• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۷۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
سیاسی » رهبری

رهبر انقلاب: جبهه استکبار بی‌شک مخالف انتخاباتِ ایران است

حضرت‌آیت‌الله خامنه‌ای، جبهه استکبار را بی‌شک مخالف انتخاباتِ ایران دانستند و گفتند: انتخابات، مظهر جمهوریت نظام است و به همین علت است که مستکبران و آمریکا که هم با جمهوریت و هم با اسلامیت نظام مخالفند، با انتخابات و حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی مخالف هستند.

رهبر انقلاب: جبهه استکبار بی‌شک مخالف انتخاباتِ ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،‌ رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی، «نگاه به خود» برای «تقویت نقاط قوت، کامیابی و رفع نقاط ضعف» و نگاه هوشمندانه و بدون انفعال به دشمن را دو وظیفه مهم و اساسی برشمردند و با تأکید بر اهمیت وحدت ملی و انتخابات ۱۱ اسفند به عنوان راه حل مشکلات و اصلاح امور، همه را به شرکت پرشور در این رویداد مهم ملی فراخواندند و نکات مهمی را در باب چگونگی انتخاب نامزد اصلح، اتقان و سلامت انتخابات و پرهیز از بداخلاقی‌های انتخاباتی بیان کردند.

جبهه استکبار، مخالف انتخابات ایران

رهبر انقلاب، جبهه استکبار را بی‌شک مخالف انتخاباتِ ایران دانستند و گفتند: انتخابات، مظهر جمهوریت نظام است و به همین علت است که مستکبران و آمریکا که هم با جمهوریت و هم با اسلامیت نظام مخالفند، با انتخابات و حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی مخالف هستند.

ایشان با اشاره به درخواست یکی از رؤسای جمهور قبلی آمریکا از مردم ایران برای شرکت نکردن در یکی از انتخابات گذشته، گفتند: آن رئیس‌جمهور، ندانسته به ایران کمک کرد، زیرا مردم از سر لج و مخالفت با او، بیشتر و پر شورتر از همیشه در انتخابات شرکت کردند به همین علت آمریکایی‌ها دیگر اینگونه سخن نمی‌گویند، اما با شیوه‌های مختلف به دنبال دور و مأیوس کردن مردم از انتخابات هستند.

ضرورت انتخاب اصلح

رهبر انقلاب، انتخابات را رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی و راه اصلاح کشور خواندند و گفتند: همه باید در انتخابات شرکت کنیم. کسانی هم که به دنبال ترمیم و حل مشکلات هستند، راه درست آن، انتخابات است و باید به انتخابات رو کنند.

ایشان، انتخاب اصلح را ضروری دانستند و افزودند: همه افرادی که از نظارت شورای نگهبان عبور کرده‌اند، صالح هستند، اما به حکم عقل باید از بین آنها، افراد صالح‌تر را انتخاب کرد و برای شناخت اصلح، مردم تا جایی که توان بررسی دارند تحقیق کنند و اگر نمی‌توانند، به نظر افراد مورد اعتماد، توجه و عمل کنند.

توصیه های رهبر انقلاب به نامزدهای انتخابات

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای وظیفه سخنوران و افراد مقبول را تشویق مردم به حضور در انتخابات خواندند و تأکید کردند: افرادی هم که وارد میدان انتخابات شده‌اند، از بداخلاقی، بددهنی و توهین و تهمت به دیگران در تبلیغات و فضای مجازی و همچنین از سیاه‌نمایی و بیان مطالب دروغ و خلاف واقع برای جلب نظر مردم اجتناب کنند چرا که این کار‌ها موجب سلب برکت و عنایت الهی است.

ایشان با تأکید بر رعایت صحت، سلامت و اتقان انتخابات به عنوان مطالبه‌ای همیشگی از مسئولان افزودند: البته در طول این چند دهه، هرگز تخلف انتخاباتی به معنای مورد ادعای دشمن مشاهده نشده و این حرف آنان بی‌اساس است. در مواردی هم که برخی ادعا‌هایی مطرح کردند، پس از تحقیق و بررسی برخی تخلفات مشخص شد، اما هیچگاه این تخلفات تغییری در نتایج کلی به وجود نیاورده بود و انتخابات در کشور همیشه صحیح، سالم و متین برگزار شده است.

اتحاد، رمز پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی

رهبر انقلاب، اتحاد ملت ایران را رمز پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی خواندند و تأکید کردند: در آینده نیز باید همچون یدِ واحده این مسیر را ادامه دهیم و اختلاف‌های سلیقه‌ای و سیاسی نباید در وحدت ملی ایران در مقابل دشمنان تأثیرگذار باشد.

قدردانی رهبر انقلاب از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر صمیمانه از مردم سراسر کشور به خاطر راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن، گفتند: ملت در همه شهر‌های بزرگ و کوچک و روستاها، همت و سرزندگی و سرافرازی انقلابی خود را نشان داد و کسانی را که خواهان دل‌مردگی مردم ایران و فراموش شدن ۲۲ بهمن هستند، غافل‌گیر کرد.

ایشان با تقدیر از برقرارکنندگان فداکارِ امنیتِ راهپیمایی سراسری، راهپیمایی پرمعنای ملت را باعث افزایش انگیزه و روحیه مسئولان دانستند و افزودند: این حضور ملی، خون تازه‌ای در رگ‌های جامعه، ملت و مسئولان می‌دمد.

تاریخ سازی مردم تبریز با قیام ۲۹ بهمن ۱۳۵۶

رهبر انقلاب قیام ۲۹ بهمن ۱۳۵۶ مردم تبریز را حادثه‌ی تاریخ‌ساز خواندند و گفتند: آن حادثه نگذاشت قیام ۱۹ دی مردم قم بی‌نتیجه بماند و با گسترش روحیه قیام و شور انقلابی به سراسر کشور، زمینه‌ساز پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن ۵۷ و ورق خوردن تاریخ ایران شد.

ایشان شناختِ به‌موقع وظیفه و قیام و اقدام به‌هنگام در ادای آن وظیفه را دو ویژگی برجسته حادثه ۲۹ بهمن تبریز برشمردند و گفتند: توابین به‌موقع احساس وظیفه و عمل نکردند و در عاشورا غایب بودند؛ به همین علت با وجود قیام دیرهنگام و شهادت همگی، تأثیری در تاریخ نگذاشتند.

مردم آذربایجان، مظهر غیرت، عشق، شور و ایمان

رهبر انقلاب مردم آذربایجان را مظهر غیرت و عشق و شور و ایمان در تاریخ و در دوران معاصر و دهه‌های اخیر دانستند و افزودند: باید از ویژگی‌های حادثه ۲۹ بهمن تبریز درس بگیریم.

ایشان با اشاره به رشد و قوی‌تر شدن انقلاب در عمر پربرکت ۴۵ ساله خود در طوفان حوادث و توطئه‌ها و فتنه‌ها، افزودند: «انقلاب به معنای ملت و نظام» با عبور از گردنه‌های سخت، مستحکم‌تر، مقتدرتر و دارای نگاه و تأثیر نافذتر شده اند و ما امروز باید با درک به‌موقع وظایف اصلی، به‌هنگام به آنها عمل کنیم.

وظیفه همگانی برای «نگاه به خود و نگاه به دشمن»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «نگاه به خود و نگاه به دشمن» را دو وظیفه اساسی همگانی برشمردند و گفتند: باید از خود و دشمن ارزیابی صحیح داشته باشیم و غفلت از این وظیفه، بلای بزرگی است.

ایشان هدف از شناخت خود را «قدردانی، حفظ و تقویت نقاط قوت و ترمیم و رفع نقاط ضعف» دانستند و در تبیین نقاط قوت انقلاب و ملت گفتند: ریشه‌کنی نظام استبدادیِ ظالمِ حق‌کشِ بی‌ایمانِ کاملاً فاسد و سلطنتی، مهمترین دستاورد انقلاب است؛ نظامی که برای مردم هیچ حق و احترام و نقشی قائل نبود و در بسیاری از موارد عملا با فرمان و خواست آمریکایی‌ها و سفارت انگلیس حکمرانی می‌کرد.

رهبر انقلاب افزودند: اکنون درست در نقطه مقابل آن نظام منحط، مردم مالک کشور و نظام هستند و با انتخاب مستقیم یا غیرمستقیم مسئولان اصلی کشور، جهت حرکت مملکت را تعیین می‌کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ایجاد خودباوری ملی و احساس توانایی در عرصه‌های مختلف علم و فناوری، دفاعی، پزشکی و دیگر زمینه‌ها را دیگر دستاورد مهم انقلاب برشمردند و افزودند: این اعتماد به‌نفس، برخلاف دوران طاغوت در عرصه بین‌المللی و مواجهه با قدرت‌ها نیز مشهود است.

گسترش فکر و ارزش‌های انقلاب به‌ویژه در منطقه، توفیق نسبی در جلوگیری از گسترش فرهنگ غربی به عنوان فرهنگ غالب، تشکیل گروه‌های خودجوش مردمی در همه زمینه‌ها و گسترش خدمات به همه مناطق کشور و پرورش دانشمندان جهانی در رشته‌های مختلف از دیگر موفقیت‌هایی بود که رهبر در ارزیابی حرکت انقلاب به آنها اشاره کردند.

ایشان در همین زمینه افزودند: برخی به حق نگران افزایش به خارج رفتن برخی متخصصان هستند، اما روی دیگر این مسئله، قدرت ایران در صدور افراد متخصص و اثرگذار است.

در ساخت یک اقتصادی قوی ملی عقب هستیم

رهبر انقلاب در تبیین بخش دیگری از ابعاد وظیفه نگاه به خود یعنی شناخت نقاط ضعف و تلاش برای برطرف کردن آنها گفتند: در کنار نقاط قوت، نقاط ضعفی هم داریم که کم هم نیستند از جمله اینکه ما در ساخت یک اقتصادی قوی ملی عقب هستیم و با وجود کار‌های خوب انجام شده، اما در عدالت اجتماعی، اقتصادی و قضایی که از برترین شعار‌ها و بزرگ‌ترین اهداف انقلاب بوده تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

عقب بودن در ریشه‌کنی آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد و مشکلات اخلاقی و همچنین فاصله داشتن با سبک زندگی اسلامی از جمله دوری از اسراف و اشرافی‌گری از دیگر نقاط ضعفی بود که رهبر انقلاب، کار و تلاش برای رفع آنها را وظیفه همه دانستند.

وظایف همگانی برای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف

ایشان در تبیین وظایف همگانی برای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، وظیفه دولت و مجلس و دیگر مراکز رسمی را عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی خواندند و افزودند: امروز بحمدالله مسئولان ارشد کشور از این امتیازات برخوردارند، اما این خصوصیات مثبت باید در همه سطوح مسئولان حاکمیتی گسترش پیدا کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای وظیفه نخبگان را هم احساس مسئولیت برای شناسایی خلأ‌ها و منافذ خطر و کمک فکری به مسئولان برای بستن آنها برشمردند و در تبیین وظایف متعدد جوانان گفتند: امروز جوانان زبده زیادی در بدنه دولت مشغول به کار شده‌اند، جوانان که پیشران جامعه هستند باید آمادگی و صلاحیت‌های لازم را برای حضور در میدان‌های گوناگون فردا و ایفای مسئولیت‌های سنگین در خود ایجاد کنند.

ایشان وظیفه عموم مردم را حفظ اتحاد ملی و حمایت از مسئولان و خدمتگزاران و کار‌های خوب خواندند و گفتند: همه توجه داشته باشند که انجام دادن این وظایف و مسئولیت‌ها، عمل جهادی در مقابل دشمن است؛ چرا که آنها نمی‌خواهند این وظایف محقق شود و به همین علت با هر کار خوبی که در جمهوری اسلامی انجام شود، مخالف هستند.

 از دشمن و مکر و حیله و ابزار‌های آن غفلت نکنیم

رهبر انقلاب پس از تبیین ابعاد وظیفه اساسی نگاه به خود، در بیان وظیفه مهم دوم یعنی «نگاه به دشمن»، گفتند: باید از دشمن و مکر و حیله و ابزار‌های آن غفلت نکنیم و ضمن اینکه دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نمی‌کنیم از او و تهدید و فشار و عربده‌کشی‌هایش نترسیم.

ایشان علت نیرنگ‌ها و فشار‌های عصبی بدخواهان ایران را نقاط قوت و پیشرفت‌های انقلاب اسلامی دانستند و افزودند: نباید در مقابل دشمن منفعل شد چرا که سیاست آنها تحقیر و منفعل کردن طرف مقابل است.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده رهبری در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، مردم منطقه آذربایجان را علمدار مبارزات انقلابی ملت برشمرد که در مقاطع مختلف تاریخی، دشمنان و اختلاف‌افکنان را مأیوس و مغلوب کرده‌اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهکارهای کنترل رفلاکس معده در ایام روزه‌داری
تکمیل محور خرم آباد به سپیددشت نیازمند اعتبار
تخصیص بیش از ۲ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خانه کشتی در فیروزه
فلوراید؛ محافظ قدرتمند سلامت دندان‌های کودکان و نوجوانان
کیفیت هوای تهران؛ قابل قبول
سوال هشتمین روز مسابقه در اصفهان
برپایی نمایشگاه «درس‌های رمضان» در موزه ملی انقلاب
برگزاری جشن بندگی در مدارس ایلام
مطالبات نمایندگان مازندران از رئیس‌جمهور؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا اصلاح قوانین مسکن
رشد ۲۸ درصدی تولید گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان
راه اندازی سایت جدید همراه در روستای کلاته سرخ شهرستان نهبندان
مبعلی در امارات سرمربی شد
بارش ۵ میلیمتری در چلگرد چهارمحال و بختیاری
سرمایه گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی
اعلام مبلغ و زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم
حضور بیش از ۱۵ دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
وداع با شهدای هوانیروز در اصفهان
هوای آلوده مشهد در هفتمین روز اسفند
آماده‌باش نوروزی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در اردبیل
زنده گیری و رهاسازی یک قلاده گربه وحشی در اراضی اطراف بجنورد. 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)