• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۷۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
بوشهر » اجتماعی

ترخیص کالا در بندر بوشهر شامل تخفیف ویژه می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: تجار و بازرگانانی که کالا‌ها را در کمتر از ۳۰ روز ترخیص و از بندر خارج کنند، مشمول تخفیف ویژه می‌شوند.

ترخیص کالا در بندر بوشهر شامل تخفیف ویژه می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب در نشست هم‌اندیشی تجار و بازرگانان بوشهری با مدیران اقتصادی استان بوشهر با هدف حل مشکلات و مطالبات تجار و بازرگانان، بیان کرد: در موضوع تسریع در روند ترخیص کالا‌ها بخشی از آن از اختیار تجار و بازرگان خارج است که در این زمینه پیگیری‌های بسیار خوبی انجام گرفته تا از تمام ظرفیت‌های موجود برای کاهش زمان ترخیص کالا‌ها استفاده کرد.

وی اظهار کرد: میانگین زمان ترخیص کالا از بنادر استان در زمان حاضر ۴۵ تا ۵۵ روز است که شاید عمده دلیل آن تعدد دستگاه‌های متولی در فرایند ترخیص است که در نشست‌های هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط، به دنبال ساماندهی مناسب در این زمینه هستیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با رویکرد سازمان بنادر و دریانوردی چنانچه کالا‌ها در کمتر از ۳۰ روز ترخیص و از بندر خارج شود مشمول تخفیف بسیار خوبی می‌شود که برای برخورداری تجار و بازرگان از این مزیت این نشست هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط با ترخیص کالا تشکیل شده است.

وی گفت: در این نشست مقرر شد اتاق بازرگانی بندر بوشهر همچون گذشته در تداوم رویکرد تعاملی و سازنده خود، مسائل و مشکلات تجار و بازرگانان را احصا و به اداره کل بنادر و دریانوردی استان ارائه کند.

شکیبی‌نسب یادآور شد: ۲۰ درصد تخفیف سود بازرگانی بندر بوشهر نیز در مقطعی رونق قابل توجهی در بندر بوشهر ایجاد کرده بود که باید با مشارکت بین دستگاهی برای اعمال مجدد این تخفیف به شکل جامع و کامل تلاش شود.

وی تاکید کرد: در مجموع در ارتباط با تمامی مطالبات و مسائل، درخواست‌های تجار و بازرگانان در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: در حوزه توسعه زیرساخت‌های بندری در جنوب استان بوشهر و رونق صادرات و ترانزیت به کشور‌های حوزه خلیج فارس، یک پست اسکله رمپ در بندر دیر آماده بهره برداری شده و احداث چهار پست دیگر نیز با جدیت در دست اقدام است.

وی افزود: برای لایروبی حوضچه بندر دیر نیز پیگیری‌های لازم برای تحقق این مهم به‌عنوان یکی از مطالبات تجار و بازرگانان در جنوب استان در حال انجام است.

شکیبی‌نسب اظهار کرد: در مجتمع بندری نگین نیز ۵۰ درصد جاده دسترسی آن آماده بهره‌برداری شده و ۸۵ درصد از قطعات پل فلزی این مسیر نیز ساخته شده که تا پیش از پایان سال فرایند نصب این قطعات آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: طرح برق‌رسانی به این مجتمع بندری نگین نیز در مرحله مطالعه و آماده سازی اسناد مناقصه است تا با انتخاب پیمانکار، این طرح در سال آینده عملیاتی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با صدور مجوز زیست محیطی بندر نگین آن هم پس از گذشت ۱۱ سال، آینده روشنی برای این مجتمع پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: برای ایام نوروز پیش‌رو نیز پایانه بین‌المللی مسافربری شهید حقگو با استاندارد‌های روز بین‌المللی در طرح گردشگری دریایی نوروز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)