• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۱۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
خوزستان » اقتصادی

تولید طعم‌دهنده‌های نانویی توسط یک شرکت دانش بنیان در خوزستان

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در خوزستان گفت: انواع طعم‌دهنده‌های نانویی برای استفاده در طیف وسیعی از محصولات ازجمله؛ لبنی، چای، نبات، دم‌نوش تولید و به بازار عرضه می‌شود.

تولید طعم‌دهنده‌های نانویی ایرانی توسط یک شرکت دانش بنیان در اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی احمدی گفت: با شرکت‌هایی نظیر سحرخیز وارد همکاری شدیم تا عصاره‌ها و طعم‌دهنده‌های نانویی به منظور استفاده در محصولات غذایی مانند چای، نبات و دمنوش به این شرکت‌ها عرضه شود.

وی با بیان اینکه همچنین برخی شرکت‌های آرایشی بهداشتی نیز از این عصاره‌های گیاهی نانویی استفاده می‌کنند، افزود: با شرکت پگاه وارد کار تحقیق و توسعه شدیم که نتایج کار مورد تایید این شرکت بود تا از ترکیباتی نظیر عصاره نعنا نانویی برای محصولات لبنی استفاده شود.

احمدی با بیان اینکه ظرفیت تولید روزانه ۳ تا ۵ تن محصول را داریم که براساس سفارش دریافتی، تولید می‌کنیم، ادامه داد: در حال حاضر برای ۲ محصول نانوآمولسیون اسانس زیره و هل سبز گواهی‌نانومقیاس گرفته‌ایم، اما سبد محصولی ما حاوی ۴۵ محصول مختلف است.

این دانش آموخته رشته صنایع غذایی دانشـگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اضافه کرد: به دنبال راه‌اندازی خط تولید جدیدی هستیم که پس از راه‌اندازی آن به سمت صادرات نیز خواهیم رفت، طعم‌دهنده‌های چندگانه داریم که می‌توان از آنها در آدامس‌ها استفاده کرد که در طول زمان طعم آدامس را تغییر می‌دهد. مثلا ابتدا طعم آدامس نعنایی بوده و بعد از نیم‌ساعت طعم دیگری مثل دارچین را پیدا می‌کند. این نوع محصولات جذابیت‌های زیادی در بازار دارند.

وی می‌گوید: با کاهش ابعاد ذرات عصاره گیاهان و رسیدن به مقیاس نانومتری برخی از خواص بالقوه این عصاره بهبود یافته و برخی ویژگی‌های مفید این عصاره‌ها افزایش قابل توجهی پیدا می‌کنند، برای مثال ممکن است خواص آنتی‌باکتریال در برخی عصاره‌های نانویی تا ده برابر مقدار مرسوم افزایش یابد.

به گفته این مدیر شرکت دانش بنیان، از این عصاره‌های نانویی می‌توان برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی نیز استفاده کرد و با اسپری این عصاره‌ها گوشت و مرغ ماندگاری بالاتری پیدا کنند و در عین به دلیل زیست‌سازگار بودن این عصاره‌ها، مشکلات ایمنی نیز برای مصرف‌کننده نداشته باشد. از دیگر کاربرد‌های این طعم‌دهنده‌های طبیعی می‌توان به تولید خمیردندان و انواع سس اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
پیش بینی غبارآلودگی هوا در سمنان
بزرگترین گردهمآئی صنعت قهوه ایران در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه قهوه ایران، رویداد مرجع صنعت قهوه کشور است
به یادسفیدپوشان رو سفید
تجلیل از مادران شهدای ورزشکار و قهرمانان اخلاق‌مدار
پیام از شما، پیگیری از ما
بسته خبر‌های کوتاه ۶ آبان در یک نگاه
انضباط ترافیکیِ جاده‌های جنوب کرمان
ورزشی‌های ششم آبان ماه در استان سمنان
پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به تیم هندبال دختران ایران
برگزاری سومین نمایشگاه بین المللی قهوه در مرکز نمایشگاهی ایران مال
اعلام برنامه‌های هفته کتاب در لرستان
افتتاح سایت برق اضطراری قدرتمند در بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد
جان باختن یکی از کارکنان پتروشیمی بندر امام خمینی بر اثر حادثه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کشتی آزاد بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود طهماسبی، الهی و زرین کام به نهایی
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)