• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۳۱۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
ورزشی » توپ و تور
لیگ برتر والیبال؛

جدال‌ سرنوشت‌ساز در ارومیه؛ شهداب به دنبال انتقام در دربی

شاگردان تندروان در مسابقه میان چادرملو و شهداب در هفته بیست و ششم لیگ برتر والیبال مردان که دربی یزدی‌هاست به دنبال جبران باخت دور رفت هستند.

جدال‌ سرنوشت‌ساز در ارومیه/ شهداب به دنبال انتقام در دربی
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، هفته سیزدهم دور برگشت مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران روز یکشنبه ششم اسفندماه با هفت دیدار در شهر‌های اردکان، گنبد، اسلامشهر، اصفهان، مشهد، ارومیه و یزد پیگیری می‌شود.
 
سازمان لیگ فدراسیون والیبال طی نظرسنجی با مدیران باشگاه‌های لیگ برتر والیبال مردان ایران در سال ۱۴۰۲ در خصوص ادامه لیگ برتر با توجه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و عدم تعیین میزبان مسابقات باشگاه‌های آسیا از سوی کنفدراسیون آسیا و کمبود زمان مناسب جهت انجام اقدامات منجر به معرفی و حضور قهرمانی لیگ برتر در این مسابقات، همچنین فشردگی برنامه تیم ملی به منظور حضور شایسته در لیگ ملت‌ها تصمیم گرفت مسابقات هفته بیست و ششم لیگ برتر را در تاریخ یکشنبه ۶ اسفند برگزار کند.
 
این هفته از حساسیت‌های بسیاری برخوردار است و شهداب، طبیعت، گیتی، پیکان، ایفاسرام و شهرداری ارومیه هر کدام در صورت شکست احتمال از دست دادن جایگاه خود را دارند چرا که امتیازات این تیم‌ها بسیار نزدیک به هم است.
 
تیم‌های ایفاسرام اردکان و مس رفسنجان در این هفته در سالن آیت اله خاتمی به دیدار یکدیگر خواهند رفت که امتیاز این مسابقه برای هر دو تیم حائز اهمیت است. ایفاسرام که رقابتی تنگاتنگ با پیکان و گیتی‌پسند در جدول رده‌بندی دارد برای جایگاه بهتر در جدول تلاش خواهد کرد. از سوی دیگر مس رفسنجان برای نجات از سقوط به پلی‌اوت به امتیاز این بازی نیاز دارند. این دیدار در دور رفت سه بر صفر به سود مس رفسنجان رقم خورد و حالا شاگردان میرحسینی در اندیشه انتقام از نارنجی‌پوشان مس هستند.
 
ایفاسرام اردکان با ۱۳ برد و ۳۸ امتیاز در جایگاه ششم و مس رفسنجان با ۹ پیروزی و ۲۷ امتیاز در رتبه یازدهم است.
 
رقابت دیگر این هفته میان تیم‌های فولاد سیرجان ایرانیان و شهرداری گنبد در سالن گهر روش پیگیری می‌شود. فولاد که با ۱۸ برد و ۵۲ امتیاز صدرنشین جدول است بابت این بازی نگرانی ندارد، اما شهرداری گنبد با ۷ برد و ۲۵ امتیاز در جایگاه سیزدهم قرار دارد و باید تمام تلاش خود را برای بهبود جایگاه خود در جدول و فرار از پلی اوت انجام دهد. دور رفت این دیدار با نتیجه سه بر یک به سود شاگردان عطایی انجام شده و شهرداری گنبد در این دیدار در تلاش برای جبران این شکست است.
 
در یکی دیگر از دیدار‌های هفته بیست و ششم طبیعت در سالن شهید بیضایی میزبان پاس گرگان است. طبیعت با ۱۴ برد و ۴۱ امتیاز در جایگاه سوم جدول است و رقابت قابل توجهی با شهداب یزد و گیتی‌پسند، تیم‌های دوم و چهارم دارد و برای تثبیت خود در جایگاه فعلی یا صعود، باید نتیجه بازی را از آن خود کند. از طرف دیگر پاس با ۱۱ برد و ۳۱ امتیاز در جایگاه نهم جدول است که در صورت برد در این بازی و باخت چادرملو برابر شهداب، می‌تواند در جمع ۸ تیم برتر قرار گیرد. دور رفت این دیدار با نتیجه سه بر صفر به نفع پاسی‌ها رقم خورده است و طبیعت به دنبال انتقام در دیدار خانگی است.
 
گیتی‌پسند و هورسان رامسر که هر دو در هفته پیشین لیگ برتر (۲۲) برابر حریفان مغلوب شدند در سالن مخابرات اصفهان به مصاف هم خواهند رفت. شاگردان عقیلی در تیم گیتی که دور رفت را سه بر دو به هورسان واگذار کردند حالا در شرایطی که چهل امتیازی هستند و ۱۳ برد در کارنامه خود دارند و در رتبه چهارم هستند، باید برای پیشی گرفتن از تیم‌های شهداب و طبیعت این بازی را از آن خود کنند و از سوی دیگر، آرش صادقیانی با تیم هورسان که با ۱۰ برد و ۲۷ امتیاز در جایگاه دهم جدول است باید تلاش خود برای حفظ جایگاهش را انجام دهد.
 
در صد و هشتادمین دیدار لیگ برتر ۱۴۰۲ نیان الکترونیک مشهد در سالن مهران میزبان سایپا تهران خواهد بود. سایپا تنها با یک برد و ۶ امتیاز در این فصل، جایگاه آخر را از آن خود کرده و سقوطش به پلی اوت قطعی شده، اما نیان که ۲۶ امتیازی است با هفت پیروزی در جایگاه دوازدهم جدول است و هنوز می‌تواند خود را از سقوط نجات دهد. این تیم با توجه به پیروزی هفته گذشته خود برابر شهرداری گنبد انرژی مضاعفی برای پیروزی در این دیدار خانگی دارد.
 
عنوان رقابت جذاب این هفته هم به دیدار پیکان تهران و شهرداری ارومیه تعلق می‌گیرد. این دو تیم که حالا تفاوت مشهودی نسبت به نیم فصل اول داشته‌اند، در دیداری حساس در سالن غدیر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. این دو تیم که هر کدام ۱۳ برد در کارنامه خود دارند و رتبه‌های پنجم و هفتم را از آن خود کرده‌اند با نتیجه این بازی می‌توانند تغییر محسوسی در جدول ایجاد کنند. دور رفت این رقابت با نتیجه سه بر دو به نفع شاگردان پیمان اکبری در پیکان پیگیری شد و مردم والیبالی ارومیه به دنبال انتقام تیم خود از پیکانی‌ها در سالن غدیر هستند.
 
مسابقه چادرملو و شهداب که دربی یزدی‌هاست آخرین دیدار هفته بیست و ششم است. چادرملو که با ۱۱ برد و ۳۴ امتیاز در جایگاه هشتم است به این امتیاز نیاز دارد تا جایگاه خود را در جدول حفظ کند. شهداب با ۱۴ پیروزی و ۴۲ امتیاز برای حفظ جایگاه دومی خود باید برنده این دیدار باشد. دیدار رفت دو تیم سه بر یک به سود اردکانی‌ها پایان یافته و شاگردان تندروان برای جبران این نتیجه از حریف در خانه تلاش خواهند کرد.
 
برنامه کامل دیدار‌های هفته بیست‌وششم لیگ برتر مردان به قرار زیر است:
 
اردکان، سالن آیت‌الله خاتمی، ساعت ۱۶
 
ایفاسرام اردکان – مس رفسنجان
 
گنبد، سالن المپیک، ساعت ۱۶
 
شهرداری گنبد کاووس – فولاد سیرجان ایرانیان
 
اسلامشهر، سالن شهید بیضایی، ساعت ۱۶
 
طبیعت – پاس گرگان
 
اصفهان، سالن مخابرات، ساعت ۱۶
 
گیتی‌پسند اصفهان – هورسان رامسر
 
مشهد، سالن مهران، ساعت ۱۶
 
نیان الکترونیک مشهد – سایپا تهران
 
ارومیه، سالن غدیر، ساعت ۱۶
 
شهرداری ارومیه – پیکان تهران
 
یزد، سالن اختصاصی شهداب، ساعت ۱۶
 
شهداب یزد – چادرملو اردکان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
گشایش نمایشگاه فرهنگی عفاف و حجاب با عنوان حریم یاس در رشت
بازدید بیش از ۱۰۰ هزار زائر از یادمان‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی
شکست پسران ایران مقابل برزیل
سوارکاری در هوای با طراوت پاییزیِ گراش
نمایش نقطه عطف این شب ها در حوزه هنری میزبان مخاطبان است
آیین استقبال از ۱۰ شهید گمنام در کرج
رگبار‌های پراکنده شبانه در مازندران و آبگرفتگی برخی خیابان‌ها
اقامه نماز طلب باران در شیراز
پایش دقیق رعایت استاندارد‌ها در ادارات آذربایجان‌غربی
لبخند رحمت الهی در لرستان و خوشحالی مردم
بزرگترین قدرت ایران فرهنگ آن است
دست خالی دامداران از واکسن داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)