• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۷۲۷۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
خراسان رضوی » سیاسی

فضای مطلوب انتخاباتی در کلان شهر مشهد

کلان شهر مشهد با فضای مطلوب انتخاباتی به استقبال رویداد مهم انتخابات ۱۱ اسفند می‌رود.

فضای مطلوب انتخاباتی در کلان شهر مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار مشهد  امروز در برنامه استودیو انتخابات استانداری خراسان رضوی گفت: برنامه‌های جدید و متعددی برای انتخابات خواهیم داشت که راه اندازی یک برنامه کاربردی و خیابان‌های انتظار از آن جمله است.۱۲۰

محسن داوری افزود: روزشمار انتخابات به شمارش معکوس افتاده  است و هر روز که می‌گذرد به این رویداد مهم نزدیک‌تر می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه فضای انتخاباتی در کلان شهر مشهد مقدس بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود، افزود: همه بخش‌های مختلف درگیر انتخابات و مردم عزیز در تکاپوی برگزاری این رویداد مهم هستند و امیدواریم در ۱۱ اسفند انتخابات باشکوهی برگزار کنیم.

۱۲۰ هزار نفر رای اولی در شهرستان مشهد
فرماندار مشهد گفت: ۱۲۰ هزار نفر رای اولی در شهرستان مشهد هستند و  رای اولی‌ها شوق بسیار زیادی برای حضور در پای صندوق رای دارند به گونه‌ای که  بخشی از کسانی که در فرایند اجرای انتخابات کمک می‌کنند از همین رای اولی‌ها هستند.

داوری افزود: در انتخابات پیش رو حوزه نخبگانی و دانشگاهیان به صورت‌های مختلف در اجرای انتخابات همکاری می‌کنند که نمایندگان فرماندار هستند.

وی همچنین گفت: در حوزه انتخابیه شهرستان‌های مشهد و کلات تعدادی نامزد انصراف داده‌اند و تعدادی درخواست تغییر حوزه اتتخابیه خود را داده اند.

فرماندار مشهد با بیان اینکه ۵۱۳ نامزد باقی مانده‌اند و ۱۶ نفر هم درخواست انتقال به حوزه مشهد و کلات دارند، عنوان کرد: تا امروزهزارو  ۸۷۲ شعبه اخذ رای در مشهد مشخص شده است  و پیگیر هستیم ۲۶ شعبه سیار هم به این ظرفیت اضافه شود؛ بر این اساس  و در صورت موافقت، تعداد شعب به  هزارو ۸۱۰ شعبه افزایش خواهد یافت.

داوری با اشاره به اینکه افراد درگیر اجرای انتخابات در ۲۳ منطقه و ۱۴ حوزه انتخابیه مشهد و کلات ثبت سامانه شده‌اند، افزود: این افراد آموزش‌های لازم را  فرا گرفته‌اند و  در روز‌های آینده هم یک مانور در همه  شعب اخذ رای شهرستان  مشهد برگزار خواهیم کرد.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه مشارکت پرداخت و تصریح کرد: در این ایام ۲۰ خیابان انتظار در سطح شهر مشهد فعالیت می‌کند، همچنین کافه گفت و گو‌هایی فعال شده است.

فرماندار مشهد گفت: امسال ۳ روز قبل از برگزاری انتخابات در هر ناحیه تعداد شعب اخذ رای را از طریق بنر اطلاع رسانی خواهیم کرد. همچنین همه آدرس‌های شعب اخذ رای در نرم افزار نشان بارگذاری شده است  و در زمان خود، مردم عزیز از این ظرفیت استفاده خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه اپلیکیشن «انتخابات من» در حوزه مشهد و کلات طراحی شده است، بیان کرد: این اپلیکیشن از طریق سامانه‌ها قابل دریافت است و مردم می‌توانند آن را نصب و از طریق آن با ما در گفتگو باشند. بر این اساس؛ هم اطلاعات انتخاباتی در این اپلیکیشن اطلاع رسانی می‌شود و هم نظر‌ها  و پیشنهاد‌های  مردم منعکس خواهد شد.

فرماندار مشهد گفت: یک هفته مانده به انتخابات سامانه‌ای تلفنی رونمایی می‌شود که ۳۰ خط تلفن و اپراتور امر پاسخگویی به مردم را انجام خواهند داد؛ همچنین در روز اخذ رای، کسانی که به شعب سیار نیاز داشته باشند از طریق این شماره می‌توانند اقدام کنند.

داوری با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی طبق قانون مکلف هستند تا وزارت کشور و فرمانداری‌ها را در امر اجرای انتخابات همراهی کنند، افزود: همه روسای مناطق و معاونان این مناطق در امر انتخابات در حال همکاری هستند؛ همچنین بخش خصوصی، اصناف و صنعت به صورت ویژه پای کار انتخابات آمده‌اند و در امر انتخابات یاری خواهند رساند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)