• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۱۶۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

اوسمار: هیچ ایرادی به تیم پرسپولیس فصل گذشته وارد نیست

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با یادآوری موفقیت‌های سرخپوشان در فصل گذشته، گفت: به عملکرد تیم ما هیچ ایرادی وارد نیست.

اوسمار: هیچ ایرادی به تیم پرسپولیس فصل گذشته وارد نیست
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، اوسمار لوس ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل نفت و گاز گچساران در جام حذفی، اظهار داشت: ما فصل پیش توانستیم در جام حذفی قهرمان شویم که جام سختی بود. در این جام‌ها تیم‌ها سورپرایز‌هایی دارند و معمولاً اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد. اصلاً به همین خاطر هم مردم عاشق فوتبال هستند.
 
وی ادامه داد: با وجود اینکه در بازی اول به آلومینیوم باختیم، اما تیم ما شکل خوبی در سه بازی اخیر پیدا کرده است. ما در جام حذفی بازی‌هایی را شروع می‌کنیم که باید در ۹۰ دقیقه نتیجه بازی را مشخص کنیم. فردا یک بازی خوب خواهد بود، چون تیم نفت تیمی است که فوتبال بازی می‌کند. امیدوارم فردا یک بازی خوب انجام دهیم و نتیجه بازی را آنطور که می‌خواهیم به نفع خودمان رقم بزنیم.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره عملکرد بازیکنان جدید این تیم و اینکه آیا در دیدار فردا از ابتدا از آنها استفاده خواهد کرد یا خیر، گفت: برای استفاده از بازیکن جدید همیشه چالش‌هایی برای خود بازیکن و کادر فنی وجود دارد. ارتباطی که بین بازیکنان قبلی و جدید وجود دارد اینطور نیست که بگوییم در یک بازی خودشان را نشان دهند، ولی این چیزی که در تمرینات می‌بینیم؛ مطمئنم که روز به روز بهتر خواهند شد. ما تقویم بازی خیلی فشرده‌ای تا عید نوروز داریم و در تمرین امروز تصمیم می‌گیریم چه بازیکنی فردا بازی کند.
 
اوسمار در پاسخ به سوالی درباره جذب مهاجم خارجی و اینکه رضا درویش اعلام کرده است او درخواستی برای جذب مهاجم نداشته است، عنوان کرد: من درباره صحبت درویش نظر نمی‌دهم، ولی ما الان صرفاً فقط دنبال هر مهاجم نیستیم؛ دنبال مهاجمی هستیم که بتواند به ما کمک کند. ما باید یک بازیکن آزاد بگیریم، اما باید شرایط ما را داشته باشد.
 
وی در پاسخ به این سوال؛ با توجه به اینکه فردا با یک تیم دسته اولی بازی دارید آیا باز هم علیرضا بیرانوند درون دروازه خواهد ایستاد یا بار دیگر به رفیعی اعتماد خواهد شد؟،  گفت: من عادت ندارم در نشست‌های خبری ترکیب تیم را اعلام کنم. ما امروز تمرین خواهیم داشت و بعد از آن تصمیم‌گیری می‌کنیم.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به تغییر نظرات با عملکرد کوتاه مدت او در پرسپولیس و تمجید از وی، افزود: من چه بگویم؟! دو روشی است که در مورد بازیکنان و کادر فنی نظر دهند؛ چیزی که همه می‌بینند، نتایج است. یک موضوع هم چیزی است که کادر فنی از تیم می‌خواهد و در زمین می‌نامند.
 
اوسمار در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه سرمربی تیم نفت و گاز یک استقلالی است آیا می‌توان این بازی را یک دربی نامید، گفت: من مطمئنم که تمام تمرکز او روی هدایت نفت است، نه استقلال!
 
وی در مورد اتفاقات پیش از دیدار با ذوب‌آهن و پیدا شدن کاغذ‌های عجیب در رختکن تیمش، افزود: من قبل از بازی نمی‌دانستم چنین اتفاقی افتاده است و بعد از بازی هم از مصاحبه بازیکنان فهمیدم. در برزیل اعتقادات زیادی وجود دارد. ممکن است چیز‌های زیادی را آدم ببیند، ولی به نظر من نتیجه بازی با این چیز‌ها عوض نمی‌شود.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس راجع به اینکه به نظر کارشناسان تیمش در سه بازی قبلی فوتبال هجومی‌تری نسبت به زمان گل‌محمدی بازی کرده است و او چه فلسفه‌ای در پرسپولیس دارد، گفت: فصل گذشته تیم ما سه قهرمانی به دست آورد و هیچ ایرادی نمی‌توانیم به تیم بگیریم. همه هواداران هم راضی بودند. وقتی یحیی گل‌محمدی حضور داشت ما این فلسفه را داشتیم که بتوانیم توپ را به دست بیاوریم و حفظ کنیم و گل بزنیم. کاری که ما می‌کنیم این است که از نقاط قوت بازیکنان استفاده کنند و بتوانیم گل بزنیم.
 
اوسمار افزود: شاید نظر شخصی برخی‌ها این باشد، اما به نظرم در فوتبال باید تعامل وجود داشته باشد. همانقدر که حمله می‌کنید باید دفاع کنید و شما در سه بازی قبل دیدید که این اتفاق در تیم ما افتاد.
 
وی درباره مشکلات مالی پرسپولیس و حضور درویش در تمرین روز گذشته عنوان کرد: هر کسی که کار حرفه‌ای انجام می‌دهد حق و حقوقی دارد. ما همیشه در چارچوب زمین سعی می‌کنیم وظیفه‌ای که داریم را به نحوی شایسته انجام دهیم. ما بخش مالی را به مدیریت، هیئت مدیره و سرپرست تیم واگذار کردیم تا تمرکزمان را در زمین داشته باشیم.
 
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در پاسخ به سوالی درباره رنگ پیراهن مشکی‌اش و دلیل آن گفت: من رنگ مشکی را دوست دارم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میلیون‌ها بات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)