• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۴۵۴۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تجلیل از فناوران و پیشکسوتان بخش فناوری در پارک فناوری پردیس

همزمان با دوازدهمین آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس؛ فناوران برتر پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند.

تجلیل از فناوران و پیشکسوتان بخش فناوری در پارک فناوری پردیس (مصاحبه اختصاصی خبرنگار )

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ،در آیین تجلیل از پیشکسوتان پارک فناوری پردیس که در سالن همایش‌های پارک فناوری پردیس برگزار شد، از سه فناور برتر پارک فناور پردیس تقدیر شد.

 
این فناوران از بین متخصصان شاغل در شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس که نقش موثری در توسعه محصولات و خدمات شرکت داشته‌اند، انتخاب شدند.
 
سجاد عباسی فشمی معاون خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: در دوازدهمین آیین تجلیل از فناوران پارک پردیس از ۳ فناور و ۳ پیشکسوت تقدیر شد.
وی افزود: از سمت پارک فناوری پردیس، تسهیلات جدیدی برای تجاری سازی و توسعه محصولات فناورانه در اختیار فناوران و پیشکسوتان برتر قرار می‌گیرد تا محصولات دانش بنیان خود را توسعه دهند.  
 
سید سامان سید جعفر نظری» از شرکت زیست تخمیر، «وحید بختیاری» از شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش و «علی زارع میرک آباد» از شرکت داتیس آرین قشم سه فناور برتری بوند که در این مراسم تقدیر شدند.
 
«سید سامان سید جعفر نظری» معاون کیفیت شرکت زیست تخمیر یکی از فناورانی بود که مورد تقدیر قرار گرفت. نظری متولد ۱۳۶۱ و دکترای تخصصی شیمی تجزیه است که ۱۹ مقاله فارسی و انگلیسی از وی در نشریات معتبر به چاپ رسیده است. توسعه و تولید ماده موثر پرخطر، استحصال سویه پروبیوتیک با روش‌های نوین، توسعه و تولید مواد موثره لیپوزومال و بهینه کردن محیط کشت سویه‌های پروبیوتیک از جمله فعالیت‌هایی است که نظری نقش تأثیرگذاری در آنها ایفا کرده است.
 
«وحید بختیاری» مدیر توسعه اپلیکیشن ۷۲۴ دیگر فناوری بود که در این مراسم معرفی شد. بختیاری متولد ۱۳۶۳ و دانشجوی دکترای تخصصی در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار است که توسعه اپلیکیشن پرداخت ۷۲۴ را از سال ۱۳۹۲ در شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش بر عهده دارد. تألیف ۵ مقاله تخصصی و نگارش یک کتاب از دیگر فعالیت‌های علمی و پژوهشی بختیاری بوده است.
 
«علی زارع میرک آباد» مالک محصول راهکار‌های تشخیص تقلب داتین سومین فناوری بود که مورد تقدیر گرفت. وی متولد ۱۳۶۳ و دارای مدرک دکترای تخصصی در رشته آینده پژوهی است و در شرکت داتیس آرین قشم مشغول به کار است. نگارش ۱۴ مقاله علمی و پژوهشی و ۴ کتاب از فعالیت‌های این فناور برتر است.
 
در این مراسم همچنین از علیرضا انصاری، مؤسس و رئیس هیئت مدیره شرکت ‫پَرگاسیران، جواد همتی، بنیانگذار و موسس شرکت دانش بنیان کانساران بینالود و سید امید رعنایی سیادت بنیانگذار و رییس هیات مدیره شرکت پروتئین نو ترکیب سبحان به عنوان پیشکسوتان فناوری پارک فناوری پردیس تقدیر شد.
 
نماهنگ پارک فناوری پردیس نیز در این مراسم رونمایی شد.
 
«سوابق برجسته تحصیلی و آموزشی»، «مقالات و کتب تألیفی»، «تجربه کاری برجسته و مهم در حوزه فناوری و نوآوری»، «نقش فرد در تولید و توسعه خدمات یا محصولات شرکت به عنوان مهم‌ترین معیار»، «افتخارات و جوایز علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی»، «عضویت در مجامع، انجمن‌ها و تشکل‌ها و بنیاد‌های علمی و تخصصی داخلی و بین‌المللی» از جمله مولفه‌هایی بود که در انتخاب فناوران برتر پارک فناوری پردیس مورد توجه قرار گرفته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)