• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۲۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷
ایلام » سیاسی

زمینه برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم شده است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: بیشترین تایید صلاحیت شده‌های مجلس در مقایسه با انتخابات گذشته مربوط به انتخابات کنونی بوده و زمینه برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام اظهار داشت: بیشترین تایید صلاحیت شده‌های مجلس در مقایسه با انتخابات گذشته مربوط به انتخابات کنونی بوده است و افراد با گرایش‌های سیاسی مختلف تایید شدند و بهانه‌ها برای احزاب فکری سیاسی مبنی بر عدم صلاحیت داوطلبان مد نظر آنها باقی نمی‌ماند.
 
وی افزود: حضور در انتخابات جهاد فی سبیل الله محسوب می‌شود و تلاش دشمن کاهش حضور مردم در پای صندوق‌های رای است در حالیکه هر رای و مشارکت حداکثری در واقع یک تیر به سمت دشمن است.
 
امام جمعه ایلام بیان کرد: عرصه برای رقابت داوطلبان و مشارکت حداکثری برای مردم فراهم شده است و مردم کاندیدای منتخب خود را بعد از بررسی صلاحیت‌های فرد مورد نظر انتخاب کنند و نامزد‌های انتخابات با حضور در صدا و سیما برنامه‌های خود را برای مردم تشریح کنند.
 
وی یادآوری کرد: مردم با حضور پرشور و بابصیرت خود، روز ۱۱ اسفند را به یک روز تاریخی و ماندگار در تاریخ این سرزمین تبدیل کنند و بدانند مشارکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و مسئولیت اجتماعی است.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در ادامه همچنین با بیان اینکه نعمت انقلاب اسلامی بسیار گسترده است، گفت: امام راحل خط سیر تعالی بخش انبیا را در پیش گرفت و حرکت بعثت را تکمیل کرد و اهداف آن را در جامعه ما عینیت و تحقق بخشید.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار اضافه کرد: انقلاب اسلامی با نگاه‌های غلط و ابزاری به دین مبارزه کرد و حربه جدایی دین از سیاست را خنثی ساخت چرا که دین فقط برای عبادت فردی نیست بلکه در همه عرصه‌های فردی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دین نقش اساسی و مستقیم دارد و امام خمینی (ره) با قیام خود اهداف پیغمبر اکرم (ص) را در جامعه ما زنده و توجه دنیا را به ادیان الهی و به ویژه دین مبین اسلام معطوف کرد.
 
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران با تاسی از اهداف انبیای الهی مسیر مبارزه با طاغوت شاهنشاهی را در پیش گرفت و در این راه حوادث و موانع متعدد را سربلندانه پشت سرگذشت و قیام مردم علیه حکومت پهلوی در واقع مبارزه علیه چپاولگرانی بود که بر کشور ما سیطره انداخته بودند.
 
حجت الاسلام والمسلمین کریمی تبار یادآور شد: به فرموده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، آرمان‌ها و شعار‌های جهانی انقلاب دینی ایران اسلامی تاریخ مصرف ندارد و سرشت بشریت با شعار‌ها دینی از جمله قسط و داد، عدالت، انسانیت، مهربانی، مبارزه با ظلم، ازادی، معنویت، استقلال، عزت، عقلانیت، اخلاق، برابری و برادری متعلق به همه دوره‌های بشریت است.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز مطرح کرد: دولتمردان باید در راستای تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم تلاش کنند و نباید مردم برای معیشت، رفاه و اشتغال خود دغدغه داشته باشند بلکه مسئولان باید با قدردانی از وفاداری مردم نسبت به نظام، پیگیر خواسته‌ها و مطالبات آنها باشند و میز ریاست در واقع صندلی خدمت گذاری به مردم و ثمره خون شهیدان است.
 
وی همچنین در خصوص پرتاب ماهواره‌های اخیر ایران به فضا نیز گفت: جوانان متعهد و انقلابی ایران با ساختن ماهواره‌ها و پرتاب آنها به فضا دنیا را متحیر کرده اند و این حرکت جسورانه جلوه‌ای از خودباوری جوانان ایرانی به توان و دانش بومی است که با وجود تحریم و جنگ شناختی و ترکیبی توانستند ماهواره به فضا پرتاب کنند و دولت سیزدهم هم از علوم و فنون بومی حمایت می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران، آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)