• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
مازندران » اجتماعی

اجرای طرح پابند الکترونیکی در مازندران از سال جدید

فرمانده انتظامی مازندران در نشست خبری از اجرای طرح پابند الکترونیکی از سال جدید در استان خبر داد.

گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،  سردار حسن مفخمی شهرستانی در نشست خبری پایان سال از اجراي طرح پابند الکترونيکي از سال جديد در استان خبر داد و گفت: وقوع سرقت منزل که از دغدغه های مردم و مسئولان استان بوده طی سال جاری ۲۹ درصد کاهش يافت.

او افزود: یکی از ماموریت‌های عملیاتی پلیس ارائه خدمات انتظامی در بخش مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ است که در طول سال ۱۴۰۲ بیش از ۲ میلیون و ۴۱۸ هزار تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی داشته اند که از این میزان تماس، یک میلیون و ۱۷۱ هزار تماس عملیاتی شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه وقوع سرقت‌ها در استان به دغدغه‌ای برای مردم و مسئولان تبدیل شده بود، اظهار کرد: با تلاش ماموران پلیس‌های تخصصی در استان و انتظامی شهرستان‌ها در سال جاری شاهد کاهش وقوع سرقت‌ها در حوزه‌های سرقت منزل، سرقت احشام، سرقت مغازه و سرقت خودرو بوده ایم.

سردار مفخمی در ادامه با اشاره به تعریف کمربندی امنیتی برای پیشگیری از سرقت سارقان غیر بومی طلاجات در استان، اظهار داشت: با اقدام هوشمندانه پلیس در سطح استان خیلی از باند‌ها قبل از ورود به استان شناسایی و دستگیر شدند که یکی از مهمترین این اقدامات شناسایی و انهدام باند سارقان مسلح در درگیری با ماموران پلیس در شهرستان نکا بوده است.

وی با اشاره به کاهش ۹ درصدی سرقت خودرو در استان، گفت: اغلب خودر‌وهایی که مورد سرقت قرار می‌گیرند خودر‌وهای مدل پایین، موتورسیکلت‌ها و خودرو‌هایی است که از ایمنی کافی برخوردار نیستند ضمن این که با تعریف کمربند امنیتی ایجاد شده ۴۴۷ خودروی سرقتی در سال جاری در سطح استان کشف شده است.

مفخمی شهرستانی کاهش ۳۰ درصدی سرقت مغازه و کاهش ۱۵ درصدی سرقت احشام را از دیگر موضوعات قابل توجه در مهار سرقت‌ها عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت کشف به وقوع سرقت‌ها ۳۶ درصد افزایش داشته است و تلاش ما بیشتر بر این است که اموال سرقت شده به دست صاحبان آن برسد.

وی از بازگشت اموال مسروقه به بیش از ۱۸۸۱ مالباخته در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: بیش از ۱۸ هزار و ۴۰۳ سارق در حوزه سرقت‌های مهمه شناسایی، دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه در سال جاری شاهد افزایش ۱۶ درصد قتل‌ها در استان بوده ایم، اما کلیه قتل‌های به وقوع پیوسته در استان با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی همه قتل‌ها کشف شد.

این مقام انتظامی همچنین به ارائه خدمات پلیس آگاهی به شهروندان در حوزه‌های مختلف سوء پیشینه، احراز اصالت خودرو و موتورسیکلت، بررسی صحنه جرم، بررسی ادله الکترونیک، اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۳ هزار خدمت در این حوزه‌ها به مردم استان ارائه شد.

سردار مفخمی شهرستانی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه استان مازندران مقصد سفر اغلب گردشگران و مسافران در ایام تعطیلات نوروز و در روز‌های پایانی هفته در طول سال از اقصی نقاط کشور است، افزود: در طول سال جاری بیش از ۵۸۶ میلیون تردد در محور‌های مواصلاتی و بین شهری استان توسط دوربین‌های تردد شمار به ثبت رسیده است.

وی از کاهش ۲ درصدی فوتی‌ها و ۱۳ درصدی مجروحین در حوادث رانندگی برون شهری خبر داد و افزود: در طی این مدت شاهد افزایش ۶۰ درصدی اعمال قانون در محور‌های برون شهری هستیم.

فرمانده انتظامی استان مازندران خطاب به معدود افرادی که قصد هنجارشکنی و تخلفات حادثه ساز در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ را دارند، هشدار داد: در صورت بروز هرگونه تخلفات حادثه ساز و هنجارشکنی در جاده ها، خودرو‌ها به دو صورت ساعتی و یا تا پایان تعطیلات توقیف خواهند شد.

وی اضافه کرد: در حوزه درون شهری نیز شاهد کاهش ۵ درصدی فوتی‌ها و افزایش ۲ درصدی مجروحین حوادث رانندگی هستیم.

سردار مفخمی همچنین به افزایش خدمات پلیس راهور استان در حوزه‌های مختلف خدماتی اعم خدمات شماره گذاری و نقل و انتقال خودروها، صدور گواهینامه، تعویض پلاک خودرو‌های مزایده‌ای و وارداتی خبر داد و افزود: بیش از ۱۰ هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده در پارکینگ‌ها و ۲ هزار خودرو تعیین تکلیف شدند.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به اینکه ۱۷۴ جلد گواهینامه بعلت حد نصاب نمره منفی ضبط شد، گفت: در همین ارتباط بیش از ۸۵۱ جلد گواهینامه رانندگی افرادی که از موادمخدر و دارو‌های روانگردان استفاده کرده اند، ضبط شد.

فرمانده انتظامی استان در ادامه با اشاره به ماموریت و رسالت معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس بعنوان پل ارتباطی مردم و پلیس و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی به شهروندان در راستای پیشگیری از جرایم، افزود: یکی از بخش‌های مهم و تاثیر گذار در معاونت اجتماعی مراکز مشاوره و مددکاری و ارائه خدمات مشاروه‌ای به مراجعه کنندگان است.

وی از مراجعه ۴۲۱۶ نفر به مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان در طول سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: بیش از ۴۰ هزار و ۸۷۳ فقره پرونده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌ها ارجاع شد که ۷۹ درصد منجر به مصالحه و سازش شد.

سردار مفخمی افزود: بیش از ۴۹۲ جلسه آموزش همگانی در مدارس، دانشگاه‌ها، مساجد، ۹۱ نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی و ۱۲۸۵ جلسه تعاملی با سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و مردم نهاد در حوزه نظم و امنیت برگزار شد.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به کشف ۳ تن و ۵۲۵ کیلوگرم نواع موادمخدر از انهدام ۵۹ باند تهیه وتوزیع موادمخدر خبر داد و گفت: ۶۲۴۸ خرده فروش موادمخدر، ۱۵ هزار و ۷۱۰ متهم به موادمخدر، ۶۷۲۴ معتاد متجاهر در حوزه ماده ۱۵ و ۲۱۵۴ معتاد متجاهر در حوزه ماده ۱۶ دستگیر و جمع آوری شدند.

سردار مفخمی با اشاره به عملیات ضربتی پلیس در شهرستان نکا از کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم تریاک و هلاکت قاچاقچی موادمخدر در درگیری با ماموران پلیس خبر داد و افزود: موادمخدر خط قرمز پلیس بوده و پلیس با سوداگران مرگ برابر قانون مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

وی با اشاره به افزایش ۷ درصدی جرایم سایبری در سطح استان از افزایش ۶۲ درصدی وقوع برداشت‌های غیرمجاز از حساب بانکی افراد در استان در طول سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در حوزه کشفیات جرایم سایبری نیز شاهد افزایش ۱۰۸ درصدی و دستگیری ۱۵۷۳ متهم در این حوزه هستیم.

فرمانده انتظامی استان مازندران در ادامه با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان و تاکید بر حفظ حرمت این ماه عزیز از سوی شهروندان، از اعمال مقررات و قوانین مرتبط با این ماه در حوزه اماکن عمومی اشاره کرد و افزود: مراکز پذیرایی که قصد فعالیت در ایام ماه مبارک رمضان را دارند باید مجوز‌های لازم را از اماکن اخذ کنند.

وی از بازدید ۷۴ هزار و ۸۷۸ واحد صنفی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و بیان کرد: در حوزه اخطار پلمب ۲۱۸ درصد، در حوزه پلمب واحد‌های صنفی متخلف ۱۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته ایم.

سردار مفخمی همچنین به تماس ۶۱ هزار و ۱۰۰ تماس با دفتر نظارت همگانی پلیس ۱۹۷ در طول سال جاری خبر داد و افزود: تماس‌ها در حوزه مشاوره و راهنمایی، انتقاد، پیشنهاد و درخواست، شکایت و تقدیر و تشکر از عملکرد پلیس بوده است.

وی با بیان اینکه در حوزه پلیس امنیت اقتصادی بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال از پرونده‌ها کشف و مورد بررسی قرار گرفت، افزود: در جرایم مختلف اقتصادی اعم از پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی، احتکار، زمین خواری و... شاهد افزایش ۱۰ درصدی دستگیری‌ها هستیم.

فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به عزم جدی پلیس در مقابله با قاقچا چوب آلات جنگلی قاچاق، تصریح کرد: در طول سال جاری ۱۹۹۰ تن انواع چوب آلات جنگلی کشف شد و ۳ باند که در قطع درختان و قاچاق چوب آلات فعالیت داشته اند، منهدم شدند.

سردار مفخمی از اجرای حکم جلب و دستگیری ۴۹ هزار و ۵۲۷ متهم از سوی پلیس پیشگیری استان خبر داد و افزود: طرح امنیت محله محور از جمله طرح‌های پلیس در سطح شهرستان‌های استان بوده که نق مهمی در ارتقای امنیت عمومی جامعه دارد.

وی با اشاره به شناسایی و معرفی مشمولان غائب و فراری از سوی پلیس، عنوان داشت: چنانچه این افراد اگر بخواهند از پلیس خدمات بگیرند شناسایی و تحویل مراجع قضائی خواهند شد.

سردار مفخمی خطاب به این دسته از افراد، گفت: اگر مشمولان غائب به صورت خود معرف خود را به مراکز پلیس معرفی کنند، این قول را می‌دهم که در همین استان تحت آموزش قرار گرفته و ادامه خدمت آنان نیز در این استان باشد.

وی از تشکیل بیش از ۲۰۰ هزار پرونده در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در سال جاری خبر داد و افزود: در پاسخ به استعلام پزشکی قانونی ۳۸ هزار مکاتبه ارسال و ۳۳ هزار مکاتبه دریافت شد.

مفخمی از ارائه خدمات بدرقه متهمان و زندانیان به میزان ۶۱ هزار نفر خبر داد و افزود: ماموران پلیس پیشگیری سارقان مامورنما را که با البسه پلیس و با استفاده از سلاح و تجهیزات پلیسی از مردم اخاذی و سرقت می‌کردند شناسایی و یکی از این افراد را به هلاکت رسانده و دو نفر دیگر را دستگیر کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله