• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۳۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

کتاب‌های بنیاد سعدی چهار مهارتی است

مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی گفت: کتاب‌های این بنیاد چهارمهارتی است و سعی دارد جذابیت‌های زبان فارسی را در نظر فارسی آموزان افزایش دهد.

کتاب های بنیاد سعدی چهار مهارتی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خانم سمیرا یافتیان مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی با حضور در برنامه سلام خبرنگار با اعلام این خبر افزود: مهارت‌هایی که در این کتاب‌ها دنبال شده است عبارتند از: خواندن، نوشتن، صحبت کردن و درک مطلب که در تمام کتاب‌هایمان در نظر گرفته شده و به صورت دسته‌بندی است.

وی افزود:مثلاً کتاب مینا که براساس مرغ سخنگوی مینا نوشته شده ۴ جلدی است صحبت‌کردن را قوی می‌کند، کتاب گام اول خط را یاد می‌دهد از جمله از راست نوشتن، نقطه گذاری این‌ها باید خیلی آرام آرام آموزش داده شود تا کسی که می‌خواهد فارسی یاد بگیرد زده نشود.

خانم یافتیان گفت: پیشتر، این بنیاد استانداردی برای آموزش زبان داشت یعنی مشخص می‌کردیم کسی که سطحش مبتدی است چه لغت‌هایی باید یاد بگیرد، از آسان به سخت و همچنین آموزش خط فارسی برای کسی که هیچ اطلاعی در باره زبان فارسی ندارد از طریق آموزش آسان، خط را یاد بگیرد، بعد در زمینه صحبت‌کردن با مکالمه‌های ساده آموزش ببیند.

وی گفت: هدف ما در بنیاد سعدی این است که از کسانی که در زمینه زبان فارسی فعال اند دعوت کنیم سالانه گردهم بیایند و اطلاعاتشان را به روز و با همدیگر تبادل نظر کنند و از جدیدترین اطلاعات، آموزش‌ها و روش‌های آموزشی برای زبان فارسی و گسترش آن از یکدیگر اطلاعات کسب کنند.
کارشناس رسانه‌ای در امور آموزش زبان فارسی و غیرفارسی زبانان درباره اهمیت آموزش زبان فارسی در جهان گفت: زبان یک رسانه است یعنی از طریق زبان می‌شود اطلاعات، فرهنگ حتی پیشینه گردشگری را گسترش داد، خیلی از کشور‌ها حدود ۲۵ تا ۳۰ کشور جهان برای گسترش زبانشان فعالیت می‌کنند و همه آنها معتقدند که اگر زبانشان گسترش پیدا کند، فرهنگ، گردشگری و حتی دیپلماسی عمومی‌شان در جهان قوی‌تر خواهد بود.

خانم یافتیان افزود: زمانی آقای حداد عادل تاکید کردند این بنیاد تشکیل شود که کرسی‌های زبان فارسی در خارج از کشور به تدریج کمرنگ می‌شد، چون زبان‌های دیگر به شدت برای گسترش زبانشان فعالیت می‌کنند و همچنان بودجه‌های سنگین هزینه می‌کنند و به گسترش زبانشان نگاه ملی دارند.

وی گفت: بنیاد سعدی هم زیر نظر نهاد ریاست جمهوری است و وزارتخانه‌های امور خارجه، علوم، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاداسلامی و سازمان صدا و سیما عضو هیئت امنای بنیاد سعدی هستند به خاطر این که یک نگاه ملی صورت گرفته که چنین بنیادی تشکیل شود تا زبان‌فارسی گسترش پیدا کند ما از طریق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کلاس‌های زبان فارسی را در خارج از کشور هم برای ایرانیان، هم برای خارجی‌ها برگزار می‌کنیم تا به یادگیری زبان فارسی علاقه مند می‌شوند.
مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی در پایان با اشاره به اینکه رسانه‌های غربی به شدت تلاش می‌کنند ایران را محو کنند و ایرانی اصلاً وجود نداشته باشد یا اگر هست یک ایران خطرناک جلوه داده شود تا علاقه مندی برای یادگیری زبانش وجود نداشته باشد افزود: با این شرایط تلاش می‌کنیم وضعیت کرسی زبان فارسی در جهان بهتر شود و برای علاقه‌مندان به زبان فارسی دوره‌های دانش افزایی را برگزار می‌کنیم.
دهمین گردهمایی مؤسسه‌های فعال در زمینه آموزش زبان فارسی در جهان امروز به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)