• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۴۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تجلیل از فناوران و پیشکسوتان بخش فناوری در پارک فناوری پردیس

همزمان با دوازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس؛ فناوران برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند.

تجلیل از فناوران و پیشکسوتان بخش فناوری در پارک فناوری پردیس (مصاحبه اختصاصی خبرنگار )

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،در آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس که در سالن همایش‌های پارک فناوری پردیس برگزار شد، از سه فناور برتر پارک فناور پردیس تقدیر شد.

 
این فناوران از بین متخصصان شاغل در شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس که نقش موثری در توسعه محصولات و خدمات شرکت داشته‌اند، انتخاب شدند.
 
سجاد عباسی فشمی معاون خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: در دوازدهمین آیین تجلیل از فناوران پارک پردیس از ۳ فناور و ۳ پیشکسوت تقدیر شد.
وی افزود: از سمت پارک فناوری پردیس، تسهیلات جدیدی برای تجاری سازی و توسعه محصولات فناورانه در اختیار فناوران و پیشکسوتان برتر قرار می‌گیرد تا محصولات دانش بنیان خود را توسعه دهند.  
 
سید سامان سید جعفر نظری» از شرکت زیست تخمیر، «وحید بختیاری» از شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش و «علی زارع میرک آباد» از شرکت داتیس آرین قشم سه فناور برتری بوند که در این مراسم تقدیر شدند.
 
«سید سامان سید جعفر نظری» معاون کیفیت شرکت زیست تخمیر یکی از فناورانی بود که مورد تقدیر قرار گرفت. نظری متولد ۱۳۶۱ و دکترای تخصصی شیمی تجزیه است که ۱۹ مقاله فارسی و انگلیسی از وی در نشریات معتبر به چاپ رسیده است. توسعه و تولید ماده موثر پرخطر، استحصال سویه پروبیوتیک با روش‌های نوین، توسعه و تولید مواد موثره لیپوزومال و بهینه کردن محیط کشت سویه‌های پروبیوتیک از جمله فعالیت‌هایی است که نظری نقش تأثیرگذاری در آنها ایفا کرده است.
 
«وحید بختیاری» مدیر توسعه اپلیکیشن ۷۲۴ دیگر فناوری بود که در این مراسم معرفی شد. بختیاری متولد ۱۳۶۳ و دانشجوی دکترای تخصصی در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار است که توسعه اپلیکیشن پرداخت ۷۲۴ را از سال ۱۳۹۲ در شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش بر عهده دارد. تألیف ۵ مقاله تخصصی و نگارش یک کتاب از دیگر فعالیت‌های علمی و پژوهشی بختیاری بوده است.
 
«علی زارع میرک آباد» مالک محصول راهکار‌های تشخیص تقلب داتین سومین فناوری بود که مورد تقدیر گرفت. وی متولد ۱۳۶۳ و دارای مدرک دکترای تخصصی در رشته آینده پژوهی است و در شرکت داتیس آرین قشم مشغول به کار است. نگارش ۱۴ مقاله علمی و پژوهشی و ۴ کتاب از فعالیت‌های این فناور برتر است.
 
در این مراسم همچنین از علیرضا انصاری، مؤسس و رئیس هیئت مدیره شرکت ‫پَرگاسیران، جواد همتی، بنیانگذار و موسس شرکت دانش بنیان کانساران بینالود و سید امید رعنایی سیادت بنیانگذار و رییس هیات مدیره شرکت پروتئین نو ترکیب سبحان به عنوان پیشکسوتان فناوری پارک فناوری پردیس تقدیر شد.
 
نماهنگ پارک فناوری پردیس نیز در این مراسم رونمایی شد.
 
«سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی»، «مقالات و کتب تألیفی»، «تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری»، «نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت به عنوان مهم‌ترین معیار»، «افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی»، «عضویت در مجامع، انجمن‌ها و تشکل‌ها و بنیاد‌های علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی» از جمله مولفه‌هایی بود که در انتخاب فناوران برتر پارک فناوری پردیس مورد توجه قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)