• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

برگزاری نشست خبری فیلم «ظاهر » در خانه جشنواره

کارگردان فیلم سینمایی «ظاهر» عنوان کرد که این اثر سینمایی قصه آدم‌هایی را به تصویر می‌کشد که جان خود را فدا کردند تا ما امروز بتوانیم زندگی کنیم.

برگزاری نشست خبری فیلم «ظاه » در خانه جشنواره *
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری فیلم «ظاهر» با حضور حسین عامری کارگردان، محمدرضا کریمی صارمی تهیه کننده، نسیم باستانی نویسنده، هادی شلالوند مدیر فیلمبرداری، علیرضا نیکو لعل تک صداگذار، حامد محمودی بازیگر، کیمیا زارعی بازیگر و مریم معینی بازیگر ۱۲ در خانه جشنواره برگزار شد.

کریمی صارمی در ابتدای این نشست گفت: ممنونم که لطف کردید و تا این ساعت حضور داشتید؛ سینما به حمایت و نگاه جدید نیاز دارد.

عماری نیز در ادامه بیان کرد: درخواست می‌کنم یک دقیقه ایستاده سکوت کنیم به یاد ظاهر‌هایی که رفتند تا ما بمانیم و کسانی که در گمنامی رفتند تا ما اینجا باشیم.

وی ادامه داد: از همه دوستان که در این کار زحمت کشیدند، تشکر می‌کنم. کمک و حمایت آقای مجیدی و دلپاک خیلی دلگرم کننده بود. از آقای کریمی صارمی که به من اعتماد کردند، سپاسگزارم و خوشحالم کارم جایی است که فیلمساز‌های بزرگ در آنجا کار داشته‌اند.

نسیم باستانی نویسنده این اثر بیان کرد: شاید به زعم بعضی‌ها زمان چنین فیلم‌ها و داستان‌هایی گذشته باشد ولی نمی‌شود این را کتمان کرد که عده‌ای بودند، رفتند تا ما اینجا باشیم. البته بیشترین کار و زحمت را همسرم به عنوان کارگردان انجام داده است.

صارمی گفت: امروز احساس می‌کنیم از این مدل سینما فاصله گرفته‌ایم. تهیه کننده‌ای در جایی از من پرسید چرا این مسیر را برای سینمای خود انتخاب کرده‌ای؟ کانون پرورش فکری به عنوان تولید کننده پیشرو است و معتقد است چنین فعالیت‌هایی و این ادبیات ضرورت سینماست. قصه این فیلم مربوط به یک جغرافیای خاص نیست و قطعاً دنیا چنین مدافعانی خواهد داشت. قصه فراز و فرود‌هایی دارد و مسیر آنقدر خوب است که منحنی خوبی در فراز و فرود فیلم طی شده است.

حامد محمودی بازیگر «ظاهر» در ادامه نشست درباره چالش‌های خود در این فیلم گفت: من دیر به پروژه اضافه شدم و فرصت تحلیل زیادی وجود نداشت، اما با آقای عامری جلسه‌ای داشتیم و درباره بن‌مایه فیلم و کاراکتر صحبت کردیم.

مریم معینی در بخش دیگر این نشست ضمن تشکر از تمام دست‌اندرکاران فیلم بیان کرد: فیلم یک پروژه بسیار سختی بود و خدا را شاکرم که همه چیز به خوبی پیش رفت. به آقای عامری هم گفتم که شما خیلی خوب بلد هستید از بازیگر بازی بگیرید.

کیمیا زارعی بازیگر دیگر فیلم در ادامه مطرح کرد: این فیلم اولین تجربه سینمایی من بود و عجیب وارد پروژه شدم. از آقای عامری بابت اعتمادشان سپاسگزارم. این فیلم حال و هوای عجیبی داشت و امشب که اینجا هستم بسیار خوشحالم.

در بخش دیگر این نشست هادی شلالوند مدیر فیلمبرداری فیلم گفت: سه روز به شروع فیلم مانده بود که من به فیلم اضافه شدم در جایی که جامعه پر از خبر‌های بد بود من وارد طبیعت شدم و حال دلم در آنجا خوب بود و سعی کردم از نقاشی‌های خداوند تصویر بسازم. تلاش شد از قاب‌های ثابت کمک بگیریم تا اتفاق را پیش ببریم. هر لحظه احساس می‌کردم خدا در تک تک پلان‌ها به من کمک می‌کند و واقعاً اتفاقات پشت سر هم چیده می‌شد.

وی ادامه داد: هرچند تدابیری برای قاب‌ها انجام می‌شد، اما خدا را شکر اتفاقات در لحظه پیش می‌آمد. به نوبه خودم تمام تلاشم را کردم که بهترین اتفاقات را رقم بزنم و حتی در پلان‌های ثابت صد در صد توان خود را بگذارم.

علیرضا نیکو لعل صداگذار این فیلم در بخش دیگر این نشست خبری بیان کرد: درباره این شکل کار باید خیلی مواظب بود، زیرا اتمسفر کار باید در راستای قصه و هدف آن باشد. شاید حتی یک افکت بی ربط منجر به این شود که بیننده از فضای قصه دور شود. به همین دلیل است که باید در این ژانر‌ها بسیار مراقبت کرد. جای آقای دلپاک هم بسیار خالی است که ایشان به عنوان استاد بنده با دقت نظری که داشتند، نگذاشتند چیزی خلاف قصه باشد تا مخاطب را اذیت کند.

عامری درباره حضور مجید مجیدی گفت: عده‌ای هستند که با نفس‌شان تغییر ایجاد می‌کنند. ایشان در این فیلم بسیار تأثیر و نقش داشتند.

کریمی صارمی در پاسخ به تولیدات و کم‌کاری کانون پرورش فکری توضیح داد: شاید ما نتوانستیم خوب خود را معرفی کنیم. «بچه زرنگ» به عنوان پرفروش‌ترین فیلم کودک، «باغ کیانوش» به عنوان فیلم بعدی ما، «یدو» و «در آغوش درخت» و فیلم «سمپاش» که ۱۹۸ جایزه جهانی گرفته است از آثار و تولیدات کانون بودند و شاید این اسامی کارگردان‌ها، نام آشنا‌های سال‌های بعد ما باشند.

وی درباره اینکه این فیلم چه مناسبتی با کانون پرورش فکری دارد و اینکه برای بچه‌ها بدآموزی دارد، توضیح داد: دلیل ورود کانون به حمایت از چنین فیلمی شرافت موضوعی است. این چیزی که شما مطرح می‌کنید سلایق فردی است. این فیلم جز عزت نفس چیزی دارد؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)