• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۲۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷
خراسان رضوی » اجتماعی

کمیته امداد ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات در بردسکن خراسان رضوی پرداخت کرد

از ابتدای امسال تاکنون ۵۴۰ فقره وام به ارزش بیش از ۷۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات و تعمیرات مسکن، درمان و کارگشایی به مددجویان و اقشار آسیب پذیر شهرستان بردسکن پرداخت شده است.

کمیته امداد ۷۰ میلیارد ریال تسهیلات در بردسکن خراسان رضوی پرداخت کرد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،  رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بردسکن گفت: تاکنون ۱۱ مرکز نیکوکاری فعال دارای مجوز در بردسکن وجود دارد که منشا خدمات بسیار خوبی به مددجویان اقشار آسیب‌پذیر دارد که در این راستا دو هزارو ۴۰۰ پرونده این نهاد به ویژه سالمندان به این مراکز واگذار و خدمات لازم را به آنها ارائه می‌دهند.

  سید کاظم حسینی کمک‌های مردم بردسکن به این نهاد را به طور متوسط هر ماه ۹۴۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: این نهاد ۱۳ هزار و ۸۰۰ مشترک صندوق صدقات دارد که در جمع آوری این مبالغ مشارکت داشته و مبالغ یاد شده در حوزه درمان، مسکن، فرهنگی، آموزشی و جهیزیه هزینه شده که در مجموع تکمیل کننده منابع دولتی بوده است.

حسینی با بیان اینکه بیش از سه هزار و ۸۰۰ خانواده با هفت هزار نفر دارای پرونده از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند، اظهار داشت: تلاش ما بر توانمندسازی خانواده‌ها، ایجاد و توسعه اشتغال است لذا طی حدود یک سال گذشته تاکنون بیش از ۳۰۰ شغل برای خانواده‌های تحت حمایت ایجاد شده است.

وی ضمن گرامیداشت چهاردهم اسفند ماه سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) به فرمان امام راحل در اسفند ماه سال ۵۷ عنوان کرد: همچنین از محل تسهیلات اشتغال ۵۰ نیروگاه خورشیدی در دست اقدام است که تا هفته دولت سال آینده تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بردسکن اظهار داشت: ۷۰ نفر دیگر متقاضی نیروگاه‌های خورشیدی هستند که امید است با تزریق اعتبار لازم سال آینده این تعداد نیروگاه نیز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

حسینی در حوزه مسکن محرومان نیز، گفت: ۷۵ واحد مسکن مددجویی در این شهرستان در دست ساخت است که تا پایان امسال ۳۰ واحد تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند و مابقی در سه ماهه نخست سال آینده تکمیل و تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی به شعار هفته احسان و نیکوکاری یعنی "عید همدلی" اشاره کرد و افزود: در این راستا برنامه‌ریزی شده پایگاه‌های جمع آوری جشن احسان و نیکوکاری در سطح شهر، مدارس و میعادگاه‌های نماز جمعه برپا شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی بردسکن همچنین عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۰۷ سری جهیزیه با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به زوج‌های جوان اهدا شده است و خوشبختانه هیچ نو عروسی در انتظار صف جهیزیه در این شهرستان نداریم.

حسینی تعداد دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت این نهاد را هزارو ۲۸۰ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۸۰ نفر آنها دانشجو هستند که در رشته‌های فرهنگیان، پزشکی و دانشگاه‌های آزاد و پیام نور مشغول به تحصیل هستند که از خدمات فرهنگی، هزینه تحصیلی و ایاب و ذهاب در طول سال برخوردار می‌شوند.

وی عنوان کرد: هزار و ۲۰۰ یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد هستند که خوشبختانه هزار و ۲۰۰ نفر حامی دارند، به طور متوسط هر یتیم بین ۵ تا ۱۰ نفر حامی دارد.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای بالای ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

 
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)