• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۳۷۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش در می‌آید؟

چهار فیلم در چهارمین روز چهل و دومین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به نمایش در می‌آید.

چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش درمی آید؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما «دست ناپیدا» ساخته انسیه شاه حسینی؛ «میرو» کاری از حسین ریگی؛ «آغوش باز» اثر بهروز شعیبی و «ساعت جادویی» ساخته محمدعلی بصیری نیک در چهارمین روز در خانه جشنواره در برج میلاد برای اصحاب رسانه و هنرمندان به نمایش درمی آیند.
چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش درمی آید؟
پنجمین فیلم سینمایی انسیه شاه حسینی به تهیه‌کنندگی سید سعید سیدزاده، «دست ناپیدا» نام دارد که درباره زنان حوضه خوان پشت جبهه است که لباس می‌شستند و در واقع روایت‌گر زندگی زنی است که ۲۰۰ فانوسقه خونین روی دوش دارد و همه را در آب کارون شسته و آنها را به جبهه می‌فرستد.

انسیه شاه حسینی، ایده «دست ناپیدا» را از فیلم «شب به‌خیر فرمانده» گرفته است. شاه حسینی که از زمان تولید آخرین فیلمش ۱۱ سال می‌گذرد، تنها کارگردان زنی است که در دوره چهل و دوم جشنواره فیلم فجر، فیلمش به جشنواره راه پیدا کرده است. معصومه بافنده، نسرین احمدخانی، اعظم سادات موسوی، زیبا عسکری و… بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید و امور ایثارگران، سرمایه‌گذار این فیلم هستند. وجه تسمیه «دست ناپیدا» از قطعه شعر مولانا یعنی «دست ناپیدا گریبان می‌کشد، من پی دست و گریبان می‌روم» برداشت شده است. بر این اساس، «دست ناپیدا» نگاه متفاوت و شاعرانه‌ای را نسبت به دفاع مقدس دنبال می‌کند.

فیلم سینمایی «میرو» به‌کارگردانی حسین ریگی و تهیه‌کنندگی سعید الهی در ژانر کودک و نوجوان و در بستر روایتی از دوران مقدس ساخته می‌شود و سومین اثر سینمایی حسین ریگی بعد از فیلم‌های «لیپار» و «هوک» طی سال‌های اخیر است. این فیلم در ژانر کودک و نوجوان تولید شده و در بستر قصه‌ای متعلق به دوران دفاع مقدس در دهه ۶۰ روایت می‌شود.

چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش درمی آید؟
«میرو» با محوریت نمادین یکی از بسیجیان نوجوان شهرستان چابهار و اراده وی برای عزیمت به جبهه‌های جنگ، تحت تاثیر سردار شهید حاج قاسم میرحسینی ساخته شده است.

فیلم سینمایی «آغوش باز» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیه‌کنندگی علیرضا سرتیبی، از جمله آثار کنجکاوی برانگیز جشنواره چهل و دوم خواهد بود. این فیلم پیش از این با نام «هم‌آهنگ» پروانه ساخت گرفته بود که برای حضور در جشنواره فیلم فجر، به «آغوش باز» تغییر نام داده است.
چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش درمی آید؟
«آغوش باز» ششمین اثر سینمایی بهروز شعیبی است که پیش از این کارهایی، چون «بدون قرار قبلی»، «روز بلوا»، «دارکوب»، «سیانور» و «دهلیز» را ساخته است. فیلمنامه «آغوش باز» را مهرداد کوروش‌نیا و محمدسجاد نجفی به طور مشترک نوشته‌اند.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «سه قصه عاشقانه … سه زوج در فراز و نشیب روابط عاطفی، فرصت پیدا می‌کنند به تعریف جدیدی از عشق برسند.»

پویانمایی سینمایی چه فیلم‌هایی در روز چهارم جشنواره فجر به نمایش درمی آید؟ به کارگردانی محمد علی بصیری نیک و تهیه کنندگی محمدمهدی نخعی راد و ناصر جاهد نیا محصول مدرسه سینمایی اندیشه و هنر (ماه)، تهیه شده در موسسه فانوس خیال منتشر شد. قصه این پویانمایی از جایی آغاز می‌شود که یک پسر بچه به واسطه هدیه‌ای که از پدر بزرگ خود دریافت می‌کند، موفق به سفر در زمان می‌شود و به دوران کودکی مادربزرگ خود می‌رود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)