• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۱۳۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۱
آذربایجان غربی » سیاسی
استاندار آذربایجان‌غربی:

علما و روحانیون نقش محوری در حوزه‌های مختلف دارند

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: علما و روحانیون همواره نقش محوری و کلیدی در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دارند.

علما و روحانیون نقش محوری در حوزه‌های مختلف دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان در همایش "روحانیت، انقلاب و مشارکت حداکثری" با اشاره به ایثار و رشادت‌های روحانیون و رزمندگان اسلام و اقتدار نیرو‌های نظامی در تامین امنیت استان، افزود: امروز امنیت پایدار در آذربایجان‌غربی برقرار بوده و در جمع ۵ استان امن کشور قرار داریم.
 
وی همچنین از توجه ویژه دولت سیزدهم به ظرفیت‌های کم‌نظیر آذربایجان‌غربی خبر داده و خاطرنشان کرد: در سفر سال گذشته ریاست جمهوری به استان، ۵۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه آذربایجان‌غربی مصوب شد.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به اتمام بیش از ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام در دو سال گذشته در استان نیز اشاره کرده و افزود: تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام که سال‌ها متوقف بوده، رضایت‌مندی مردم را به دنبال داشته است.
 
معتمدیان همچنین با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم درخصوص توسعه متوازن استان، اضافه کرد: در راستای عدالت‌محوری و با ارتقای شاخص‌های توسعه و جبران عقب‌افتادگی ها، شاهد تحول در حوزه‌های مختلف آذربایجان‌غربی هستیم.
 
وی در ادامه با تاکید بر تلاش شبانه‌روزی برای خدمتگزاری شایسته به مردم، افزود: هر جا مردم در صحنه بوده و اداره امور مملکت به آنها سپرده شده، بهبود وضعیت جامعه را شاهد بودیم.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به توسعه دیپلماسی منطقه‌ای استان نیز اشاره کرده و یادآور شد: در کنار برگزاری نشست‌های مشترک با استانداران استان‌های هم‌مرز ترکیه با آذربایجان‌غربی، در سفر اخیر ریاست‌جمهوری ایران به این کشور نیز ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری امضا شد که بخشی از توافقات مرتبط با توسعه این استان بود.
 
معتمدیان همچنین با اشاره به پیشنهاد راه‌اندازی مناطق آزاد مشترک با ترکیه در آذربایجان‌غربی، افزود: گسترش پایانه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و صادرات برق، بخشی دیگر از توافقاتی می‌باشد که توسعه استان را به همراه خواهد داشت.
 
وی در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های ملی برای توسعه آذربایجان‌غربی، بیان داشت: ۵۱ نوع ماده معدنی، چون تیتانیوم و اورانیوم در استان شناسایی شده و با مطالعات ژئوفیزیک و سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ، زمینه توسعه بخش معدن و به تبع آن توسعه آذربایجان‌غربی و افزایش اشتغال و درآمد مردم فراهم شده است.
 
استاندار آذربایجان‌غربی مرز‌ها را نیز پیشران توسعه استان معرفی کرده و افزود: بازگشایی مرز تمرچین در کنار گسترش صادرات آذربایجان‌غربی، زمینه پیوند فرهنگی، همدلی اقوام و مذاهب مختلف و امنیت پایدار را در منطقه فراهم کرد.
 
معتمدیان همچنین با بیان اینکه بالاترین کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم در آذربایجان‌غربی اتفاق افتاده، تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، سرمایه‌گذاری‌های جدید، احیای واحد‌های تولیدی راکد و توسعه مرزها، بخشی از عوامل تاثیرگذار در افزایش آمار اشتغالزایی استان در دو سال گذشته بوده‌اند.
 
وی در ادامه با اشاره به نقش بی‌بدیل روحانیون در پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: در ۴۵ سال گذشته، علما و روحانیون آذربایجان‌غربی در عرصه‌های مختلف، حضور تاثیرگذاری داشته‌اند.
 
استاندار آذربایجان‌غربی به تلاش استکبار جهانی برای تضعیف دنیای اسلام نیز اشاره کرده و اظهار داشت: جنایات استکبار، رژیم صهیونیستی و گروهک‌های تروریستی، چون داعش، در راستای ضربه زدن به وحدت مسلمانان منطقه انجام می‌شود.
 
معتمدیان در پایان با بیان اینکه نیازمند بازتعریف در ساختار فرهنگی کشور و آذربایجان‌غربی هستیم، افزود: دولت سیزدهم با محوریت علما و روحانیون، توجه ویژه‌ای به ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی استان و افزایش تاثیرگذاری مساجد در جامعه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)