• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۳۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین؛

جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه

جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد جنایت فجیعی که رژیم اشغالگر با هدف قرار دادن هزاران شهروند فلسطینی در غزه مرتکب شده، شاهد و دلیل دیگری بر نسل کشی است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  مدیر آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در غزه (آنروا)، گفت: ادامه حملات به مراکز و تاسیسات شهری و غیر نظامی در خان یونس در جنوب نوار غزه قابل قبول نیست و این حملات باید فوری متوقف شود. 
مدیر آنروا در غزه افزود: شرایط فعلی در خان یونس بیانگر شکست احترام به اصول و مبانی قوانین بین المللی حقوق بشر است.

 

انهدام یک تانک ارتش اشغالگر با بمب بشکه ای در غرب خان یونس
به گزارش کانال تلگرامی شبکه الاقصی، گردان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد: یک تانک ارتش رژیم اشغالگر را با یک بمب بشکه ای ثاقب در مجاورت محله النمساوی در غرب خان یونس جنوب نوارغزه منفجر کردیم.

 

واکنش جهاد اسلامی به جنایت جدید صهیونیست ها در غزه
جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد جنایت فجیعی که رژیم اشغالگر با هدف قرار دادن هزاران شهروند فلسطینی در غزه مرتکب شده، شاهد و دلیل دیگری بر نسل کشی است.
یادآور می‌شود اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد رژیم اشغالگر کشتار جدیدی علیه هزاران فرد گرسنه‌ای که در میدان الکویت غزه منتظر کمک‌های بشردوستانه بودند، مرتکب شد که براثر آن ۲۰ نفر شهید و ۱۵۰ نفر زخمی شدند.

جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه

 
تظاهرات حمایت از فلسطین در شهر ملبورن استرالیا
شبکه الجزیره در کانال تلگرامی خود تصاویری از تظاهرات پرشور حمایت از فلسطین در شهر ملبورن استرالیا منتشر کرد. شرکت کنندگان در این تظاهرات در حالی که پرچم فلسطین در دست دارند، شعار می دهند: «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد»،

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

آنروا حملات به مراکز غیر نظامی را غیر قابل قبول خواند

مدیر آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در غزه (آنروا)، گفت: ادامه حملات به مراکز و تاسیسات شهری و غیر نظامی در خان یونس در جنوب نوار غزه قابل قبول نیست .

جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه جنایت جدید صهیونیست ها شاهدی دیگر بر نسل کشی در غزه

 

چند شهید در حمله به منطقه‌ای در خانیونس
خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین در نوار غزه گزارش داد بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیستی در منطقه الحاووز در اردوگاه خان یونس در جنوب نوار غزه شماری شهید یا زخمی شدند.
چهار شهید و ۲۹ زخمی حملات رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در خانیونس که آوارگان فلسطینی بدان پناه برده بودند به بیمارستان ناصر منتقل شدند.
خبرنگار المیادین در غزه افزود توپخانه رژیم صهیونیستی اطراف بیمارستان الامل در خانیونس در جنوب نوار غزه را هدف گلوله باران شدید قرار داد.

 

شمار زخمیان حمله هوایی صهیونیستی به میدان الکویت غزه به بیش از ۱۵۰ نفر رسید
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد شمار زخمیان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهروندان فلسطینی که در میدان الکویت در شهر غزه منتظر و در صف دریافت کمک بودند به بیش از ۱۵۰ نفر افزایش یافت.

 

 بمباران اطراف مجتمع پزشکی ناصر در خانیونس
پایگاه خبری فلسطین پست در کانال تلگرامی خود تصاویری از برخاستن دود غلیظ ناشی از حملات رژیم اشغالگر به مناطق نزدیک مجتمع پزشکی ناصر در غرب خانیونس منتشر کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
شهادت ۲۰ فلسطینی در میدان الکویت غزه
شبکه تلویزیونی المیادین در خبری فوری به نقل از خبرنگار خود در غزه گزارش داد، در حمله موشکی رژیم صهیونیستی به گروهی از فلسطینی‌ها در میدان الکویت در غزه که منتظر دریافت کمک بودند، ۲۰ فلسطینی شهید و بیش از ۱۰۵ فلسطینی دیگر زخمی شدند.

 

 نمایندگان چند کشور نشست شورای امنیت را پیش از سخنرانی نماینده رژیم اشغالگر ترک کردند
شبکه العالم تصاویری از لحظه خروج وزیر خارجه الجزایر از نشست شورای امنیت پیش از آغاز سخنرانی نماینده رژیم اسرائیل منتشر کرد. پس از وزیر خارجه الجزایر، نمایندگان چند کشور دیگر نیز نشست شورای امنیت را در حین سخنرانی نماینده رژیم اشغالگر اسرائیل ترک کردند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تظاهرات دانش آموزان در لیبی برای درخواست توقف جنگ علیه غزه
شبکه الجزیره مباشر تصاویری از تجمع دانش آموزان مدارس در منطقه تاجورا در شرق طرابلس پایتخت لیبی منتشر کرد. دانش آموزان منطقه تاجورا در این تظاهرات توقف جنگ رژیم اشغالگر علیه نوار غزه را خواستار شدند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 حملات راکتی مبارزان فلسطینی به مواضع اشغالگران در مرکز غزه
به گزارش شبکه خبری قدس، گردانهای المجاهدین فلسطین اعلام کرد که مواضع و محل استقرار نظامیان اشغالگر در محور نفوذ و پیشروی آنان در شرق اردوگاه البریج در مرکز غزه هدف حملات راکتی مبارزان ما قرار گرفت.
در همین حال منابع محلی از درگیری های مسلحانه میان مقاومت فلسطین و نظامیان اشغالگر در مناطق غربی شمال غزه خبر دادند.

 

شهادت ۲۱۰ فلسطیی در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه
خبرنگار العالم در گزارش خود از شهادت ۲۱۰ فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۳۶۰ نفر دیگر در ۲۴ ساعت گذشته در نوار غزه خبر داد.
نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به ساختمان ابو سمک در شهر خان یونس، شماری از فلسطینی‌ها را شهید کردند. نظامیان رژیم صهیونیستی با بازداشت مردان حاضر در این ساختمان، زنان و کودکان را به ساختمان هلال احمر که به تصرف خود در آورده بودند، منتقل کردند. در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۱۰ فلسطینی به شهادت رسیدند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
شبکه تلویزیونی العالم در خبری فوری از حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک های الناقوره و طیرحرفا در جنوب لبنان خبر داد.
 

آنروا حملات به مراکز غیر نظامی را غیر قابل قبول خواند

 

 

تصاویری از غرق در آب شدن اردوگاه های آوارگان فلسطینی غزه
خبرگزاری وفا تصاویری از غرق درآب شدن اردوگاه های آوارگان فلسطینی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه به علت بارش باران منتشر کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
حمله خمپاره ای به مراکز تجمع نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا
گردان های شهید ابوعلی مصطفی، شاخه نظامی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با انتشار تصاویری در کانال تلگرامی خود گزارش داد: یگان توپخانه ای گردان های شهید ابوعلی مصطفی در پاسخ به جنایات علیه ملت فلسطین محل تجمع خودروهای زرهی و سربازان رژیم اشغالگر را در مناطق شرقی جبالیا با خمپاره های سنگین هدف قرار داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

حماس حملات و انتقادهای صهیونیست‌ها علیه قطر را به شدت محکوم کرد
به گزارش کانال تلگرامی خبرگزاری صفا، طاهر النونو مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بیانیه ای اعلام کرد که این جنبش انتقادها و حملات مقامات اسرائیلی علیه قطر به سبب مواضع عربی و انسانی این کشور در قبال حملات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه را به شدت محکوم می کند.
طاهر النونو تاکید کرد که قطر نقش سیاسی موثری برای توقف تجاوز و جنگ علیه ملت فلسطین و دستیابی به توافق درباره پرونده مبادله اسرا ایفا می‌کند و اظهارات اخیر سران رژیم اشغالگر، واقعیت موضع رژیم صهیونیستی را که مانع از دست‌یابی به توافق در مورد تبادل اسرا می‌شود، نشان می دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)