• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۴۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
اردبیل » اجتماعی

بیش از ۹۰۰ نفر در بیله‌سوار رای اولی هستند

بیش از ۹۰۰ نفر برای اولین بار در شهرستان بیله سوار واجد شرایط رای دادن و جزو رای اولی‌ها هستند .

بیش از ۹۰۰ نفر در بیله‌سوار رای اولی هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسبما، مرکز اردبیل فرماندار و رئیس هیات اجرایی انتخابات ۱۴۰۲ در شهرستان بیله‌سوار مغان در نشست توجیهی نمایندگان فرمانداری بیله‌سوار مغان در شعبه‌های رای‌گیری گفت: بیش از ۹۰۰ نفر برای نخستین بار در این شهرستان واجد شرایط رای دادن و جزو رای اولی‌ها هستند و می‌توانند در انتخابات پیش‌روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند.
صاحبعلی با اشاره به اینکه صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی برگزارکنندگان انتخابات است، افزود: رعایت اصل بی‌طرفی در جریان انتخابات ۱۴۰۲ وظیفه مهم دیگری است که نمایندگان فرمانداری و هیات‌های اجرایی باید با دقت به آن عمل کنند.
وی با تاکید بر اینکه نمایندگی فرماندار در شعبه‌های رای‌گیری قابل تفویض به فرد دیگری نیست، اظهار کرد: نمایندگان فرماندار رکن‌های اصلی شعبه‌های رای‌گیری هستند و ضمن تعامل با همه دست‌اندرکاران انتخابات، باید این اصل مهم نیز رعایت شود.
فرماندار و رئیس هیات اجرایی انتخابات در شهرستان بیله‌سوار مغان، مراجعه به آرای مردم را ویژگی اصلی انقلاب و نظام دانست و عنوان کرد: همه ۴۰ انتخابات برگزار شده در ۴۵ سال گذشته در نهایت سلامت و امنیت بوده و اعتماد مردم گواه اصلی آن است.
وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داده شود هیچ شائبه‌ای مجال طرح پیدا کند تا اعتماد مردم خدشه‌دار نشود، اضافه کرد: تسلط به امور و مدیریت شعبه، اشراف داشتن به بحث‌های آموزشی انتخاباتی و راهنمایی اعضا، تعامل با سایر اعضای شعبه از جمله مولفه‌های مهم در این راستا است.
اصغری ادامه داد: مدیریت درست تقسیم کار و مسئولیت‌ها، دقت در توزیع متوازن توان اعضای شعبه‌ها در مدت زمان برگزاری انتخابات، توجه به عملکرد کاربران و حضور به هنگام و نظارت بر فرایند تا پایان شمارش آرا از دیگر موردهایی است که نمایندگان فرماندار باید مد نظر داشته باشند.
رئیس هیات نظارت انتخابات در شهرستان بیله‌سوار مغان نیز در این نشست شاخصه مهم نظام اسلامی را مدیریت مملکت به دست خود مردم عنوان کرد و آن را از دستاوردهای بزرگ انقلاب شکوهمند اسلامی ایران برشمرد.
رضا صادقی‌راد، چهار راهبرد انتخاباتی امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت مورد تاکید مقام معظم رهبری را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: تلاش در راستای اجرای این چهار راهبرد توفیق بزرگی به شمار می‌آید و امید می‌رود همه دست‌اندرکاران امر برگزاری انتخابات در این مسیر گام بردارند.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد و حوزه انتخابیه بیله‌سوار و پارس‌آباد مغان یک کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)