• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۶۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۲
آذربایجان غربی » سیاسی

نمایش بصیرت ملت ایران درراهپیمایی ۲۲ بهمن

امام جمعه خوی گفت: گفت: از ابعاد مهم حماسه حضور مردم در ۲۲ بهمن این حقیقت است که تبلیغات رسانه‌های دشمن، وسوسه‌های خناسان و دشواری‌های اقتصادی و معیشتی نتوانست عزم ملت ایران را سست نماید.

نمایش بصیرت ملت ایران درراهپیمایی  ۲۲ بهمن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام حجت قاسم خانی امروز در خطبه‌های نماز جمعه خوی که در مصلای این شهر برگزار شد، با تقدیر از حضور دشمن شکن مردم خوی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار داشت: انقلاب اسلامی که به رهبری حضرت امام خمینی(ره) و مرجعیت دینی و با حضور گسترده مردم به پیروزی رسید، در حقیقت تجلی و ترجمان عینی «فَمَن یکفُر بِالطّاغوتِ وَ یؤمِن بِاللَّهِ فَقَدِ استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی» بود.

وی ادامه داد: کفر به طاغوت، یعنی استقلال هویّت ایمانی مردم ایران از اندیشه‌های مادی و ضد دینی که ایران را به پیروزی رساند و توان دین در اداره جامعه را آشکار ساخت، مردم شگفتی‌آفرین ایران اسلامی، با حماسه حضور آگاهانه در راهپیمایی شکوهمند ۲۲ بهمن، در یاری جبهه حق و انجام تکلیف دینی و انقلابی خود، رحمت و برکات الهی و رضایت قلب مبارک حضرت بقیة الله(عج) را به‌دست آوردند.

امام جمعه خوی تصریح کرد: از ابعاد مهم حماسه حضور مردم در ۲۲ بهمن این حقیقت است که تبلیغات رسانه‌های دشمن، وسوسه‌های خناسان و دشواری‌های اقتصادی و معیشتی نتوانست عزم ملت ایران را سست نماید.

وی گفت: حضور وفادارانه و بصیرت‌مدار مردم در راهپیمایی‌ها، انتخابات‌ها و دیگر میدان‌های مجاهدت نشان داده که مشکلات اقتصادی و معیشتی گرچه در تدبیر و مدیریت زندگی اخلال ایجاد کرده اما در تحلیل، این مردم فهیم دچار اشتباه محاسباتی نشده‌اند.

حجت الاسلام قاسم خانی تصریح کرد: معنای این حضور حماسی با توجه به زمینه اقتصادی نامطلوب آن است که اولاً اگرچه عموم مردم از ضعف‌ها و تقصیرها گلایه‌مند و ناراضی‌اند و از مسئولان گله‌مندند، لکن میان اصل انقلاب با وضع موجود تفکیک قائل‌اند، یعنی ناکارآمدی‌ها و ضعف‌های موجود را مربوط به اصل انقلاب نمی‌دانند و ثانیاً تحلیل دقیق و درستی از وضع موجود و ریشه‌های شکل‌گیری آن دارند.

وی تصریح کرد: درواقع، پیام این حضور حماسی، با وجود شدت مشکلات اقتصادی، آن است که مردم با آگاهی از فشارهای خارجی به عنوان یکی از مهم‌ترین ریشه‌های مشکلات اقتصادی موجود و تلاش دشمنان برای ایجاد دوگانه میان حل مشکلات و عدول از انقلابی‌گری، برخلاف خواست دشمنان، راه‌حل مشکلات را نه در تسلیم در برابر دشمنان، بلکه در پشتیبانی از کارگزاران انقلابی می‌دانند، بنابراین، این حضور حماسی هم مصونیت‌بخش کشور در برابر تهاجم ترکیبی دشمنان (با تمرکز بر جنگ شناختی) بوده و هم نقطه قوت و اتکایی برای مسئولان است تا با وقوف به پشتیبانی ملت، با عزم راسخ برای گره‌گشایی از مشکلات آنان اقدام کنند.

امام جمعه خوی ادامه داد: برهمین مبنا است که می‌توان انتظار داشت انتخابات ۱۱ اسفند با حضور پرشور مردم سدّ محکمی از بازدارندگی و اقتدار را فراروی دشمنان قرار دهد و فصل نوینی را در پیشرفت ایران اسلامی و انقلابی، بگشاید.

 

وی اضافه کرد: در گفتمان جمهوری اسلامی، این مردم‌اند که کارگردان و طراح اصلی میدان سیاست هستند و به برکت التزام به اصل فاخر مکتب اسلام ناب، یعنی اصل امامت و ولایت، هیچ‌گاه سیاست‌زده و بازی‌خورده نخواهند شد و ان‌شاء‌الله در این دو انتخابات سرنوشت‌ساز، مردم حق و تکلیف خود را در می‌شناسند و برگ زرین دیگری را در دفتر انقلاب ثبت خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تنوع کم‌نظیر پرندگان در کیش با ثبت ۲۳۰ گونه
توزیع بیش از ۴ تن علوفه در پناهگاه حیات وحش نیشابور
ایجاد ۲۳۷۹ فرصت شغلی در شهرستان محلات به مناسبت دهه مبارک فجر
شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال از اوجب واجبات است
درخشش تیم ستاره سازان مراغه در مسابقات بسکتبال
توقیف خودروی شوتی سرقتی در محور دره‌شهر
هوای پاک کلانشهر مشهد در ۱۷ بهمن
دشمن به دنبال ضربه زدن به مردم و نظام از درون کشور است
بقای نظام اسلامی، نتیجه عنایت حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) است
۵ مصدوم در حادثه رانندگی در محور مشهد- تربت حیدریه
آغاز دور دوم مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
کمینه و بیشینه دمای هفدهم بهمن ماه در سمنان
برطرف شدن مشکل آبرسانی در روستای تل هوا شوشتر
پیروزی جرکنی در مبارزه نخست
با حضور استاندار زنجان؛ طرح‌های کشاورزی و محیط زیستی استان افتتاح شد
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایداری هوای آخرین روز هفته در گیلان
بهره برداری از ۸ طرح در میناب
بهره برداری از ایستگاه جدید آتش‌نشانی شهرکرد تا پایان امسال
جهش ۱۰ برابری تولید انرژی خورشیدی در قزوین؛ بهره‌برداری از ۳۳۳ طرح صنعت برق در دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)