• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۹۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۱
خراسان شمالی » اجتماعی
استاندار خراسان شمالی؛

پروژه انتقال آب سرانی در ردیف بودجه ۱۴۰۳ قرار گرفت

استاندار خراسان شمالی گفت: براساس گزارش وزارت نیرو پروژه انتقال آب سرانی به استان که توانسته بود مجوز ماده ۲۳ را اخذ کند، در ردیف بودجه ۱۴۰۳ قرار گرفت.

پروژه انتقال آب سرانی در ردیف بودجه ۱۴۰۳ قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ استاندار خراسان شمالی در جلسه شورای اداری استان گفت: اجرای این طرح در توسعه و آبادانی استان تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

محمدرضا حسین نژاد افزود: براساس منویات رهبر معظم انقلاب مدیران در راستای جهاد تبیین، اقدامات انجام شده را به اطلاع مردم برسانند.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در ایام دهه فجر ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه شامل ۹۰۰ پروژه افتتاح و ۱۰۰ پروژه کلنگ زنی در راستای توسعه زیرساخت‌های استان انجام شد، گفت: علاج بخشی سد بیدواز در دولت سیزدهم با اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار افتتاح شد و سد گلمندره با ۶۰۰ میلیارد اعتبار از برکات سفر مقام معظم رهبری به استان، آماده آبگیری شد.

حسین نژاد افزایش ضریب نفوذ صد درصدی بهره مندی از گاز، بهره مندی تمام استان از اینترنت پرسرعت و بستر فیبر نوری تا چند ماه آینده، افزایش ساخت فضا‌های آموزشی، راه اندازی واحد‌های تولیدی و شهرک صنعتی، توفیق در ارتقای شاخص‌های آسفالت راه روستایی و... را از دیگر اقدامات موثر در استان برشمرد.

استاندار خراسان شمالی گفت: ۲۴ هزار واحد مسکن در استان در حال ساخت است که به زودی ۲ هزار واحد افتتاح خواهد شد.

حسین نژاد با اشاره به دو شهرستان تازه تاسیس که باعث پیشرفت استان و این شهرستان‌ها خواهد شد، تاکید کرد: ادارات در این شهرستان‌ها به سرعت مستقر شود.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به سفر پیش روی استاندار آخال ترکمنستان، گفت: توسعه مراودات، با کشور ترکمنستان در این سفر پیگیری خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی گفت: برای تقویت و پایداری و ایستادگی در برابر نظام استکباری باید نظام دینی تقویت شود و این تقویت با انتخابات اتفاق خواهد افتاد.
حجت الاسلام والمسلمین نوری افزود: ۱۱ اسفند ماه با مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رای، روز سربلندی تمام مردم و به ویژه مجریان و دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد در شورای اداری استان، گفت: انتخابات پر شور و حداکثری باعث تقویت و حفظ نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

رئیس ستاد انتخابات استان درشورای اداری استان گفت: برای تسهیل در دسترسی رای دهندگان به شعب اخذ رای، تعداد شعب نسبت به دوره گذشته ۸۶ شعبه افزایش داشته است و هیچ نقطه‌ی جمعیتی و دارای سکنه در استان، بدون شعبه اخذ رای نخواهد بود.

حسن ناهیدی با عنوان اینکه همه زیرساخت‌ها برای برگزاری انتخاباتی پرشور در استان فراهم است، افزود: سه کانال تلویزیونی برای معرفی نامزد‌های سه حوزه انتخابیه، فرصتی برای نامزد‌ها ایجاد کرده تا بتوانند بهتر برنامه‌ها و اقدامات خود را اعلان کنند و مردم نیز با شناخت بهتر انتخاب کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان انتخابات را موجب اقتدار نظام در حوزه بین اللملی و تقویت نظام عنوان کرد و گفت: شاید انتخابات انفرادی باشد، اما آثار آن جمعی است و اهداف نظام در خارج از مرز‌ها را محقق می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)