• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۸۷۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
اقتصادی » آب و انرژی
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

افزایش ۲ برابری کارت آزاد جایگاه‌های سوخت در نوروز

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش ۱.۵ تا ۲ برابری تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌های سوخت در ایام نوروز خبر داد و گفت: کارت‌های آزاد به تعداد کافی در اسفندماه ۱۴۰۲ تولید و به مناطق کشور ارسال شده است.

افزایش ۲ برابری کارت آزاد جایگاه‌های سوخت در نوروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی‌اکبر عرب‌عامری گفت: به‌منظور سوخت‌رسانی مطلوب به مسافران نوروزی تعداد کارت‌های آزاد جایگاه‌های سراسر کشور در ایام نوروز از ۱.۵ تا ۲ برابر افزایش یافته و تعداد نازل‌های عرضه بنزین آزاد در جایگاه‌ها نیز در این ایام در برخی مناطق تا ۲ برابر افزایش یافته است.

وی افزود: کارت‌های آزاد به تعداد کافی در اسفندماه ۱۴۰۲ تولید و به مناطق سی‌وهفت گانه شرکت در سراسر کشور ارسال شده است.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: همکاران ما روزانه از بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ جایگاه بازدید و با هماهنگی با ستاد و مناطق و نواحی نواقص را شناسایی و بررسی و برطرف می‌کنند.

عرب‌عامری تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی برای بارندگی در ایام نوروز، تدابیر لازم برای تامین فرآورده موردنیاز مناطق سردسیر و آمادگی انبار‌ها اندیشیده شده است تا ان‌شاالله کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

وی همچنین از توزیع میانگین روزانه ۵ میلیون و ۵۰۶ هزار لیتر سوخت هوایی در مراکز سوخت‌گیری این شرکت در ایام نوروز با توجه به افزایش تعداد پرواز‌ها از میانگین روزانه ۵۶۰ پرواز به ۷۹۰ پرواز خبر داد و گفت: حجم توزیع سوخت هوایی در ایام عادی سال به‌طور میانگین روزانه ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر است.

ذخیره‌سازی و برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی در جزیره قشم

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی افزود: با توجه به افزایش سفر‌های هوایی در این ایام، خودرو‌های سوخت‌رسان بیشتری به مراکز سوخت‌گیری کشور به‌ویژه در جزیره کیش و قشم اعزام شده است.

عرب‌عامری همچنین از برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی به جزیره قشم با توجه به پیش‌بینی‌ها برای افزایش سفر‌ها خبر داد و بیان کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده در اسفندماه سال ۱۴۰۲ و نشست‌های متعدد با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سوخت‌رسانی ویژه به جزیره قشم در سال ۱۴۰۳ با توجه به افزایش تعداد مسافران در ایام نوروز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: تأمین کارت آزاد کافی برای جایگاه‌ها، برنامه‌ریزی ویژه برای روزآمد کردن تجهیزات سامانه هوشمند سوخت و تعمیر به‌روزتر و سریعتر تجهیزات جایگاه‌ها از جمله برنامه‌ریزی ویژه برای سوخت‌رسانی در جزیره قشم در سال ۱۴۰۳ بوده است؛ همچنین حجم ذخیره‌سازی فرآورده در جزیره قشم را با توجه به تردد زیاد شناور‌ها در این روز‌ها مورد بررسی قرار دادیم.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین از بازدید و نظارت جدی بر نحوه سوخت‌گیری در ایام نوروز در جایگاه‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: برنامه گلگشت را در پنج مسیر اصلی سراسر کشور از هفته پایانی اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز کرده‌ایم که تا پایان تعطیلات نوروزی و بازگشت مسافران ادامه دارد؛ بازرسان این شرکت در قالب این طرح، حین مراجعه به جایگاه‌های مناطق با حضور نمایندگان استانی برای ارائه خدمات مناسب، هماهنگی و نشست‌های لازم را برگزار کرده و موارد نقص را تا رفع کامل پیگیری می‌کنند.

عرب‌عامری با قدردانی از زحمات کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای سوخت‌رسانی مطلوب در سال ۱۴۰۲ یادآور شد: امسال نیاز به جایگاه‌های سیار نداشتیم، اما در صورت نیاز این آمادگی وجود دارد که ارسال شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)