• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
سیاسی » عمومی

ضروت تسریع در پرداخت سهم شهرداری ها از عوارض

سخنگوی شورای عالی استان‌ها گفت: در پرداخت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و روستا‌های بدون دهیاری از عوارض تعلل می‌شود.

ضروت تسریع در پرداخت سهم شهرداری ها از عوارض
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان ها، فاروق اعظمی در نطق پیش از دستور بیست و پنجمین اجلاس شورای عالی استان‌ها که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به جایگاه شورا‌ها در قانون اساسی گفت: اصل ۱۰۲ قانون اساسی شورای عالی استان‌ها را مکلف کرده است که طرح و لایحه به مجلس و دولت ارسال شود. در صورتی که در ۲ سال گذشته تنها یک طرح از سوی مجلس اعلام وصول شده است.
 
وی افزود: شورای عالی استان‌ها در مجلس آن جایگاهی که باید داشته باشد را ندارد. ازجمله اینکه همه قوا در مجلس نمایندگی دارند، اما شورای عالی استان‌ها از چنین امکانی برخوردار نیست؛ بنابراین می‌خواهیم نماینده شورای عالی استان‌ها در مجلس مستقر باشد تا بتوانیم ضمن حفظ ارتباط مستمر بین مجلس و شورای عالی استان‌ها، با سرعت بیشتری از طرح‌های ارسالی و منافع مدیریت شهری دفاع کنیم.
 
وی با بیان اینکه با گذشت ۴۵ سال از انقلاب ما در زمینه تعداد نمایندگان و جمعیت حوزه انتخابیه انحراف داریم گفت: به صورتی که برخی از حوزه‌های انتخابیه مازاد نماینده وجود دارد، اما در برخی مناطق به ویژه سیستان و بلوچستان و کرمان که وسعت زیادی دارند تعداد نماینده نسبت به جمعیت و وسعت کم است. برای مثال حوزه انتخابیه یک نماینده ۶ شهرستان را در بر می‌گیرد و اصلا این نماینده امکان سرکشی به تمام شهرستان‌ها را ندارد در حالی که برخی از شهرستان‌ها ۱ نماینده دارند و به راحتی بر همه امور مسلط هستند.
 
سخنگوی شورای عالی استان‌ها توضیح داد: بودجه مدیریت شهری یکی از مشکلات دیگر است. جرایم راهنمایی رانندگی، عوارض آلایندگی، فروش سوخت و مالیات بر ارزش افزوده مالیات به حساب وجوه متمرکز واریز می‌شود، اما در پرداخت به سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و روستا‌های بدون دهیاری تعلل می‌شود و این مشکلات زیادی ایجاد کرده است.
 
نماینده استان سیستان و بلوچستان در شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: در مسئله کاهش سهمیه سوخت ۳ هزار تومانی ما مشکلات زیادی در استان‌های با وسعت زیاد مانند سیستان و بلوچستان و کرمان بخاطر این قانون داریم.
 
چرا یک نسخه برای همه جا پیچیده می‌شود؟ چطور یک فرد می‌تواند با ۱۶۰ لیتر سوخت یک ماه را در این‌وسعت سر کند؟ در حالی که کارت سوخت مادر در جایگاه‌ها وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: این در صورتی که است که برخی جایگاه‌های سوخت محدودیت برداشت دارند و هر فرد می‌تواند در هر بار ۲۰ لیتر و ماهی چند بار سوخت گیری کند. این رفتار‌ها نارضایتی ایجاد کرده است.
 
اعظمی توضیح داد: این قانون به بهانه مبارزه با قاچاق سوخت تصویب شده است در صورتی که ما می‌دانیم مردم نمی‌تواند با ۱۶۰ لیتر سهمیه سوخت قاچاق کنند. بلکه قاچاق از طرف مافیای سوخت با ارقام زیاد انجام می‌شود. از این رو درخواست ما این است که اصلاحات در این تصمیم به زودی انجام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)