• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۷۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷
مازندران » اقتصادی
در برنامه تلویزیونی ویژه فرا رسیدن سال ۱۴۰۳:

توسعه اقتصادی با بهره گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده مازندران

استاندار مازندران گفت: بهره گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده استان یکی از برنامه‌های توسعه‌ای مازندران است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران امروز چهارشنبه در برنامه تلویزیونی ویژه فرا رسیدن سال ۱۴۰۳؛ گفت: رشد اقتصادی چهار درصد و توسعه و آبادانی در مازندران با همکاری و همدلی دولت و بخش خصوصی حاصل شد.

سید محمود حسینی پور، افزود: در سفر‌های شهرستانی، تسهیلات برای فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران در نظر گرفته شد و نوروز فرصتی برای جشن همدلی برای توسعه مازندران است و امیدوارم در سال جدید این مهم محقق شود.

او گفت: از سفر‌های شهرستانی از مردم تا فعالان اقتصادی همگی راضی هستند و در این سفر‌ها به دنبال این هستیم که مردم مطالبه گری کنند و مسئولان نیز تحرک بیشتری پیدا می‌کنند.

استاندار مازندران ادامه داد: این سفر‌ها مورد تایید رهبری معظم انقلاب و رئیس جمهور است و از حضور در بین مردم انرژی می‌گیریم و مهمترین مسئله شهرستان‌ها را نیز شناسایی می‌کنیم.

حسینی پور، گفت: در این دولت بیشترین توجه به بخش خصوصی شد و به اذعان سرمایه گذاران، هیچ دوره‌ای به اندازه دولت سیزدهم به آنان توجه نشد و برای رفع مشکلات آنان بیشترین جلسه بر گزار شد.

او افزود: به شهرک‌های صنعتی توجه ویژه‌ای شد و اعتبارات خوبی برای احیاء واحد‌های راکد استان پرداخت شد.

حسینی پور به وجود بیش از ۴۰۰ کیلومتر ساحل، سه بندر و سه فرودگاه فعال به عنوان زیر ساخت‌های لازم برای رسیدن به رشد اقتصادی اشاره کرد و گفت: ذخایر معدنی، کشاورزی، شیلاتی و مهمتر از همه وجود نیروی انسانی کارآمد در مازندران فرصتی برای رسیدن به رشد اقتصادی است که این مقوله مهم در دولت سیزدهم برنامه‌ریزی شده است.

استاندار مازندران، گفت: از ۲ سال گذشته جذب سرمایه‌گذاری و رشد بهره‌وری ۲ موضوع مهم برای رشد اقتصادی در مازندران مورد اهتمام قرار گرفته است.

او گفت: همسو با عملیاتی شدن رشد اقتصادی هشت درصدی با برگزاری هفت همایش فرصت‌های سرمایه گذاری، یکهزار و ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی و همه شرایط اداری و مالی این فرصت‌ها نیز فراهم شده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه مازندران مرکز ثقل کریدور شمال جنوب در این خطه است، گفت: چراکه بندر امیرآباد از ظرفیت رو رو کامیونی و ریل راه آهن به عنوان یک فرصت استثنایی برخوردار است.

وی، گفت: با توجه به شرایط ویژه عید نوروز امسال که با ماه مبارک رمضان همنشینی دارد، مازندران با برنامه‌های متنوع فرهنگی و خدماتی به استقبال مسافران نوروزی رفته است.

حسینی پور افزود: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، این خطه از شمال آماده پذیرایی از مسافران نوروزی از سراسر کشور شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با عید نوروز، ستاد تنظیم بازار استان به صورت منظم برای تامین کالا‌های اساسی تشکیل شد.

حسینی پور با بیان اینکه که همه اقلام مورد نیاز عید نوروز در مازندران فراهم شد، خاطرنشان کرد: تقاضای ما از کسبه‌ها آن است که با هماهنگی اتحادیه‌ها بدون دخالت دستگاه‌های نظارتی تامین کالا‌های اساسی مردم را بدون وقفه تامین کنند.

استاندار مازندران با اشاره به شعار سال، گفت: همه ما با تمام وجود برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و برنامه‌های دولت سیزدهم برای رونق تولید گام بر می‌داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
خبر فوری
  • وداع مردم نوشهر با پیکر شهید خزایی‌پول
  • شام غریبان حسینی؛ مازندران در سوگِ مظلومیت آل‌الله