• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۹۷۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
یزد » اجتماعی

رونمایی از هزار میلیارد ریال تجهیزات شهرداری یزد در دهه فجر

رئیس شورای اسلامی شهر یزد: به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر طرح های مختلفی در شهر یزد به بهره برداری می‌رسد که رونمایی تجهیزات و ماشین آلات خریداری شده به ارزش افزون بر هزار میلیارد ریال نیز بخشی از این برنامه‌ها است.

رونمایی از هزار میلیارد ریال تجهیزات خریداری شده شهرداری یزد در دهه فجر
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  سیفی گفت: کمبود‌های زیادی در زمینه ماشین آلات و دستگاه‌های امدادی وجود داشت که در دستور کار قرار گرفت و بخشی از این تجهیزات خریداری شده و در ایام الله دهه فجر رونمایی و به بهره برداری می‌رسد.
 
 
وی افزود: با توجه به درخواست‌های مردمی و برنامه ریزی و پیگیری و حمایت‌هایی که شورای ششم شهر یزد دارد، نسبت به اجرای طرح های مختلف در شهر میراث جهانی یزد اقدام شده و همه شهر به کارگاه عمرانی تبدیل شده است و در این برنامه‌ها سعی شده اقدامات فرهنگی مورد حمایت ویژه قرار گیرد از جمله در ایام الله دهه فجر هر شب در محل میدان امیر چقماق یزد سرود‌های انقلاب اجرا شده و مردم نیز مهمان کافه شهدا هستند.
 
 
رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: توزیع پرچم بین مدارس و گروه‌های مردمی جهت برگزاری جشن در یکصد مسجد، برگزاری مسابقات کتابخوانی درون مدرسه‌ای، همایش ورزش صبحگاهی در مدارس و همچنین ویژه سالمندان بخشی دیگر از برنامه‌ها است.
 
 
سیفی گفت: پروژه‌های مختلف عمرانی در بخش‌های سخت افزار و نرم افزار نیز به بهره برداری می‌رسد که در منطقه یک بوستان زنبق، فاز یک بوستان مجیطی اکو پارک، بوستان دانش افتتاح می‌شود همچنین احداث باند دوم بلوار نصر در میدان دروازه قرآن، بهره برداری از بلوار شهدای خیرآباد، افتتاح بوستان فلکه سوم آزادشهر، بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد و گرمخانه موقت یزد نیز برخی دیگر از برنامه‌ها است.
 
 
وی تصریح کرد: افتتاح پایانه مسافری اتوبوس رانی امام خمینی (ره)، افتتاح ساماندهی و بهسازی روشنایی بلوار‌های مختلف در شهر یزد از جمله بلوار جمهوری و بلوار معراج، بهره برداری از سیل بند‌ها و بهسازی رودخانه فصلی، و خط انتقال آب پساب بخشی دیگر از برنامه‌های دهه فجر شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد در ایام الله دهه فجر امسال است.
 
 
 
رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت:از اقدامات بسیار خوبی که در این شورا در دستور کار قرار گرفت حذف کنتور آب شرب از بوستان‌های شهر بود که همچنان ادامه یافت و امسال نیز تعداد ۵۷ کنتور با آب پساب جابجا شد و ادامه خواهد داشت.
 
 
سیفی اظهار داشت: به منظور زیبا سازی آثار تاریخی و شاخص شهر میراث جهانی یزد نیز نورپردازی برخی از آثار در دستور کار قرار گرفت و نور پردازی مجموعه تاریخی امیرچقماق و ساختمان شهرداری مرکزی یزد در میدان آزادی افتتاح می‌شود هنچنین نور پردازی ساختمان مسجد جامع کبیر یزد نیز در دستور کار است و انشالله تا نیمه اول اسفندماه افتتاح می‌شود.
 
 
رییس شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت:چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شعار جشن ملی، مشارکت پرشور و آینده روشن است و انقلاب اسلامی ایران دارای ریشه و ماهیت مذهبی و انگیزه الهی بود و هه برای خدا قیام کردند.
 
 
سیفی خاطرنشان کرد: ساده زیستی و رهبری و هدایت توده‌های مردم برای حضور در صحنه انقلاب توسط امام راحل (ره) از نکات مهمی است که باعث پیروزی انقلاب شد همچنین شعار‌ها و اهداف انقلاب اسلامی عمدتا فرهنگی و سیاسی بود و این انقلاب تلفیقی از دین و سیاسنت است و انقلاب اسلامی ایران انقلاب فرهنگی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)