• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۹۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
بین الملل » غرب آسیا
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری اعلام کرد:

کمک رسانی آمریکا به مردم فلسطین، نمایشی مضحک است

سخنگوی وزارت امور خارجه کمک رسانی آمریکا به مردم فلسطین را نمایشی مضحک توصیف کرد.

کنعانی: کمک رسانی آمریکا به مردم فلسطین نمایشی مضحک است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران با اشاره به نزدیک بودن ماه رمضان و تبریک فرارسیدن این ماه به همه مسلمانان جهان ابراز امیدواری کرد در این ماه وضعیت مردم فلسطین تغییر کند.

آقای کنعانی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مبنی بر اینکه با افزایش فشار‌ها بر مردم فلسطین در آستانه ماه رمضان و حمایت بی وقفه آمریکا از رژیم صهیونیستی آیا برنامه در دستور کار ایران و دیگر کشور‌های اسلامی برای به نتیجه رسیدن آتش بس موقت و دائم وجود دارد گفت: در سایه اقدامات دولت آمریکا و حمایت تمام عیار سیاسی و تسلیحاتی و استفاده افراطی از حق تو در سازمان ملل عملا شاهد این بودیم که سازمان ملل هم از حفظ صلح در منطقه باز ماند. دولت امریکا می‌توانست مانع استمرار جنگ شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: از سوی دیگر انتظار می‌رفت سازمان همکاری‌های اسلامی با توجه به ظرفیت گسترده‌ای که در اختیار دارد شاهد اقدام جدی برای توقف جنایت در فلسطین باشد.

این دیپلمات ارشد کشورمان کمک رسانی آمریکا به مردم فلسطین را نمایشی مضحک توصیف کرد و افزود: دولت آمریکا در راستای توجیه سیاست جنگ طلبانه خودش در کنار رژیم صهیونیست‌ها تلاش میکنید، اما با این کار‌ها دیدگاه افکار عمومی دنیا نسبت به رویکرد جنگ طلبانه آمریکا تغییر نخواهد کرد.

آقای ناصر کنعانی همچنین ابراز امیدواری کرد با آغاز ماه رمضان و با انسجام بیشتر مسلمان شاهد تغییر وضعیت اسفناک مردم فلسطین در سرزمین‌های اشغالی باشیم.


ابراز امیدواری کنعانی برای افزایش حجم مبادلات تجاری با ترکیه در سال آینده

آقای ناصر کنعانی درباره ارزیابی همکاری‌های ایران و ترکیه در یک سال گذشته گفت: دو کشور روابط دو جانبه را در مسیر خوب مدیریت کردند و ریل گذاری‌هایی را برای همکاری‌های بیشتر ایجاد کردند. وی با اشاره به دستاورد‌های سفر رییس جمهور به آنکارا گفت: امیدواریم در سال جدید شاهد تحقق هدف گذاری‌های بیشتر از جمله رساندن حجم تبادل تجاری بین ایران و ترکیه به ۳۰ میلیارد دلار باشیم.


دولت آمریکا صلاحیت اظهارنظر درباره برنامه هسته‌ای ایران را ندارد

کنعانی: دولت امریکا صلاحیت اظهارنظر درباره فعالیت و برنامه هستی ایران را ندارد.

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سوال دیگری گفت: ایران در حال همکاری کامل با آژانس بین المللی انرژی اتمی است؛ همکاری ایران ذیل توافق نامه پادمان ادامه دارد؛ دولت آمریکا صلاحیت اظهارنظر درباره فعالیت و برنامه هسته‌ای ایران را ندارد.


انتشار گزارشی حقوق بشری علیه ایران عقده گشایی است

سخنگوی وزارت امورخارجه درباره انتشار یک گزارش به اصطلاح حقوق بشری علیه ایران گفت: مواضع ما در این باره رسما اعلام شد. لازم است تاکید کنم این اقدام را عقده گشایانه میدانیم که باعث قربانی کردن اعتبار مجامع بین المللی از جمله شورای حقوق بشر سازمان ملل می‌شود. طبیعی است ایران به زورگویان هیچ وقت باج نخواهد داد و استفاده سیاسی از حقوق بشر از سوی این نهاد‌ها راه به جایی نخواهد برد.

آقای کنعانی با اشاره به جنایت‌های حقوق بشری که برخی دولت‌های غربی مرتکب شده اند تاکید کرد: در دوران کنونی هم عملا در کنار رژیم اشغالگری قرار گرفته‌اند که هزاران نفر را به شهادت رسانده اند که فقط ۹ هزار نفر از آنها زن هستند. اتهام زنی به دیگران از جمله به ایران سابقه سیاه این مدعیان حقوق بشر را پاک نمی‌کند.


رژیم صهیونیستی باید فورا از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اخراج شود

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره تلاش برای اخراج اسراییل از کمیسیون مقام زن سازمان ملل گفت: این فوری‌ترین اقدامی است که باید شاهد رخدادش در مجامع جهانی باشیم؛ اگر آنها مدعی حمایت از حقوق زنان هستند!

آقای کنعانی با اشاره به شهادت ۹ هزار زن فلسطینی در جنگ اخیر گفت: این (اخراج احتمالی رژیم اسرائیل از کمیسیون مقام زن) سنگ محکی برای مجامع جهانی خواهد بود.


تمام تلاش‌های دیپلماتیک و قانونی را برای آزادی حمید نوری انجام خواهیم داد

سخنگوی وزارت خارجه درباره وضعیت آقای حمید نوری در زندان‌های سوئد گفت: تمام تلاش‌های دیپلماتیک و قانونی را برای آزادی این شهروند بی گناه از چنگال بی عدالتی انجام داده ایم و خواهیم داد. وی با ابراز امیدواری از اینکه سوئد از تبدیل شدن این موضوع به چالشی بین روابط دو کشور جلوگیری کند، گفت: دستگاه قضایی سوئد در کنار یک گروه شناخته شده تروریستی (منافقین) قرار گرفته است و این گونه روابط دو‌کشور را در معرض خطر قرار داده است.


اقدامات آمریکا در دریای سرخ بی ثبات کننده است

آقای کنعانی درباره افرایش حملات امریکا علیه یمن گفت: اقدامات و بی ثباتی‌ها در دریای سرخ ناشی از تداوم بحران پنج ماهه در فلسطین است؛ همانطور که انصارالله بار‌ها اعلام کرده امنیت دریانوردی برای سایر کشتی‌ها برقرار است، اما متاسفانه دولت آمریکا به جای توجه به کانون بحران به حواشی آن توجه می‌کند؛ اقدامات امریکا در این دریا تامین کننده ثبات نیست و تا الان هم اقدامات آنها به نتایج مورد نظرشان نرسیده است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: ما از برقراری امنیت در آبراه‌های بین المللی بهره میبریم و از سوی دیگر عملکرد جمهوری اسلامی در تامین امنیت آبراه‌های بین المللی بار‌ها مورد تقدیر مجامع بین المللی قرار گرفته است. آمریکا به جای اتهام زنی به دیگران از توان خود برای توقف ماشین جنگ در منطقه استفاده کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)