پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: با توجه به گستردگی زیاد حوزه های جرم و آسیب، نمی توان در تمام عرصه ها وارد شد و نقش موثری در همه آنها ایفاء کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حسینی درحاشیه نشست تخصصی معاونان اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری های کل کشور درجمع خبرنگاران افزود: باید در بحث آسیب ها اولویت گذاری شود.
وی با اشاره به اینکه چند اولویت مهم برای سال 93 در بحث جرائم و آسیب ها وجود دارد، گفت: اولویت های سال آینده در دست بررسی است.
حسینی افزود: مواد مخدر، خشونت و طلاق از جمله آسیب هایی است که فعلا در اولویت است.
وی گفت: حدود نیمی از جرایم کشور در موضوع موادمخدر و حدود 30 درصد ورودی پرونده ها نیز به خشونت ها اختصاص دارد.
حسینی در ادامه افزود: مسئله آسیب های اجتماعی در کشور جزو مسائل مبهم است، یعنی مشخص نیست کدام دستگاه مسئول پیگیری آن است و تا این موضوع حل نشود، هیچ دستگاهی احساس مسئولیت نمی کند.