• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۵۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰
اقتصادی » اقتصاد کلان

معافیت مالیاتی مشاغل ۳ برابر می‌شود

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: با پیگیری فراوان موفق شدیم در لایحه بودجه ۱۴۰۳ سقف معافیت مالیاتی اصناف و مشاغل را ۳ برابر افزایش دهیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید هادی سبحانیان ، رئیس سازمان امور مالیاتی در نشست خبری  امروز گفت: با پیگیری سازمان امور مالیاتی موفق شدیم در لایحه بودجه ۱۴۰۳ سقف معافیت مالیاتی اصناف و مشاغل را ۳ برابر افزایش دهیم. یعنی این معافیت مالیاتی از ۴۷ میلیون تومان به ۱۴۷ میلیون تومان افزایش دادیم.

رئیس سازمان امورمالیاتی ادامه داد: نور افکن‌های بزرگی در مسیر اقتصادی قرار داده و فرار‌های مالیاتی قابل توجهی را شناسایی کردیم. با همکاری شورای پول و اعتبار و مرکز مبارزه با پولشویی این فراریان شناسایی شدند. در برخی از مودیان مالیاتی و حتی برخی از دستگاه‌های دولتی با استفاده از ارزش زمانی پول سود کسب می‌کردند که خود فرار مالیاتی محسوب می‌شد، با تصویب حکمی در مجلس برای بدهی‌های قطعی شده مالیاتی، می‌توانیم به صورت سیستمی بدهی مالیاتی را بدون انسداد حساب برداشت کنیم.

وی گفت: برای اینکه پرونده‌های بایگانی شده از سال‌های گذشته، تاکید کردیم که مودیان مراجعه کنند و با بخشودگی جرائم پرونده را مختومه کنند تا بتوانیم از نظام مالیاتی سنتی به نظامی هوشمند ورود کنیم.

آقای سبحانیان بیان کرد: یکی دیگر از مصادیق بارز کاهش مداخلات انسانی اجرای سامانه مودیان از ابتدای دی ۱۴۰۲ است. بخش قابل توجهی از مالیات وصولی از این مسیر وصول خواهد شد. این فرایند احتیاجی به ابزار آلات خاصی ندارد.

رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: مالیات ستانی از واحد‌های مسکونی گران قیمت و خودرو‌های گران قیمت، ۱۲ هزار و ۳۰۰ واحد بالای ۱۰ میلیارد تومان شناسایی و مالیات ۴۰۰ میلیارد تومان مالیات تعیین شد.

وی افزود ، ۴۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی بالای ۱۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱  و حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات برآورد شده و برای سال ۱۴۰۲ برای ۱۶۰ هزار واحد مسکونی یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است. طی دو سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان از این مالیات وصول شده که دلیل این کمی و کاستی برخی اعتراض‌ها و عدم تمکین هاست.

وی با اشاره به اخذ مالیات‌های از خانه خالی گفت: با دریافت اطلاعات از وزارت راه و شهرسازی تا پایان خرداد هرسال در اختیار ما قرار بگیرد. برای خانه‌های خالی ۱۴۰۰ چهار بار بازنگری صورت گرفت. ۶۶ هزار خانه خالی برای ۱۴۰۰ مالیات ستانی شد. خانه‌های خالی در سال ۱۴۰۱ به ۵۹ هزار خانه خالی رسید.

آقای سبحانیان گفت: برای سازمان امور مالیاتی کشور تفاوتی ندارد که فردی سلبریتی است یا پزشک یا شغل دیگری است‌ معیار درآمد و سود افراد است. قانون گذار در برخی موارد تاکید دارد به طور مثال اگر افرادی در فضای مجازی بیش از تعدادی دنبال کننده دارد سازمان موظف به اخذ مالیات است اما معتقدیم دنبال کننده نباید معیار باشد و درآمد افراد باید مورد بررسی قرار بگیرد. دلیل نیست تعداد کم دنبال کننده در فضای مجازی منجر به معافیت اشخاص باشد.

وی ادامه داد: در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ تعداد ۵۵۱ کاربر بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده شناسایی کردیم که ۱۲۳ اینفلوئنسر مجموع واریزی هایشان بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۴۹ برگه تشخیص به مجموع ۱۱۹ میلیارد تومام اقدام کردند. ۱۶۴ برگه تشخیص به ارزش ۲ میلیارد تومان و در ۱۰ ماهه ابتدای حدود ۷.۶ میلیارد تومان تعیین شده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)