• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۴۷۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

اردوی راهیان پیشرفت مسیری برای آشنایی با دستاوردهای انقلاب

مدیر کل طرح‌های ملی و فراگیر وزرات ورزش و جوانان گفت: بیش از ۱۰۰ اردوی راهیان پیشرفت در حوزه جوانان از ابتدای سال تا کنون در سراسر کشور اجرا شده و تا آخر سال نیز ادامه دارد.

اردوی راهیان پیشرفت مسیری برای آشنایی با دستاوردهای انقلاب

مجتبی تاجیک مدیر کل طرح‌های ملی و فراگیر وزرات ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت:دولت سیزدهم با تاکید رئیس‌جمهوری در پاسخ به مطالبات مقام معظم رهبری در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اهتمام ویژه دارد و به همین دلیل «سند ملی روایت پیشرفت» در اسفند ۱۴۰۱ در شورای عالی جوانان مصوب شده و در تابستان ۱۴۰۲ توسط رئیس‌جمهوری به دستگاه‌ها ابلاغ شده است به‌طوری که تکالیف همه دستگاه‌ها در سند تعیین شده است.

وی اظهار کرد: سند روایت پیشرفت با هدف روشنگری و رشد نسل جوان و نوجوان و جهاد تبیین با نقش‌آفرینی نیرو‌های موثر و دغدغه‌مند در جهت روشنگری و تعالی نسل جدید در همه دستگاه‌ها حائز اهمیت است.

تاجیک ادامه داد: ستاد ملی روایت پیشرفت دولت شروع به فعالیت کرده و مبانی فعالیت سند نیز ابلاغ شده به‌طوری که روایت پیشرفت بر مبنای تدوین برنامه‌های متنوع با محوریت گفتمان‌سازی پیشرفت، برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت و برگزاری رویداد‌های متنوع که تبیین‌گری کشور در همه عرصه‌ها و پژواک رسانه‌ای ناظر بر این محتوای هدفمند در حال اجرا است.

تاجیک با بیان اینکه تبیین‌گری در جهت افزایش خودباوری، اعتماد به نفس ملی، امید، شناخت دستاورد‌های انقلاب اسلامی و آشنایی جوانان با مهمترین نتایج و یافته‌های ایران اسلامی است، خاطرنشان کرد: روایتگری برای روشنگری نسل جوان است و تجارب گذشته نشان می‌دهد که باید دستاورد‌ها را به‌صورت جذاب برای جوانان روایتگری کرد.

وی با بیان اینکه امروز در جنگ روایت‌ها قرار داریم و یکی از وظایف شرعی ما این است که روایت‌ها را درست به مردم جهان نقل کنیم، اظهار کرد: جنگ امروز، جنگ روایت‌ها است و ممکن است بخشی از جامعه آگاهی چندانی نسبت به پیشرفت‌های ما در زمینه‌های مختلف صنعتی وپزشکی و هسته‌ای و دفاعی ... نداشته باشند و شاید مردم ندانند که ایران در المپیاد شیمی، رتبه چهارم دنیا و در المپیاد فیزیک، رتبه دوم دنیا را کسب کرده است.

وی ادامه داد: ستاد روایت پیشرفت باید جریان‌ساز، تقویت‌کننده جریان‌های موافق و مقابله‌کننده با جریان‌های مخالف باشد همچنین ستاد روایت پیشرفت باید پرچمدار مسیر تحقق اهداف، جریان‌ساز، هدایتگر افکار عمومی، مغز متفکر هدایت، تقویت جریان‌های موافق و مقابله با جریان‌های مخالف، پیشقراول، همراه و تسهیلگری امر مردمی‌سازی و پاتوق هیات‌های اندیشه‌ورز باشد تا بتوانیم اهداف را محقق کنیم؛ بنابراین اگر برنامه‌ریزی درست باشد، اجرا هم درست می‌شود.

وی تاکید کرد: صِرف روایت پیشرفت به خودی خود، خیلی اهمیت ندارد و این کار را در همه جای دنیا هم برای مخاطبان خودشان انجام می‌دهند. بهتر است از این دریچه نگاه کنیم که چه شد که پیشرفت کردیم چرا که این مهم برای جوانان خیلی اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه در ۴ دهه گذشته، ایمان و امید موجب رشد ما شده است، اظهار کرد: ۲ حالت در روایت پیشرفت به نظر می‌رسد. یک اینکه جمع خواص و نخبگان را ببریم تا از پیشرفت‌های کشور مطلع شوند و یک مسیر هم این است که پیشرفت‌ها را در قالب‌هایی مانند تولید کلیپ بیان کنیم و از مناسبت‌های مختلف مثل روز مهندس، روز فناوری هسته‌ای، روز پزشک، روز دانشجو، روز دانش‌آموز و... استفاده کنیم و تقویم پیشرفت باید داشته باشیم تا جمع نخبگان و دانش‌آموزان را در جمع خودمان قرار دهیم.

تاجیک گفت: اردو‌های راهیان پیشرفت که در تمام استان‌ها شکل گرفته می‌تواند روایتگر آنچه که در کف میدان رخ داده باشد تا جوانان با چالش‌های پشت سر گذاشته بیشتر آشنا شوند و ببینند که از چه مسیر‌هایی عبور کردیم که به اینجا رسیدیم. این اردو‌ها می‌تواند بیانگر برگی از انقلاب اسلامی در زمینه پیشرفت باشد و آنچه که نخبگان این کشور در تمامی زمینه‌ها رقم زدن را به نمایش بگذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)