• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۴۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
بین الملل » تحلیلی
جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه

افزایش شهدای غزه به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر

وزارت بهداشت غزه همچنین از افزایش آمار شهدای فلسطینی به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر و افزایش آمار زخمی‌ها به ۶۹ هزار و ۸۷۹ نفر از هفتم اکتبر خبر داد.

افزایش شهدای غزه به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی الجزیره، به نقل از وزارت بهداشت غزه گزارش داد، نظامیان اسرائیلی طی ۲۴ ساعت گذشته با ارتکاب ۷ جنایت در نوار غزه، ۸۶ فلسطینی را شهید و ۱۳۱ نفر دیگر را زخمی کردند.
وزارت بهداشت غزه همچنین از افزایش آمار شهدای فلسطینی به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر و افزایش آمار زخمی‌ها به ۶۹ هزار و ۸۷۹ نفر از هفتم اکتبر خبر داد.

 

اصرار هالیوی بر اقدام نظامی برای آزادی اسرای صهیونیست

رئیس ستاد کل نظامیان رژیم صهیونیستی اقدامات نظامی را کارآمدترین اقدامات در برابر جنبش حماس برای آزاد کردن اسرای صهیونیست در نوار غزه دانست.
به گزارش روزنامه اینترنتی رای الیوم، رادیو رژیم اشغالگر صهیونیستی روز شنبه به نقل از هرتسی هالیوی ضمن اعلام این مطلب افزود وی ابراز امیدواری کرد نظامیان اسرائیل بتواند جنبش حماس را نابود کند تا همه گروگان‌ها را در نوار غزه آزاد کند.
یکی از روزنامه‌های اسرائیلی روز شنبه بخشی از جزئیات توافق احتمالی مبادله گروگان‌ها بین اسرائیل و حماس را فاش کرد. روزنامه یدیعوت آحارونوت اعلام کرد برخی بند‌های اصلی توافق احتمالی بین اسرائیل و حماس شامل آزادی ۳۵ الی ۴۰ تن از بازداشت شدگان در غزه در ازای برقراری آتش بس شش هفته‌ای و آزادی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ زندانی فلسطینی می‌شود.

افزایش شهدای غزه به ۲۹ هزار و ۶۹۲ نفر

مقاومت اسلامی لبنان از شهادت دو مبارز خود در راه قدس خبر داد
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد، مقاومت اسلامی لبنان از شهادت «احمد محمد العفی» معروف به «محمود» از اهالی شهرک بریتال در منطقه البقاع و «حسین علی الدیرانی» معروف به «ابو علی» از اهالی شهرک «قصربنا» در البقاع به عنوان شهید راه قدس خبر داد.

 

هدف قرار گرفتن ۶ نظامی صهیونیست در غرب خانیونس
کانال تلگرام مرکز اطلاع رسانی فلسطین، ویدئویی از لحظه هدف قرار گرفتن ۶ نظامی صهیونیست توسط تک تیرانداز‌های گردان‌های مجاهدین و قدس در غرب خانیونس منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


پزشک فلسطینی چادری برای ارائه خدمات رایگان درمانی برپا کرده است
شبکه العربی گزارش داد: یک پزشک از آوارگان شمال نوار غزه، چادر خود در رفح را به مرکزی برای معاینه کودکان به صورت رایگان، تبدیل کرده است.
رجا عکاشه پزشک فلسطینی با تبدیل کردن چادر محل اسکان موقت خود به مرکزی برای ارائه خدمات پزشکی به کودکان، به صورت رایگان، آوارگان را در رفح معاینه می‌کند. این پزشک فلسطینی که خودش هم از آوارگان بیت حانون در شمال نوار غزه است، تلاش می‌کند تا جایی که می‌تواند به صد‌ها کودک در سایه شیوع انواع بیماری‌های واگیردار در همه شهر‌های نوار غزه، کمک کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

استاد طب اورژانس: مرگ نوزادان بر اثر گرسنگی در غزه جنایت جنگی است
مجری: دکتر مِدز گیلبرت، استاد طب اورژانس با ۳۰ سال تجربه فعالیت در بخش بهداشت و درمان در غزه می‌گوید مرگ نوزدان فلسطینی بر اثر گرسنگی نتیجه مستقیم محدودیت‌هایی است که رژیم صهیونیستی برای ورود کمک‌ها به نوار غزه اعمال کرده است.
مِدز گیلبرت، استاد طب اورژانس : این یک رویداد غم انگیز نیست. بلکه گرسنگی دادن عمدی است که نیرو‌های اشغالگر بر مردم غزه تحمیل می‌کنند. همین چند روز پیش گروه بین المللی تغذیه گزارشی بسیار نگران کننده درباره وضعیت تغذیه در غزه منتشر کرد. نتایج بررسی‌های علمی آنها حاکی از افزایش شدید عوامل سوء تغذیه در غزه است. این عوامل عبارتند از: نبود امنیت غذایی، فقدان تنوع وعده‌های غذایی و کاهش امکان تغذیه نوزادان و کودکان خردسال.
اینها علاوه بر دسترسی نداشتن به آب آشامیدنی سالم برای نوشیدن و شستشو، و یک نظام بهداشتی در حال فروپاشی است. همه این عوامل در کنار هم علل مرگ این نوزاد هستند که هدف هم همین است (اشاره به نوزادی که به تازگی بر اثر سوء تغذیه شدید در غزه جان خود را از دست داد).
همچنین آنها شرایط را در همه مناطقی از غزه که وضعیت تغذیه را در آن بررسی کردند، بسیار بحرانی توصیف کردند؛ بنابراین چیزی که در غزه مورد نیاز است، آب و غذاست و دسترسی به همه اینها از کشور‌های همسایه وجود دارد، اما رژیم صهیونیستی مانع از ورود مواد غذایی و آب برای مردم غزه می‌شود که جنایت جنگی عظیمی است. جهان چطور می‌تواند بیکار بنشیند و مرگ کودکان را بر اثر گرسنگی تماشا کند؟

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی




حمله ناوچه‌های رژیم صهیونیستی به قایق‌های صیادان در سواحل غزه
به گزارش کانال تلگرام الرساله ناوچه‌های رژیم صهیونیستی قایق‌های صیادان را در سواحل غزه هدف قرار می‌دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی





حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه
شبکه تلویزیونی الجزیره از حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق شمالی نوار غزه خبر داد.



حمله هوایی شبانه اسراییل به نوار غزه
بخش تصویری خبرگزاری فرانسه تصاویری با عنوان "حمله شبانه اسراییل به نوار غزه" منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


گریه زن فلسطینی که نگران گرسنگی فرزندانش است
یک زن فلسطینی در اردوگاه الشاطئ با گریه می‌گوید نگران مرگ کودکانش بر اثر گرسنگی است.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، رامی ابوطعیمه گفت: به همه خبرنگاران و به همه جهانیان و امت لا اله الا الله (مسلمان) می‌گویم، اهالی غزه را نجات دهید. غزه از گرسنگی می‌میرد! مردم در خیابان‌ها هستند و برگ درختان و علوفه دام را می‌خورند. هویج‌های خراب شده را می‌خورند. چند روز پیش پسرم و فرزندانش مجبور شدند مواد غذایی فاسد شده بخورند. چون چیزی برای خوردن پیدا نمی‌شود. نانی وجود ندارد، اصلا آرد پیدا نمی‌شود. اوضاع خیلی بد است! دخترم به من می‌گوید یک قرص نان برای من تهیه کن. به خدا این شرایط حرام است، این جنگ، جنگ گرسنگی دادن است. به خدا این شرایط حرام است. این کمک‌ها که می‌گویند کجاست؟ به اهالی شمال نوار غزه، نان و آرد و برنج برسانید. بچه‌ها از گرسنگی می‌میرند. پسرم، چهار کودک را دید که بر اثر گرسنگی مردند. آنان از شدت گرسنگی روی زمین افتاده و مرده بودند. این یک قحطی واقعی است، به خدا سوگند قحطی است. از همه جهان می‌خواهم، از مصر می‌خواهم گذرگاه را باز کنند و آرد برای مردم بفرستند. بچه‌ها از قحطی می‌میرند و در خیابان‌ها می‌افتدند. من امروز روزه گرفته ام.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)