• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳
سیاسی » عمومی

از تراز چشم پزشکی ایران تا دارو و بودجه دراظهارات وزیر

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: جراحی و درمان بیماری های چشم در ایران همتراز با کشورهای پیشرفته است.

 به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه نهمین همایش چشم پزشکی و افتتاح موزه چشم پزشکی در بیمارستان لبافی ‌نژاد در جمع خبرنگاران افزود: چشم پزشکی از رشته ‌هایی است که در دو دهه گذشته تحول زیادی داشته است و چشم پزشکان متبحری در کشور تربیت شده‌ اند. 

وی در پاسخ به پرسشی درباره بدهکاری هشت هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت گفت: بخش عمده ‌ای از افرادی که در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی به وزارت بهداشت کمک می‌کنند، از این وزارتخانه طلبکارند.
دکتر هاشمی افزود: بهداشت و درمان، مساله نخست مردم است و دولت و مجلس باید کمک کنند تا در برنامه ای چند ساله، مشکلات حل شود و خدمات به سطح آبرومندی ارتقا پیدا کند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اعتبارات وزارت بهداشت در لایحه بودجه93 گفت: اعتبارات در نظر گرفته شده برای سال1393نسبت به سال1392 از وضع بهتری برخوردار است اما درباره میزان بدهی ‌های وزارتخانه، راه‌حلی به تصویب نرسیده است. 
دکتر هاشمی افزود: در مجموع اعتبارات پیش بینی شده وزارت بهداشت در لایحه بودجه 93 نسبت به بودجه 92 حدود 15درصد افزایش داشته است.
وی گفت: همچنین بودجه وزارت بهداشت در لایحه بودجه 93 در مقایسه با بودجه محقق شده سال 92  حدود 30 درصد افزایش دارد و باید توجه داشت که  این رقم روی کاغذ است و بستگی به تحقق بودجه دارد.
دکتر هاشمی افزود: امیدواریم که کسری اعتبارات وزارت بهداشت از محل یارانه ‌ها یا افزایش قیمت حامل ‌های انرژی جبران و موضوع اصلی در درمان و پیشگیری بیماری ها محقق شود.
وی با بیان این که ما آمده ‌ایم که تغییر ایجاد کنیم و باید در زمینه پیشگیری از بیماری ها پیشرفت ‌هایی حاصل شود گفت: در این راستا تقریبا راهکارها مشخص شده است و به عزم جدی دولت و مجلس نیاز دارد.
دکتر هاشمی افزود: برای چند ماه باقی مانده تا پایان سال مشکلاتی خواهیم داشت و قطعا این مشکلات به سال آینده منتقل خواهد شد. 
وزیر بهداشت گفت: قول گرفته ‌ایم که تجدید نظری درباره بودجه صورت گیرد و توجه ویژه‌ ای به بخش بهداشت و درمان شود و در این راستا برخورداری از بیمه ‌ای قوی و فراگیر نیز لازم است.
دکتر هاشمی افزود: برخورداری از بیمه ‌ای قوی و فراگیر و همچنین توجه به بهداشت بویژه در حاشیه‌ شهرها و روستاها  از خواسته های اصلی ماست تا به تدریج سهم مردم در پرداخت هزینه ‌های سلامت کاهش و افرادی که به علت ابتلا به بیماری ها به زیر خط فقر می روند کاهش یابد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره اجرایی نشدن فهرست سوم داروها برای حمایت از بیماران خاص گفت: رییس سازمان غذا و دارو عجله و پیش از هماهنگی با بیمه ‌ها لیست را اعلام کرد.
دکتر هاشمی در پاسخ به سئوالی درباره آموزش پزشکی افزود: کارگروه ‌های مختلفی برای بررسی آموزش پزشکی در زمینه عمومی، تخصص و فوق تخصص فعال شده ‌است. 
وزیر بهداشت گفت: آموزش پزشکی کشور تقریبا در سطح بین ‌المللی است هر چند که ممکن است به تغییراتی نیاز داشته باشد. 
وی با بیان این که ممکن است در آموزش پزشکی عمومی بازنگری داشته باشیم افزود: از جمله این تغییرات، در زمینه پزشک خانواده است که تربیت نیرو در این خصوص از ضروریات است. 
دکتر هاشمی با اشاره به توسعه بی‌ رویه برخی رشته ‌های دانشگاهی  گفت: در سال‌ های اخیر توسعه بی ‌رویه ‌ای را در این باره شاهد بودیم و نگرانی ما به کارگیری و ایجاد اشتغال برای نیروهای تربیت شده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره واحدهای بین ‌الملل دانشگاه های علوم پزشکی افزود: عملا واحد بین‌الملل نداریم و رشته هایی با پرداخت پول  و به صورت خود گردان به دانشگاه ها ضمیمه شده و دلیل آن نیز این است که سهم سلامت در بودجه کشور به خوبی دیده نشده است.
دکتر هاشمی گفت: در نظر داریم واحدهای بین‌الملل را عمدتا در مناطق آزاد و به صورت مشترک با دانشگاه ‌های معتبر جهان دایر کنیم تا بتوانیم از کشورهای مختلف دانشجو پذیرش کنیم. 
نهمین همایش چشم پزشکی با حضور وزیر بهداشت و150چشم پزشک و با هدف بررسی آخرین دستاوردهای این علم در بیمارستان لبافی نژاد برگزار شد.
همچنین در حاشیه این مراسم موزه چشم پزشکی نیز در این بیمارستان افتتاح شد، در این موزه تعدادی از لوازم و وسایل قدیمی چشم پزشکی به نمایش گذاشته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)