• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۳۲۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۴
آذربایجان غربی » اجتماعی
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خبر داد.

فعالیت بیش از ۲ هزار مبلغ خواهر و برادر در آذربایجان غربی همزمان با رمضان

حجت الاسلام خضرلو گفت: در ماه مبارک رمضان در سطح استان بیش از ۲۰۰۰ مبلغ خواهر و برادر در مساجد، حسینیه‌ها و مراکز فرهنگی و بقاع متبرکه و مدارس در قالب روحانیون مستقر، پایگاه‌های اجتماعی، مبلغین فصلی و مناسبتی و روحانیون ائمه جماعت مشغول به تبلیغ هستند.

فعالیت بیش از ۲ هزار مبلغ خواهر و برادر در آذربایجان غربی همزمان با رمضان
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام رحمان خضرلو با بیان این که تقارن بهار امسال که تقارن با ماه مبارک رمضان فرصت بی نظیری برای تحول است، اظهار داشت: محور فعالیت‌های قرآنی تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان امسال طرح قرآنی مسطورا است به عنوان که یک طرح ملی و ویژه عملیات ماه رمضان با عنوان زندگی با آیه‌ها تعریف شده است.
 
وی ادامه داد: در طرح مسطورا، هر روز یک بخشی از آیات قرآن با موضوعات جهاد تبیین، گفتمان سازی دینی، سبک زندگی، مانوس شدن خانواده‌ها با این کتاب الهی و ... تلاوت و مفاهیم آن مورد بحث قرار می‌گیرد که از اهداف این طرح دانش آموزان می‌باشد و آن‌ها به عنوان یاوران قرآنی در این طرح عمل کرده و با خانواده‌های خود این طرح را اجرا می‌کنند.
 
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تشکیل ستاد استانی و شهرستانی عملیات فرهنگی رمضان، برگزاری جلسات متعدد با دستگا‌ها و نهاد‌های اداری، اجرایی، فرهنگی، موسسات و فعالین فرهنگی و قرآنی در خصوص طرح ملی مسطورا را از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در آذربایجان غربی برای عملیاتی کردن این طرح دانست و گفت: در ماه مبارک رمضان در سطح استان بیش از ۲۰۰۰ مبلغ خواهر و برادر در مساجد، حسینیه‌ها و مراکز فرهنگی و بقاع متبرکه و مدارس در قالب روحانیون مستقر، پایگاه‌های اجتماعی، مبلغین فصلی و مناسبتی و روحانیون ائمه جماعت مشغول به تبلیغ هستند.
 
وی تصریح کرد: بیش از ۹۵ درصد مساجد استان با برنامه‌های متنوع معنوی و فرهنگی در ایام ماه مبارک فعالیت می‌کنند و مساجد استان آمادگی کامل برای حضور مردم و مبلغین دینی دارند و از مهم‌ترین راهبرد‌های تبلیغات اسلامی برگزاری محافل قرآنی است که بر اساس آمار حدود ۵۰۰ محفل جمع خوانی و ۸۰ کرسی تفسیر و تدبر در مساجد محوری استان در حال برگزاری است و بیش از ۱۵۰ محفل قرآنی ویژه دانش آموزان در ماه رمضان برگزار می‌شود.
 
حجت الاسلام خضرلو از برگزاری افطاری ساده در حدود ۳۰۰ مسجد و حسینیه آذربایجان غربی خبر داد و تاکید کرد: تولید برنامه‌ها و نماهنگ‌های بومی استانی با موضوع ۳۰ فراز از ۳۰ جز قرآن در ۳۰ روز ماه مبارک، نماهنگ راه بندگی و سرود‌های قرآنی، توانمند سازی، حمایت و راهبری از جریانات مردمی گفتمان ساز و موسسات فرهنگی و قرآنی و برگزاری همایش طلایه داران تبلیغ رمضان ویژه مبلغین گفتمان ساز و تشکل‌های دینی و هیئات مذهبی و توجیه شبکه کنشگران دینی اعم از ائمه جمعه، ائمه جماعات، مبلغین، فعالین فرهنگی و قرآنی استان از مهم‌ترین برنامه‌های تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان می‌باشد.
 
وی ادامه داد: اجتماع فعالین و کنشگران فرهنگی، قرآنی و رسانه‌ای در قالب دیدار‌های رمضانیه، برگزاری اجتماع بزرگ روزه اولی‌ها و جشن تکلیف، زمینه‌سازی به منظور استفاده حداکثری از محتوای تبیینی فراز‌های منتخب در جزءخوانی‌ها، منابر، جلسات قرآن، جلسات تفسیر، محافل قرآنی و هماهنگی با مجموعه‌های فرهنگی استان برای فضاسازی شهری بر اساس فراز‌های محوری طرح مسطور در تعامل با پایانه‌های مسافربری، ایستگاه‌های راه آهن، فرودگاه‌ها تاکسیرانی، اتوبوس‌رانی، شهرداری ها، صداوسیما و... از دیگر برنامه‌هایی است که تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان دنبال می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)