایش «رویای اسبی به نام شب رنگ» به نویسندگی مهدی سیم ریز و کارگردان محمد جهان پا از مشهد که دومین شب از اجرای خود را پشت سر می‌گذارد، در ۲ نوبت ۱۷ و ۲۰ در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر میزبان علاقه‌مندان به تئاتر است. این اثر نمایشی در مسابقه تئاتر ایران و هویت ملی حضور دارد.

نمایش «بدریه» دیگر نمایش بخش مسابقه تئاتر ایران است که به نویسندگی بابک خواجه پاشا که با فیلم «آبی روشن» نیز در جشنواره فیلم فجر حضور دارد و کارگردانی مجید اقبالی از اهواز روی صحنه می‌رود. این اثر نمایشی که از اهواز در این رویداد حضور پیدا کرده است با مدت زمان ۶۵ دقیقه در ۲ نوبت ۱۶:۳۰ و ۲۰ در سالن ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایران‌شهر اجرا می‌شود.

سومین اثر مسابقه تئاتر ایران که در دومین روز جشنواره چهل و دوم تئاتر فجر اجرا می‌شود، نمایش «گزارش مفتوحه تنگه فنی» به کارگردانی فضل‌الله عمرانی از تهران است که با مدت‌زمان ۸۰ دقیقه، در ۲ نوبت ۱۸ و ۲۱ در سالن سمندریان تماشاخانه ایران‌شهر روی صحنه می‌رود.

نمایش «کابوس نامه اهل هوا» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا داوری از بندرعباس دیگر نمایش بخش مسابقه تئاتر ایران است که در دومین روز از جشنواره تئاتر فجر در تالار حافظ روی صحنه می‌رود. این اثر نمایشی با مدت زمان ۶۰ دقیقه در ۲ نوبت ۱۸ و ۲۰:۳۰ اجرا می‌شود.

«روزگار سگی سگی» در بخش ویژه غزه

اجرای نمایش «روزگار سگی سگی» به نویسندگی و کارگردانی خسرو کشاورز قاسمی از تهران آغاز کننده نمایش‌های بخش ویژه غزه است. این اثر نمایشی با مدت زمان ۵۰ دقیقه در ۲ نوبت ۱۶ و ۱۹ در تالار سایه میزبان علاقه‌مندان به تئاتر خواهد بود.

در دومین روز از جشنواره تئاتر فجر شاهد اجرای سه اثر نمایشی در بخش مسابقه تئاتر دانشجویی هستیم. بر این اساس نمایش «غلط» به نویسندگی رامین علیزاده و کارگردانی سعید زمانی در ۲ نوبت ۱۸:۳۰ و ۱۶:۳۰ دومین شب از اجرای خود را در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر پشت سر می‌گذارد. همچنین نمایش «اوبرمنش» به کارگردانی افشین حسنی‌کیا از دانشگاه هنر تهران دیگر نمایش این بخش است که با مدت زمان ۶۵ دقیقه، در ۲ نوبت ۱۶ و ۱۸:۳۰ در سالن اصلی تئاتر مولوی اجرا می‌شود. این اثر نمایشی در اولین روز جشنواره نیز به صحنه رفته بود.

تالار سنگلج نیز در دومین روز جشنواره تئاتر فجر برای دومین شب پیاپی پذیرای نمایش «تقلیدنامه زال و رودابه» به کارگردانی محمد حاج‌محمدی است که در ۲ نوبت ۱۷ و ۲۰ و با مدت زمان ۱۰۵ دقیقه، از دانشگاه سوره به صحنه می‌رود.

بخش فراگیر با اجرای ۲ اثر نمایشی

نمایش‌های «کل» به کارگردانی مصطفی محمدی‌دوست از فارسان و «روز از نوروزی از نو» به کارگردانی مجتبی مرادی از کرمانشاه در بخش فراگیر دومین روز از برگزاری جشنواره تئاتر فجر به صحنه می‌روند. نمایش «کل» با مدت زمان ۴۰ دقیقه ساعت ۱۵ یک تک اجرا در تالار هنر خواهد داشت و نمایش «روز از نوروزی از نو» نیز با مدت زمان ۴۰ دقیقه ساعت ۱۷ در تالار جمیله شیخی مجموعه تئاتر محراب به صحنه می‌رود.

یک اثر در بخش مهمان

نمایش «خفگی» به نویسندگی و کارگردانی شهرام سلطانی تنها نمایش بخش مهمان روز دوم جشنواره تئاتر فجر است که در ۲ نوبت ۱۷ و ۱۵:۳۰ در سالن کوچک تالار مولوی به صحنه می‌رود.

آغاز بخش خیابانی با اجرای ۷ اثر نمایشی

در اولین روز از بخش خیابانی تئاتر فجر ۷ نمایش در مکان‌های مختلف اجرا خواهند شد. بر این اساس در پهنه رودکی ساعت ۱۶ نمایش‌های «اپی لپسی» نوشته سامان شکیبا و کارگردانی علیرضا تاجیک از ورامین، ساعت ۱۶:۳۰ «باشد وقتی دیگر» نوشته پژمان شاهوردی و کارگردانی شیوا قاسمی از میناب، ساعت ۱۷ نمایش «بازگشت به خان نخست» نوشته داریوش نصیری و مرتضی وکیلیان و کارگردانی داریوش نصیری از دانشگاه سوره و ساعت ۱۸ نمایش «هیچی نگو» نوشته و کارگردانی علیرضا ناصحی اجرا می‌شوند.

البته ساعت ۱۱ صبح نمایش‌های «اپی لپسی» در فرهنگسرای رازی، «باشد وقتی دیگر» در مترو ایوان انتظار میدان ولی‌عصر (عج)، «هیچی نگو» در فضای باز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اجرا می‌شوند.

در سکوی تئاتر خیابانی تئاتر شهر نیز، ساعت ۱۶:۳۰ نمایش «روز تولد من» نوشته موسی هدایتی و صباح سلطانی به کارگردانی مشترک صادق حسین پور و موسی هدایتی از استان کردستان اجرا می‌شود. نمایش «بند ۶» به نویسندگی و کارگردانی میلاد جباری مولانا نیز ساعت ۱۹:۳۰ در موزه عبرت اجرا دارد. «سلام علیکم» عنوان نمایش خیابانی دیگری است که ساعت ۱۱ صبح در مترو تئاترشهر و ساعت ۱۶ در برج آزادی اجرا دارد. میلاد حسین زاده نویسنده و امید جلالی کارگردان این اثر خیابانی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)