• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۵۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵
مازندران » اقتصادی

تامین ۱۸۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازاری در مازندران

۱۸۰۰ تن کالای اساسی شامل گوشت قرمز، مرغ، سیب، پرتقال، شکر و خرما برای شب عید و ماه رمضان در حال توزیع در استان است.

تامین ۱۸۰۰ تن کالای اساسی تنظیم بازاری در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تاکنون ۱۷۸۵ تن کالای اساسی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، سیب، پرتقال، شکر و خرما برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان تامین و در حال توزیع در استان است.


بابک مومنی با اشاره به برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران در تنظیم بازار استان گفت: در اسفندماه امسال ۳ رویداد مهم انتخابات، ماه مبارک رمضان و تنظیم بازار شب عید، برنامه‌های سازمان را برای آرامش جامعه و بازار از تیرماه امسال در قالب قرارگاه امنیت غذایی انجام دادیم.

وی با بیان اینکه با حساسیت دوچندان، تنظیم بازار شب عید را دنبال کردیم، ادامه داد: ۲۵۰ تن سیب و ۲۰۰ تن پرتقال برای شب عید فراهم شد که تاکنون ۱۵۰ تن سیب وارد استان شد و ۱۰۰ تن دیگر تا چند روز آینده وارد انبار‌های استان خواهد شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تامین ۱۲۰ تن گوشت قرمز گرم برای مصرف شهروندان مازندرانی افزود: تاکنون ۳۰ تن از این میزان گوشت گرم در سراسر استان توزیع شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

مومنی به تخصیص ۴۰۰ تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۶۷ هزار و ۵۰۰ تومان به استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۰ تن از این میزان مرغ در استان توزیع و این نوید را به مردم می‌دهیم که هیچگونه محدودیتی در تامین اقلام اساسی شهروندان وجود ندارد و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در مناطق بالادست استان نیز قابلیت توزیع دارد.

وی از تامین ۸۰۰ تن شکر خانوار برای مصرف ماه مباره رمضان و ایام پایانی سال در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۵۸ تن از این میزان شکر خریداری شده و از طریق مباشیرین در حال توزیع در بین مردم است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: ۱۰ تن خرما برای تنظیم بازار این محصول خریداری شده و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

این مسؤول با بیان اینکه نگرانی از بابت تامین اقلام اساسی در استان وجود ندارد از شهروندان خواست برای تداوم آرامش بازار متناسب با نیاز خانوار خرید خود را انجام دهند.

مومنی از نظارت بر روند توزیع اقلام اساسی توسط اتاق اصناف استان خبر داد و گفت: تیم‌های نظارتی ویژه برای کنترل و نظارت قیمت‌ها و روند عرضه محصولات در استان تشکیل شده است.

وی از مردم خواست هرگونه گران‌فروشی و تخلفات احتمالی در روند توزیع محصولات را به شماره ۱۲۴ گزارش دهند تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی مراکز خرید برنج در استان، قیمت این محصول منطقی شده و از کشاورزان می‌خواهیم از این فرصت بوجود آمده برای تحویل برنج‌های دپو شده به این مراکز مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)