• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۹۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

اعلام آرای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال آرای جدید خود را درباره پرونده‌های مطروحه صادر کرد.

اعلام آرای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است:
 
در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی نساجی نسبت به رأی کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم به محکومیت آقای فرهاد کوچک زاده مدیر تیم نساجی مازندران به چهارصد میلیون ریال جریمه نقدی بدلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه منجر به اخراج در جریان مسابقه فوتبال بین دو تیم نساجی مازندران و آلومینیوم اراک از سری مسابقات لیگ برتر کشور صادر گردیده است با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
 
در خصوص استیناف آقای مهدی صیادی رئیس هیئت فوتبال شهرستان سی سخت نسبت به رأی کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت نامبرده به سیصد میلیون ریال جریمه نقدی و دو ماه محرومیت از ورود به ورزشگاه‌ها اعم از فوتبال، فوتسال وفوتبال ساحلی بدلیل بدرفتاری در قبال مقامات رسمی در دو مسابقه فوتبال بین دو تیم ایران جوان یاسوج و پادما یدک ایرانیان از سری مسابقات لیگ نونهالان کشور و مسابقه فوتبال مقابل سپاهان دهدشت در همان رده صادر گردیده است با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
 
در خصوص تجدیدنظرخواهی باشگاه پاسارگاد پایتخت (سورنا تهران) نسبت به دادنامه صادره از کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر بازنده اعلام شدن تیم سورنا تهران در بازی با نتیجه سه بر صفر به نفع تیم شهروند جوان نور و پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی به جهت تاخیر در حضور مامورین نیروی انتظامی در محل برگزاری مسابقه صادر شده است به حکایت محتویات پرونده مقرر بوده است بازی مذکور ساعت ۱۴ روز ۱۴۰۲/۱۱/۱۳ با میزبانی تیم سورنا تهران برگزار شود که با توجه به عدم حضور نیروی‌های انتظامی و به دستور ناظر ساعت ۱۴:۱۵ بازی لغو می‌شود در حالیکه حسب گزارش داور، نیروی‌های انتظامی ساعت ۱۴:۲۳ در محل برگزاری بازی حاضر می‌شوند، حکم صادره مستند به ماده ۶۲ مقررات انضباطی که مبین مسئول شناخته شدن تیم میزبان در عدم برگزاری مسابقه صادر گردیده در حالیکه گزارش کلانتری ۱۵۲ خانی آباد حاکی از عدم تقصیر تیم میزبان می‌باشد از سوی دیگر عدم تدوین مقررات جدید مربوط به نحوه اجرای مسابقات موجب سردرگمی ارکان قضایی گردیده به نحوی که بند‌های ۱-۲ و ۱۱ ماده ۱۳ آئین نامه اجرایی مسابقات لیگ دسته دوم و سوم بزرگسالان کشوری مصوب سال ۱۳۹۸ مبین اینست که در صورت فراهم نبودن شرایط برگزاری بازی که قطعاً عدم حضور نیروی انتظامی مصادف با عدم تامین امنیت مسابقه است، داور در دو وقت ۳۰ دقیقه ای، بازی را تعلیق می‌کند و نیز در صورت عدم برگزاری مسابقه ناشی از عدم حضور نیروی انتظامی سازمان لیگ بازی را لغو و با هزینه تیم میزبان، بازی در زمین بی طرف برگزار می‌شود. مطابق با بند ۷ ماده ۲۱ دستورالعمل برگزاری مسابقات لیگ‌ها و مناطق رده‌های سنی پایه باشگاه‌های کشور در فصل ۹۹-۹۸، ضرورت انجام بازی در استان دیگر با هزینه تیم میزبان وجود دارد و بعد از مقررات مذکور، مقررات دیگری تدوین نشده است تا مورد استناد و ابزار رسیدگی قضایی قرار گیرد. علی ایحال آنچه که از ملاک مقررات مذکور بدست می‌آید اینکه اولاً تیم میزبان مسئول و مقصر در عدم حضور نیروی انتظامی نبوده بلکه تمامی تلاش خود را معطوف حضور آنها نموده است ثانیاً با وصف عدم حضور نیروی انتظامی تکلیف بر برگزاری بازی در زمین بی طرف است لذا مستنداً به مقررات مذکور و ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته و اعلام برائت باشگاه تجدیدنظرخواه مقرر می‌گردد بازی با تشخیص سازمان لیگ در زمین بی طرف برگزار گردد این رای قطعی است.
 
در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی گل گهر سیرجان نسبت به رأی کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر برائت باشگاه تراکتورسازی تبریز دائر بر استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای محمد نادری با دو تیم گل گهر سیرجان و پیکان از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور صادر گردیده است با توجه به مندرجات پرونده ملاحظه تحقیقات به عمل آمده خصوصاً صورتجلسه کارگروه ناظر بر قرارداد‌ها تخلفی واقع نگردیده است لذا با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)