• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۶۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۲
هرمزگان » اقتصادی

بهره برداری از هزار و ۳۲ طرح در سفر رئیس جمهور به هرمزگان

استاندار هرمزگان گفت: در سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان، ۲۲ بسته افتتاحی شامل هزار و ۳۲ طرح به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مهدی دوستی در نشست شورای اداری استان، اعتبار این طرح‌ها را ۱۰۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در این سفر ساخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان طرح نیز در حوزه‌های مختلف آغاز می‌شود.

دوستی گفت: بیش از ۸ میلیارد دلار طرح‌های نفتی، گازی و دریایی هستند که ساخت آن‌ها در سفر رئیس جمهور آغاز می‌شود.

وی گفت: نیروگاه اتمی سیریک یکی از طرح‌های سفر رئیس جمهور به هرمزگان و یکی از بزرگترین طرح‌های تاریخ کشور است.

استاندار هرمزگان افزود: طرح‌های درمانی نیمه تمام، مشکلات راه، اصلاح نقاط حادثه خیز و موضوع ریلی، آبرسانی به شهر‌ها و روستا‌ها و تقویت ظرفیت آب شیرین کن‌ها تمرکز اصلی در سفر رئیس جمهور به هرمزگان است.

استاندار هرمزگان به موضوع ساخت مسکن هم اشاره کرد و گفت: تعهد استان هرمزگان در طرح نهضت ملی مسکن ۶۶ هزار واحد است که تاکنون علاوه بر تخصیص زمین موردنیاز، برای ۶۰ هزار واحد پروانه صادر شده است.

دوستی گفت: اکنون ۲۰ هزار مسکن آماده شده است و در تلاشیم ۴۶ هزار واحد دیگر نیز ساخته و در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی به موضوع انتخابات اسفند امسال هم اشاره کرد و گفت: انتخابات همواره صحنه هماوردی میان انقلاب اسلامی ایران با دشمنان و استکبار جهانی بوده است و امسال مردم همچون گذشته با شرکت در انتخابات، همدلی و همبستگی خود را مقابل دشمنان نشان می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس هم در این نشست گفت: مسأله مشارکت مردم در کار‌ها بسیار مهم است و این موضوع در استان هرمزگان از وضعیت خوبی برخوردار است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده با تاکید بر اجرای بیانیه گام دوم انقلاب گفت: در این حوزه و همچنین بحث سازندگی استان، باید سهم جوانان را افزایش دهیم.

وی گفت: عدالت اجتماعی در استفاده از منابع باید مورد توجه باشد و منابع بصورت عادلانه توزیع شود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان افزود: موضوع اولویت‌ها در برطرف کردن مشکلات نیز امری ضروری است و باید نخبگان با کار کارشناسی اولویت‌ها را تعیین کنند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده گفت: صندوق رای کلید برون رفت از مشکلات است و مردم بدانند صندوق رای می‌تواند شرایط اقتصادی و اجتماعی آن‌ها را تغییر دهد.

وی افزود: نامزد‌های انتخابات برنامه‌های خود را اعلام کنند و مردم هم بر اساس منطبق بودن برنامه‌ها با خواسته هایشان، نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس هم گفت: اهل سنت همچون همیشه پای انتخابات هستند و با مشارکت خود وحدت ملی را نشان می‌دهند.

شیخ یوسف جمالی افزود: استان هرمزگان دارای ظرفیت بالا برای سرمایه گذاری و موقعیت راهبردی است.

وی گفت: این موقعیت و ظرفیت و همچنین موضوعات اقلیمی در آینده باعث رشد جمعیت استان‌های ساحلی از جمله هرمزگان می‌شود که این موضوع نیازمند برنامه ریزی و تصمیم گیری صحیح است.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس افزود: اکنون در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ریلی، آب و محیط زیست دچار مشکلات زیادی هستیم که نیازمند توجه است.

شیخ جمالی به سفر رئیس جمهور هم اشاره کرد و گفت: در این سفر‌ها عملکرد‌ها بیشتر دیده می‌شود، اما لازم است در کنار عملکردها، نیاز‌های ضروری استان به رئیس جمهور منتقل و برای رفع آن‌ها تلاش شود.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: خوشبختانه سهم سه درصدی استان هرمزگان از ارزش افزوده که معادل ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است در بودجه سال ۱۴۰۳ اتفاق دیده شده و امیدواریم با تصویب شورای نگهبان، مردم استان شیرینی این تصمیم را ببینند.

احمد مرادی افزود: انتظار مردم کنترل تورم و افزایش نرخ رشد اقتصادی است که این موضوع نیازمند عزم شبانه روزی است.

وی با تاکید بر توسعه مشاغل خانگی افزود: توسعه کشور نامتوازن و ناپایدار است و یکی از مهمترین علت آن نبود فهم مشترک در خصوص اولویت هاست.

محمد آشوری دیگر نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی هم فهم مشترک برای اولویت‌ها را نخستین گام برای خدمت به مردم عنوان کرد و گفت: حضور رئیس جمهور در استان می‌تواند باعث رفع مشکلات حل نشده استان شود.

آشوری گفت: رفع تبعیضات یکی از دغدغه‌های اصلی مردم استان از گذشته است که یکی از این مسائل موضوع تردد خودرو‌ها از مناطق آزاد به سرزمین اصلی است.

وی گفت: اگر بنا بر اجرای اقدامی در یک استان است و در استان دیگر امکان آن وجود نداشته باشد این موضوع باعث بوجود آمدن تبعیض می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان هم گفت: استان هرمزگان در بیشتر حوزه‌ها از جمله امنیت زبانزد است و همدلی و همراهی خوبی میان همه مردم و مسئولان وجود دارد.

احسان کامرانی با بیان اینکه دشمن در تلاش برای منصرف کردن مردم از شرکت در انتخابات است، افزود: مردم همیشه نشان داده اند هر وقت تهدیدات دشمنان افزایش می‌یابد مشارکتشان در انتخابات بیشتر می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان نیز به ارائه گزارش اقدامات دو و نیم سال اخیر در استان پرداخت و گفت: تحریک تقاضا با مشوق‌های سرمایه گذاری و برگزاری تور‌های سرمایه گذاری، دادن مجوز در کمترین زمان، اختصاص زمین برای سرمایه گذاری، تامین منابع مالی در قالب کیف سرمایه گذاری و تقویت نهادی با ایجاد بانک متقاضیان سرمایه گذاری و ایجاد مرکز خدمات سرمایه گذاری از جمله تصمیماتی بود که برای نقشه توسعه‌ای استان در نظر گرفته شد.

عادل شهرزاد افزود: ۱۲هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوبه سفر اول دولت در حوزه سرمایه گذاری برای استان هرمزگان بود که با همراهی سیستم بانکی به طول کامل هزینه شد.

وی گفت: در دو سال و نیم گذشته ۷۱۱ هزار میلیارد تومان طرح‌های سرمایه گذاری در استان اتفاق افتاد که هرمزگان در این حوزه رتبه نخست را در کشور دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان گفت: در این مدت ۶۱۰ واحد اقتصادی دوباره فعال شدند و نزدیک به چهار هزار نفر مشغول بکار شدند.

شهرزاد افزود: در حوزه معیشت محلی نیز ایجاد ۵ بازارچه ملوانی، فراهم کردن امکان ورود کالای ته لنجی برای دو بار در سال، صدور کارت پیله وری در بندرخمیر، تیاب و سیریک، اعطای هزار و صد میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت، تقویت زیرساخت‌های بندری و ایجاد بنادر تخصصی صادراتی همچون بندرخمیر از برخی اقدامات دیگر در دو سال نیم اخیر در هرمزگان است.

بیشتر بخوانید؛ ساخت شش فروند شناور یدک کش آتش خوار ASD در هرمزگان

وی گفت: از ابتدای امسال تا دیماه ۴۲ هزار و ۸۰۰ شغل در استان ایجاد شده است در حالیکه تعهد استان ۲۹ هزار شغل بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان گفت: این آمار در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۱ هزار شغل و در سال ۱۴۰۲ نیز حدود ۵۰ هزار شغل بود

شهرزاد با بیان اینکه هرمزگان در حوزه کاهش نرخ بیکاری نیز رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: سیاست گذاری رشد اقتصادی استان برای امسال ۶ و شش دهم درصد بود که با رشد ۵ و هشت دهم درصدی رتبه نخست کشوری را بدست آوردیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵ هزار و ۱۵۱ طرح با اعتبار ۱۷۹ هزار میلیارد تومان در استان به بهره برداری رسیده است.

محمد مرودی افزود: در این مدت همچنین هزار و ۲۶۶ طرح نیمه کاره به بهره برداری رسید.

وی به تحویل ۲۰ هزار واحد مسکن شهری و روستایی اشاره کرد و افزود: زمین مورد نیاز نهضت ملی مسکن در استان نیز ۲۱ درصد بیشتر از برنامه ۴ ساله تامین شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: بهره برداری از ۲۰۵ تخت بیمارستانی در قالب دو بیمارستان، تکمیل آسفالت راه‌های روستایی استان به طول ۴۱۶ کیلومتر، ساخت ۵ پل در استان، روکش آسفالت ۹۷۰ کیلومتر در محور‌های مواصلاتی استان، تکمیل و بهره برداری از هزار و ۵۰۰ کلاس درس، راه اندازی ۲۸ هنرستان جوار صنایع و پیشرفت حدود ۵۰ درصدی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس بخشی از اقدامات صورت گرفته در استان هرمزگان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون است.

مرودی افزود: آبرسانی به ۲۳۱ روستا و ۶ شهر با جمعیت حدود ۲۶۴ هزار نفر، افزایش شهر‌های دارای زیرساخت گاز از ۹ به ۱۳ شهر، افزایش ۲۳ درصدی ضریب نفوذ گاز طبیعی در استان، بهره برداری از ۱۴۶ طرح ورزشی، تولید و کاشت ۵ میلیون اصله نهال از ۱۴۰۰ تاکنون و اتصال ۲۰۱ روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات برخی دیگر از اقدامات صورت گرفته در استان هرمزگان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)