• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۱۸۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹
اردبیل » اجتماعی

ساخت بیش از ۲۸ هزار مسکن در استان اردبیل

استاندار اردبیل گفت: طی ۲ سال گذشته در سطح استان اردبیل، ساخت بیش از ۲۸ هزار مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن آغاز شده که این اقدام بزرگ در استان بی‌سابقه بوده است.

ساخت بیش از ۲۸ هزار مسکن در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، استاندار اردبیل در آیین آغاز بهره‌برداری از دبیرستان خیرساز ۱۲ کلاسه مصلی‌نژاد، اظهار کرد: پس از آغاز به‌کار دولت سیزدهم، با بررسی تخصصی مشکلات و عقب‌ماندگی‌های استان اردبیل، برنامه‌ریزی‌های جامع برای فرآهم‌سازی زمینه‌های پیشرفت انجام شد و هم‌اکنون استان در مسیر پرشتاب پیشرفت قرار گرفته است.
سیدحامد عاملی افزود: تا پیش از دولت سیزدهم، استان اردبیل از ۱۸۵ کیلومتر بزرگ‌راه برخوردار بود که در سال گذشته ۵۲ کیلومتر به بزرگ‌راه‌های استان افزوده شد و برای سال جاری هم برنامه‌ریزی ۸۵ کیلومتر بزرگ‌راه انجام شده بود که ۴۰ کیلومتر آماده بهره‌برداری است و از ۴۵ کیلومتر باقی‌مانده، آسفالت لایه اول انجام شده و آسفالت لایه دوم منوط به شرایط آب و هوایی است.
استاندار اردبیل ادامه داد: سهم مصرف گاز استان اردبیل ۱۱میلیون مترمکعب است که در فصل پاییز و زمستان با افزایش میزان مصرف گاز در برخی از نقاط با افت فشار مواجه می‌شویم و از همین رو خط دوم انتقال گاز به استان برای افزایش ظرفیت گاز استان به ۲۵میلیون مترمکعب آغاز شد و هم‌چنین خط انتقال گاز به شمال استان اردبیل نیز در حال اجرا است.
عاملی تصریح کرد: جلوگیری از خروج آب‌های سرزمینی یک مسأله مهمی است که با عنایت رهبر معظم انقلاب و اقدامات رئیس‌جمهور، برای پروژه ملی پایاب سد خداآفرین ۶۰۰۰میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت تا این پروژه در سال آینده به بهره‌برداری برسد و در افزایش قابل توجه میزان تولیدات کشاورزی و سرانه درآمد مردم استان اردبیل تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: در حوزه درمانی استان اردبیل با مشکلات اساسی و کمبود ۱۷۰۰ تخت بیمارستانی مواجه هستیم که در راستای رفع این کمبود، بیمارستان نجف‌زاده پیشرفت فیزیکی ۲۰درصدی داشته و پروژه بیمارستانی ۱۰۴۰ تخت‌خوابی اردبیل با همکاری شرکت چینی ساخته خواهد شد و زمین بیمارستان تخصصی قلب استان اردبیل با ۲۰۰ تخت‌خوابی فراهم شده و از سال آینده عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
استاندار اردبیل گفت: در ۲۸ ماه گذشته در دولت سیزدهم، ۴۰ سفر شهرستانی در استان اردبیل با ۵۸۰ مصوبه و تحقق ۶۳درصدی این مصوبات، انجام شده است که در سال جاری این سفر‌های شهرستانی، با همراهی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان صورت پذیرفت که تأثیرات مهمی در گره‌گشایی از مشکلات مردم داشته است.

ساخت بیش از ۲۸ هزار مسکن در استان اردبیل
عاملی اظهار کرد: طی ۲ سال گذشته در سطح استان اردبیل، ساخت بیش از ۲۸هزار مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن آغاز شده است که این اقدام بزرگ در استان بی‌سابقه بوده و با توجه به نیاز مردم به مسکن، قطعا تعداد متقاضیان و ساخت مسکن در استان اردبیل افزایش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشور‌های عضو اکو، بیان کرد: بر اساس تلاش‌ها و اقدامات انجام‌شده، طی سال جاری استان اردبیل در حوزه بازاریابی گردشگران خارجی رتبه اول کشور را کسب کرد و با توجه به ظرفیت‌های گردشگری استان، ساخت ۲ هتل ۵ ستاره در اردبیل و سرعین در سال جاری آغاز شده و در سال آینده هم ساخت چند پروژه هتل ۵ ستاره در دستور کار قرار دارد.
استاندار اردبیل تصریح کرد: باید در استان اردبیل فرهنگ تقدیر و سپاسگزاری از اقشار مختلف نهادینه شود که در سال جاری از چهره‌های مختلف شاخص در حوزه هنری، فرهنگی، ورزشی و علمی در رده سنین مختلف تجلیل و قدردانی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)