• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۶۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
یزد » اجتماعی

ساماندهی مبادی ورودی شهر یزد برای ایام نوروز

با توجه به تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان پخش اذان در میدان‌های اصلی شهر یزد را در برنامه داریم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد با بیان اینکه همچون سال‌های قبل مبادی ورودی شهر یزد در آستانه نوروز ساماندهی می‌شود، گفت: با توجه به تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان پخش اذان در میدان‌های اصلی شهر یزد را در برنامه داریم.
 
محمد جواد آقایی با بیان اینکه ساماندهی معابر و بهبود فضای بصری شهر در ایام پایانی سال ضروری است، اظهار کرد: هر ساله در ایام نوروز مسافران زیادی چه به‌صورت عبوری و چه برای گشت‌وگذار و اقامت به استان یزد می‌آیند؛ به همین خاطر تلاش می‌کنیم، سه مبادی اصلی ورودی شهر یزد، از شمال، جنوب و غرب که به شهر یزد منتهی می‌شوند را به‌طور ویژه مورد قرار داده و ساماندهی کنیم.
 
وی با بیان اینکه یکی از وظایف کاری شهرداری ساماندهی ورودی شهر‌ها هست که حداقل جلوه‌ای از شهر یزد را نشان بدهد، ادامه داد: چندی پیش قسمتی از بلوار حدفاصل میدان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تا میدان شهید آقا بابایی بخشی از کناره مسیر که خاکی بود، به همت شهرداری آسفالت شده و جلوه خوبی پیدا کرده است.
 
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد در رابطه با سایر اقدامات صورت‌گرفته به‌منظور ساماندهی مبادی ورودی شهر یزد، عنوان کرد: میدان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در ورودی جنوبی شهر یزد از جمله پروژه‌هایی است که به اتمام رسیده و نورپردازی آن انجام شده است.
 
آقایی از اجرای طرح رفع سد معبر تمامی مبادی ورودی شهر در آستانه فرارسیدن عید نوروز خبر داد و افزود: تلاش می‌کنیم تا دست‌فروشان در نقطه خاصی ساماندهی شوند تا اختلالی در تردد مردم رخ ندهد. در این زمینه پلیس یاری‌گر ما خواهد بود.
 
وی ادامه داد: هر ساله در هر سه ورودی شهر یزد مکان‌هایی را برای ایجاد نوروزگاه‌هایی با حضور و همکاری هلال‌احمر، پلیس، اورژانس، میراث‌فرهنگی و ... در نظر می‌گیریم تا مسافران بتوانند از خدمات آنها استفاده کرده و راهنمایی بگیرند.
 
آقایی رنگ‌آمیزی جداول خیابان‌های ورودی شهر را از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده برای استقبال از سال جدید عنوان کرد و افزود: آسفالت ورودی شهر یزد، طبق نقشه‌ای که از کمیته فنی راهداری گرفته‌ایم، از سمت کنارگذر به بلوار شهید دهقان اجرا شد.
 
وی با اشاره به ساماندهی بلوار شهید جعفر زاده که یکی دیگر از مسیر‌های ورودی شهر یزد است، افزود: جمع‌آوری نخاله‌هایی که در مبادی ورودی شهر ریخته شده، تأمین روشنایی و نورپردازی مسیر، جدول‌گذاری، فضاسازی و گل‌کاری، ایجاد نوروزگاه در کنارگذر شهر یزد با همکاری فرمانداری شهرستان یزد به‌منظور بهره بردن مسافران عبوری از جمله اقداماتی است که در برنامه داریم.
 
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد با بیان اینکه پارک کوهستان یکی از پارک‌هایی هست که در مسیر ورودی شهری یزد قرار گرفته است، گفت: در این پارک خدمات مختلفی را برای ارائه به مسافران در نظر گرفته‌ایم. تلاش می‌کنیم تا حال و هوایی بهاری و ماه رمضانی را در این پارک پر رنگ کنیم.
 
وی گفت: با توجه به تقارن نوروز با ماه مبارک رمضان، به‌منظور افزایش بهره‌وری معنوی و تقویت نشاط فرهنگی و اجتماعی، پخش اذان در میدان‌های اصلی شهر یزد را در برنامه داریم.
 
آقایی با اشاره به ضرورت ساماندهی حمل‌ونقل در بافت تاریخی عنوان کرد: تلاش می‌کنیم تدابیری اتخاذ شود تا وقت مسافران در ترافیک هدر نرود و شاهد کمترین گره ترافیکی در بافت تاریخی باشیم.
 
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری یزد تأکید کرد: در چارچوب قانون تلاش می‌کنیم تا مبادی ورودی شهر هرچه بهتر ساماندهی کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)